سلام دوستان
من میخوام سر کلید یه لامپ کم مصرف دیمر بذارم میخواستم بدونم این لامپها با دیمر مشکلی ندارند؟
ممنون
سلام دوستان
من میخوام سر کلید یه لامپ کم مصرف دیمر بذارم میخواستم بدونم این لامپها با دیمر مشکلی ندارند؟
ممنون
سعی کنید زیاد لامپ های کم مصرف استفاده نکنید
سرطان زاست
دوست عزیز با این صراحت که شما میگید من نشنیدم
میگن اگر سفیدی داخل لامپ کنده بشه ولامپ براق بشه مشکل داره
دانشمندان انگليسي می گویند؛ لامپهاي کم مصرف ميتواند براي سلامتي مضر باشد.
به گزارش واحد مركزي خبر به نقل از روزنامه اينترنتي روسي اوترا، دانشمندان انگليسي اعلام کردند: افرادي که پوست حساسي دارند بيش از سايرين از اين لامپها آسيب ميبينند چون ميزان پرتو ناشي از آنها از لامپهاي معمولي بيشتر است.
بر اساس اين گزارش کارشناسان انجمن پوست انگليس معتقدند لامپهاي کم مصرف موجب تسريع ابتلا به بيماريهاي پوستي و از جمله سرطان پوست و همچنين سرگيجه و ميگرن درافراد مبتلا به صرع ميشوند.
================================================== ====================
خبرگزاري انتخاب : روزنامه اينترنتي روسي اوترا نوشت: لامپهاي کم مصرف مي توانند براي سلامتي مضر باشند.
بر اساس این گزارش به نقل از واحد مرکزی خبر از مسکو، دانشمندان انگليسي اعلام کردند افرادي که پوست حساسي دارند بيش از سايرين از اين لامپ ها اسيب مي بينند چون ميزان پرتو ناشي از انها از لامپ هاي معمولي بيشتر است.
بر اساس اين گزارش کارشناسان انجمن پوست انگليس معتقدند لامپهاي کم مصرف موجب تسريع ابتلا به بيماري هاي پوستي و از جمله سرطان پوست و هم چنين سرگيجه و ميگرن درافراد مبتلا به صرع مي شوند.
==================================
مضرات لامپ كم مصرف:
به دليل تابش زياد اشعه ماوراي بنفش سبب سرطان مي شود
مخرب محيط زيست به دليل مواد مصرفي
===============================================
تابش مستقیم پرتوهای نوری لامپ های مهتابی یا فلوروسنت بعلت وجود اشعه یووی (ماوراء بنفش )برای پوست بدن مضر است وموجب افزایش چین وچروک پوست صورت و نیزایجاد کک و مک می شود . افرادی که پوست حساسی دارند بیش از سایرین از این لامپها آسیب میبینند چون میزان پرتو ناشی از آنها از لامپهای معمولی بیشتر است.
با بررسی های انجام شده مشخص شده است میزان تابش پرتوهای اشعه ماوراء بنفش از یک لامپ معمولی فلوروسنت بیش از 2800 نانومتر بوده که این مقدار از اشعه تابیده شده به پوست موجب تغییرات پاتولوژیک در سلولهای پوست می شود . اشعه یووی با تحریک سلولهای رنگدانه ساز موجب افزایش پیگمان یا همان رنگدانه پوست و سبب بیماری ملاسما و کک ومک در صورت افراد می شود . تحقیقات دانشمندان نشان داده است کسانیکه در منازل و یا محل کار خود روزانه بیش از 8 ساعت در معرض نور لامپ های فلوروسنت قرار گرفته اند 5 برابر بیشتر از افرد دیگر دچار بیماری کاتاراکت یا همان اب مروارید (کدورت عدسی چشم ) می شوند. خستگی زودرس افسردگی/ ضعف و بیحالی / از دست دادن تمرکز /کاهش راندمان یا بازده کاری وافزایش تنش های روحی از جمله عوارض روحی و روانی استفاده از نور سفید لامپ های فلوروسنت است . کارشناسان انجمن پوست انگلیس معتقدند لامپهای کم مصرف موجب تسریع ابتلا به بیماریهای پوستی و از جمله سرطان پوست و همچنین سرگیجه و میگرن درافراد مبتلا به صرع میشوند.
