سلام
من منظورم همینی هستش که شماگفتید .
اما هنوز منظورتون رو از اینکه میگید که از بازی کردن چیزی نمی دونم چیه لطفا توضیح بدید از کجای بازی یا چه سپکی از بازی و... چیزی نمی دونید .
موفق باشید![]()
سلام
من منظورم همینی هستش که شماگفتید .
اما هنوز منظورتون رو از اینکه میگید که از بازی کردن چیزی نمی دونم چیه لطفا توضیح بدید از کجای بازی یا چه سپکی از بازی و... چیزی نمی دونید .
موفق باشید![]()
نه پرفشنال
ولی تا توپ میاد دستم ازم میگیرن
کلا یک توضیحی بدن اونایی که میگن بازیشون خوبه ما هم بتونیم پیشرفت کنیم
دوستانی که با پچ 1.3 مشکل دارن (از نظر ترنسفر بازیکن ها) باید دیتا بیسی که از طریق خود بازی باید دانلود کنن رو دانلود کرده و شاهد تغییرات در بازی باشن
لينك دتابيس جديد (cv0f.img ):
لينك فشرده فايل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك هاي پارتيشن شده فايل cv0f.img :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطالبی در مورد این دیتابیس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع این مطالب:
نكته : تغييرات خيلي گسترده بوده و الان بايد تمام حرفه اي هاي pes اين تغييرات رو روي بازيشون اعمال كنند .
--- بعد از داونلود patch 1.20 كه يك فايل setup هستش و applay اون روي سيستمتون كه خودش اتوماتيك محل نصب بازي رو پيدا ميكنه پچ اعمال ميشه و تغييرات دتا بيسي اعمال ميشه. حالا بايد كرك 1.20 رو كه ddavod زحمت كشيدن و لينكش رو گذاشتن جايگزين فايل exe 1.10 خودتون بكنيد . حالا بازي شما به روز شده... ولي كار هنوز تموم نشده .
--- بعد از انجام مراحل بالا وارد بازي شويد و به قست system settings برويد .. يك قسمت جديد به نام Download اضافه شده كه اگر كانكت باشين سرور رو ميشناسه و اون قسمت فعال ميشه البته حجم فايل داونلودي 175 مگ هستش و مثلما بايد از اينترنت پر سرعت استفاده كنيد.... البته من بالا لينك مستقيم رو گذاشتم .
--- حالا او چيزي كه داونلود ميشه چي هستش .... اي فايل cv0f.img هستش كه اگه نگاه كنيد تو فولدر دتابيسيتون يه همچين چيزي وجود نداره.... مسير اين فايل كاملا جدا هستش... اين فايل توي درايو C هستش .... مسير فايل به اين صورت هست : اين فايل به صورت پنهان هستش پس لطفا سيستمتون رو از حالت Hidden بيرون بيارين.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
و شما ميتونيد فايل cv0f.img رو كه لينكش رو واستون بالا گذاشتم داونلود كنيد و توي اين دايركتوري بريزين. تا آپديتتون كامل بشه.
-- توجه : اين آپدت فقط روي patch exe 1.20 جواب ميده پس خواهشا كساني كه از ورژن هاي 1.00 ، 1.10 استفاده ميكنند اين آپديت رو اعمال نكنند مگر اينكه پچ اگزه 1.20 رو اعمال كرده باشن رو بازيشون. بك آپ هم يادتون نره.
---- >يه نكته جالب هم داشت دو تا از كفش هاي آديداس رو برداشتن به جاش دو تا جفت كفش جديد f50 tunit گذاشتن كه خيلي بهتر از قبلي ها هستن...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه. منظورم این بود که زیاد بازی نمی کنم.
از شما واقعاً ممنونم که منبع رو ذکر کردین.![]()
حتما پچ خرابه! كه سياهه
سلام
شما که دارین یه دونه مونده به اخرین سطح بازی فوتبال رو می زنین .
اما برای پیشرفت نظر من این که شما از اماتور شروع کنید اما اگه سطح بالاتر هستید بهتر که حتما از ریکلار یا همون سومین سطح بازی شروع کنید .
یه مثال عینی براتون میزنم :
مثلا من اون اوایل که این بازی رو شروع کردم از همون اولین سطح شروع به بازی کردم بعد بازی به بازی پیشرفت کردم و توی اون موقع از یه طرف هم چامپیونز لیگ رو روی ریکلار بازی کردم و به اتمام رسوندم(اما به این راحتی ها نبود اولین بازی ها سخت گل میزدم مثلا از بارسا سه گل می خوردم اما بعد ها بهش دو سه تا گل میزدم ) وسطح بازی بالاتر رفت بعد که توی بازی از سومین سطح شروع به بازی کرذم و به تدریج پیشرفت کردم و حالا به تاپ پلیر رسیدم .
یه پیشنهاد دیگه برای افزایش سطح بازی اینکه شما بال رو بازی کنید و علاوه بر اینها دریبل زدنتون هم بالا میره .
موفق باشید
قربانتان![]()
پچ گیمینک چند تا اپشن فایل داره که توی یکی از اونها امار خود بازیکنان است و دستکاری نشدهمنم با شما موافقم اما تو پچ گیمینگ اکسس قدرت بازیکنان رو دست کاری می کنن
اما تو پچ خود کونامی نه
خب این برای واقعی تر کردن بازی هستش در واقع
مثلا توی پچ کونامی قدرت دفنس بوفون98 هستش ولی بعد از مصدوم شدنش و برگشت دوبارش در دنیای فوتبال ضعیفتر شده بود که توی گیمینگ اکسس هم 2تا زا قدرت دفنسش کم کردن
شما پچ رو که نصب کنین یک فولدر بنام gaming access patch ایجاد میشه
توی اون چند تا اپشن فایل هست که یک از اونها از همه بازیکنان امار کم کرده
یک هم امار اصلی بازیکنان هست
بازی ا کیفت خوبی برخوردار است ولی بازیکنان کنترل خوبی ندارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)