یعنی پول بیشتر تو جیب سازنده
یعنی پول بیشتر تو جیب سازنده
آقایون ما یک کانن 4500 خریدیم، از همکاری همتون کمال تشکر رو دارم !
جدی ؟
فقط کنون ؟ یا همه برندها ؟
من که اینو قیمت گرفتم 103 تومن بود
با سلام خدمت دوستان
من یه پرینتر سامسونگ scx-4521f خريدم !
265 تومن ..... خوبه ؟
فاکس و اسکنر و کپیش کار میکنه ولی وقتی میخوام یه صفحه ای رو چاپ کنم انگار نمیشه !!!
پرینتر رو هم نصب کردم
مشکل کجاست ؟
ممنون![]()
بله! فک کنم فهمیدن ما اینجا یه فروم داریم که با آب شارژ میکنیم زورشون گرفته
ولی ازین گذشته همونطور که دوستمون omid2020-com میگن هدف فقط سود بیشتره.
ولی تا جاییکه میدونم برندایی مثل برادر یا کیوسرا اساسا با شارژ موافقن! حالا اگه اونا هم تغییر سیاست بدن که هیچ...
ولی غصه نخورین همین برو بچ ایرونی خودمون سه سوته یه فیلمی سر این کارتریج یک تیکه در میارن که تا فیها خالدونش عریان شه!
البته در کوتاه مدت افزایش شدید قیمت پرینترهای نسل قبل به همراه خواهد بود و افزایش هزینه تمام شده هر برگ پرینت لیزری ولی در دراز مدت یه کاریش میکنیم! یادتون نره ما ایرانی هستیم! مثل اسیدیم تا ته هر چیزی رو در نیاریم ول نمیکنیم![]()
Last edited by Masoud.Neshat; 08-04-2009 at 23:08.
سلام ، من یه hp p1006 خریدم 1 ماه پیش .. در عرض دو هفته زدم برد usb رو شکوندم ... بعد دادم ایرانشهر که اونو درست کنند دیدم که تونر هم هست .. یه بسته 100 گرمی از سوپر گرافیکس گرفتم و اومدم خونه .. از روی پی دی اف معروف جناب سناتور دس به کار شدم ... خلاصه بعد از یه ساعت که فهمیدم درام و مگنت رولر و اینا کدومان توسنتم تونر رو به صورت خیلی کثافت کارانه بریزم توش !
دست آخر هم چیپ رو عوض نکردم ( هنوز وقتی supply status می گیرم می گه که 200 صفحه جا دارم . ) خواستم بپرسم که اگر این صفحاتی که چاپ می کنم از اون حدی که چیپ می گه بیشتر بشه چه اتفاقی می افته ...
باید چیپ رو حتما عوض کنم ؟؟ اگه باید عوض کنم چند هستش ؟
و اگر نباید عوض کنم و دیگه نتونم از روی supply status بفهمم که چقدر می تونم پرینت کنم از کجا بفهمم![]()
و اینکه اگه تموم بشه و نفهمم و پرینت کنم باز مشکلی برای کارتریج / پرینتر پیش می یاد ؟
---
بعد یه سئوال دیگه اگه ازین به بعد همش از تونر سوپر گرافیکس استفاده کنم نیازی هست که مخزن تونر رو درست حسابی تمیز کنم ؟؟؟؟
دوست من کلا لازم نیست چیپ عوض کنی.
من فکر کنم با این کاتریج یه 7000 صفحه ای زده باشم! اما چیپ مورد نداره hp1006 دارم.
در مورد کاتریج هم باید (یعنی بهتره) کاتریج بخصوص مخزن تونر رو هوا بدی. با یه دستگاه دمنده که خوب هست دمه دستت حتما.
در ضمن خیلی مراقب تونر باش من یه بار تنفس کردم کار دستم داد از اون به بعد میدم بیرون بشارژن!!!
سلام
من امروز توی شهر خودمون (آمل) سوال کردم که کارتریج 1215 اچ پی رو چطور شارژ میکنند، گفتند چیپستشو عوض میکنند و شارژ میکنند که مثل کارتریج نو میشه و گفتند 43 تومن هزینشه با پودر خوب. چطور میتونم بهشون اعتماد کنم که سرم کلاه نره؟ قیمت شارژ خوبه؟ چطور بفهمم که کارتریجمو خراب نمیکنن؟
سلام تو پرینتر لیزری مدل lbp500 کانن چه طور میشه فهمید چقدر از کارتریج مصرف شده
مرسییییییی
فوری هست
تعویض چیپست لازم نداره.پودرش هم بسته ای 18 تومن میگن شهر ما که فکر کنم تهران 12-11 تومن اینا باشه.اگه کسی تهران دارین،بگین یه رنگشو مثلا مشکی بخره بفرسته،شارژ کنین،اگه تونستین،سه تا دیگه رو هم خودتون شارژ کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)