امروزه این لامپ ها بخاطر کم مصرف بودن ان در بین مردم طرفداران زیادی دارد ودر سطح وسیعی از ادارات و کارخانجات و منازل از ان استفاده می شود لذا باید در باره مضرات و خطرات ناشی از این نور اطلاع رسانی کافی انجام شود .
=============================================
اشعه یووی با تحریک سلولهای رنگدانه ساز موجب افزایش پیگمان و ایجاد بیماری ملاسما و کک ومک در صورت افراد می شود . نتایج تحقیقات دانشمندان نشان داده است کسانیکه در منازل و یا محل کار خود روزانه بیش از 8 ساعت در معرض نور لامپ های فلوروسنت قرار گرفته اند 5 برابر بیشتر از افرد دیگر دچار بیماری کاتاراکت یا اب مروارید (کدورت عدسی چشم ) می شوند.
عوارض روحی و روانی نور لامپ های فلوروسنت شامل: خستگی زودرس، افسردگی، ضعف و بیحالی، از دست دادن تمرکز، کاهش راندمان یا بازده کاری وافزایش تنش های روحی هستند.
امروزه این لامپ ها بخاطر کم مصرف بودن ان در بین مردم طرفداران زیادی دارد ودر سطح وسیعی از ادارات و کارخانجات و منازل از ان استفاده می شود لذا باید در باره مضرات و خطرات ناشی از این نور اطلاع رسانی کافی انجام شود .
افرادی که پوست حساسی دارند بیش از سایرین از این لامپها آسیب میبینند چون میزان پرتو ناشی از آنها از لامپهای معمولی بیشتر است.
بر اساس گزارش کارشناسان انجمن پوست انگلیس معتقدند لامپهای کم مصرف موجب تسریع ابتلا به بیماریهای پوستی و از جمله سرطان پوست و همچنین سرگیجه و میگرن درافراد مبتلا به صرع میشوند.
بهتر است نور این لامپ ها با استفاده از محفظه های مشبک محصور شود تا پرتوهای مستقیم نور هنگام تابش شکسته و در محیط پخش شود و خانمهایی که روزانه بیش از 4 ساعت در معرض این نورها قرار می گیرند باید از کرم ضد افتاب برای محافظت پوست صورت خود استفاده کنند .
. بهتر است نور لامپ های فلوروسنت را با نور زرد لامپ های معمولی ترکیب کنیم تا ضمن ایجاد روشنایی مطلوب تا حدود زیادی از خطر تابش خالص این نورها نیز کاسته شود
================================================== =======
استفاده از لامپهاي مهتابي بخصوص نسل جديدشان كه به لامپهاي مهتابي فشرده معروفند، نزديك به دو سوم كاهش در مصرف انرژي روشنايي را به همراه دارد و اين مسالهاي است كه بخصوص خانوارها از آن چشمپوشي نميكنند. با همه اين اوصاف، لامپهاي فلوئورسنت بيخطر هم نيستند. البته اين موضوع با توجه به محاسن آن كمتر مورد توجه قرار گرفته است. جالب اينجاست كه خطرزايي يا عيب لامپهاي مهتابي به واسطه يكي از مزيتهايش است كه به ساختار آن مربوط ميشود!
حباب لامپهاي فلوئورسنت فشرده يا همان مهتابيهاي كم مصرف خودمان حاوي مقادير اندكي جيوه است. در نتيجه نميتوانيم بدون خطر بالقوه از تماس با آنها چشمپوشي كنيم.لامپها همواره ميشكنند اما چرا شكستن يك لامپ فشرده در برخي كشورهاي پيشرفته در خانه باعث ميشود اداره حفاظت محيط زيست صاحبخانه را به يك مامور رفع آلودگي ارجاع كند؟ جواب در نوع لامپ شكسته شده مهتابي و محتويات حباب قرار دارد. لامپهاي مهتابي فشرده همانند لامپهاي مهتابي لولهاي شكل اوليه، حاوي مقادير كمي جيوه در حدود 5 ميليگرم هستند و جيوه براي قابليت ساطع كردن و تشعشع نور در يك لامپ مهتابي ضروري است. هر چند جيوه به سيماب و رنگ نقرهاي معروف است ولي تاثيرش در لامپهاي مهتابي در بروز نور سفيد است. اين فلز سنگين كه در دماي متعارف به حالت مايع است، بسيار لغزنده بوده و در اثر ريختن به شكل گويهاي بسيار ريز پخش شده و به سختي جمعآوري ميشود و علاوه بر اين، به واسطه داشتن بخارات سمي از موادي به شمار ميرود كه حتي در محيطهاي آزمايشگاهي با احتياط به كار برده ميشود. سميت بالاي جيوه يكي از دغدغههاي سلامت عمومي و محيط زيست به شمار ميرود و بويژه براي مغز جنين و كودكان مضر است. به همين دليل مقامات رسمي استفاده از آن را در كاربردهايي نظير دماسنجها گرفته تا خودرو و كليدهاي ترموستات مختصر يا مردود كردهاند (مثلا يك كليد ترموستات كه هنوز در بسياري منازل معمول است، حاوي 3 هزار ميليگرم جيوه معادل 600 لامپ مهتابي است.)
مشكل با شكستن لامپ شروع ميشود. جيوه به صورت بخار رها شده و ميتواند استنشاق شود يا به صورت پودر ريز داخل فرش و ساير منسوجات جاي بگيرد. در ژورنال سالانه پزشكي آمريكا در سال 1990 به يك مورد سميت جيوهاي ناشي از لامپهاي مهتابي استناد شده كه طي مقاله مزبور كودك 23 ماههاي پس از شكستن يك كارتن محتوي لامپهاي مهتابي در محوطه بازي دچار كاهش وزن و جوش پوست و خارش شديد شد.
وقتي لامپ مهتابي ميشكند
اما اگر يكي از همين لامپهاي مهتابي فشرده در منزل يا اتاق كارمان بشكند، چه اقدامي ميتوانيم بكنيم؟
كارشناسان مديريت و حداقلرساني زائدات پرخطر سازمان حفاظت محيط زيست توصيه ميكنند: اول پنجرهها را باز كنيد و بعد از منزل خارج شويد. تهويه سريع اتاق در اكثر مواقع چارهساز است. همه افراد و حيوانات خانگي را از اتاق به مدت 15 دقيقه بيرون كنيد و بگذاريد هواي اتاق خارج شود. اگر در منزل از سيستم گرمايش مركزي يا سيستم مركب گرمايش و تهويه مطبوع استفاده ميكنيد و نميخواهيد اين بخارات سمي مكيده شوند، حتما آن را خاموش كنيد.
بعد از خارج شدن هواي اتاق، تكههاي بزرگتر حباب لامپ را كه روي سطوح سخت ريخته را به وسيله تكهاي مقوا برداشته و براي برداشتن تكههايي كه روي فرشها و سطوح نرم افتادهاند از دستكش استفاده كنيد تا از تماس مستقيم اجتناب شود. براي جمع كردن خردههاي باقيمانده هم از نوار چسب استفاده كنيد؛ سپس روي سطوح سخت را با دستمال يا حولهاي مرطوب پاك كنيد. حال كليه مواد و دستمالها را در كيسهاي پلاستيكي مطمئن و بدون درز يا ظرف شيشهاي با سرپوش فلزي جاي دهيد. البته ظروف شيشهاي در اين باره خيلي بهتر جواب ميدهد چون مشخص شده كه كيسههاي پلاستيكي عملا نميتوانند بخارات جيوه را در خود نگه دارند و در صورت استفاده حتما بايد خارج از خانه گذاشته شوند. در ضمن بايد از به كاربردن جاروبرقي يا جاروي دستي اجتناب كنيد، زيرا موجب پخش شدن جيوه به ساير قسمتهاي خانه ميشوند.
بازيافت به شيوهاي متفاوت
لامپهاي مهتابي سالم نيز از بابت جابهجايي و كنار گذاشتن ميتوانند مايه دردسر شوند. در بسياري مناطق انداختن لامپهاي مهتابي به داخل زباله دانهاي عادي شهري غيرقانوني است،
چراكه نزديكترين امكانات بازيافت يا جمعآوري ممكن است مايلها دورتر باشد. البته با وجود رواج برنامههاي بازيافت، شماري از بطريها و ظروف از محلهاي دفن زباله سر درآوردهاند و ممكن است موجب ارائه نرخهاي نسبتا پاييني براي بازيافت شوند.
در سال 2004 موسسه بازيافتكنندگان جيوه و روشنايي نرخي 2 درصدي را براي بازيافت لامپهاي جيوهاي مسكوني برآورد كرد. در اين ميان بسياري از تاسيسات مربوط به زائدات و زبالههاي شهرداري و برخي فروشندگان دريافت لامپهاي مهتابي را تقبل ميكنند. آژانس حفظ محيط زيست و پليس زمين راهنماهاي آنلايني از محلهاي جمعآوري را برقرار كرده و پشتيباني ميكنند. در ميان خردهفروشان عمده نيز برخي شركتها پيشنهاد ميكنند لامپهاي مهتابي را در فروشگاههايشان به طور رايگان پس ميگيرند.
با وجود گسترش فراگير لامپهاي مهتابي فشرده، متخصصان برق و روشنايي راهكارهاي جديدي را براي جايگزيني با آنها جستجو ميكنند. يك روشنايي جايگزين عاري از جيوه ممكن است ديودهاي نوري (led) باشند كه بسرعت هم در حال پيشرفت و توسعه است. اين ديودهاي نيمههادي كه در اثر اعمال جريان نور منتشر ميكنند، شايد اميدبخشترين گزينه جايگزين فاقد جيوه به شمار روند؛ اما اگر بخواهيم از نظر اقتصادي سبك و سنگين كنيم، فعلا از بابت كارايي، رنگ و هزينه جايگاه مناسبي ندارند. با وجود حكمفرمايي درازمدت لامپهاي مهتابي به نظر نميرسد كه كار يا توليد جيوه بتدريج متوقف شود. اتمها و ملكولهاي فراواني تحقيق و بررسي شدهاند ولي هيچ چيزي همانند جيوه عملي و كارآمد پيدا نشده است
================================================== ============
متخصصان هشدار داده اند که استفاده مداوم از لامپهاي فلورسنت موجب بروز عوارض بسياري از جمله سردرد، اگزما و ديگر عوارض پوستي مي شود.
به گزارش هلت دي نيوز، بسياري افراد نسبت به لامپهاي الکتريکي حساس هستند و همين امر موجب مي شود عوارض استفاده از لامپهاي فلورسنت در آنها بيش از ديگران بروز کند و ممکن است دچار چندين عارضه شوند.
البته استفاده از لامپهاي کم مصرف مطلوب است اما متخصصان پوست به اين نتيجه رسيده اند که بهتر است در محلهايي که افراد مرتبا در آنها حضور دارند از اين لامپها استفاده نشود و در عوض در مکانهاي عبور و مرور و راهروها و پارکينگها و اتاقهاي انتظار و نظاير آن مي توان از اين گونه لامپها استفاده کرد.
عوارض لامپهاي فلورسنت در مواردي به قدري شديد بوده است که موجب ايجاد دانه هاي قرمز پوستي و اگزماي شديد مي شود و برخي از کشورها نظير انگلستان استفاده از اين لامپها را در برخي از مکانها از سال 2011 به بعد ممنوع اعلام کرده اند.
به به .. بله درست می فرمایند .. توی نمایشگاه برق هم که رفتیم با یکی از این تولید کننده های مهتابی نسل قدیم (همین دارازهای استوانه ای) که صحبت می کردیم می گفت اتفاقا این مهتابی جدید ها نور کمتری هم نسبت به قدیمی ها داره
در ضمن از کم مصرف فکر نمی کنم بتونی برا دیمر استفاده کنی .. عمرش خیلی میاد پایین ... نورش هم یه جوری میشه
یه چند وقتی صبر کنید لامپ های نسل جدید داره میاد ... خودم هم دارم روش کار می کنم ... دو هفته پیش اولین نمونه اش در اومد
باورتون میشه مصرفش یک پنجم لامپ های کم مصرف هست عمرش هم 10 سال
سلام .
كسي ميدونه چرا بعضي از اين لامپ هاي كم مصرف وقتي خاموش اند مثل فلاش دوربين هر چند ثانيه چشمك مي زنن ؟
خوب شد اينجا مطرح كردم d: رفتم دانشگاه يادم مونده بود از استاد روشناييمون پرسيدم. گفت 2 تا دليل داره
1_ فاز يكراست رفته به لامپ
2_ كليد برق از اون مدلايي است كه چراغ دارن
بايد چراغه داخل كليد رو قطع كرد تا درست شه
من هم امتحان كردم جواب گرفتم . موفق باشيد
اگه فهمیدی برای من بفرست![]()
این مشکل برای کلیدهای لامپ دار به وجود میاد.لامپ کلید رو جدا کنید یا کلید رو عوض کنید مشکل حل میشه.
من این کار رو کردم جواب نداد.لامپ به شدت چشمک میزنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)