بابا Xplore كه ساين نميخواد عزيز...
شما هنگامي كه ارور ميده گزينه detail رو بزن و تاريخ گوشيت رو بزار بين اون دو تا تاريخ نوشته شده. بعد نصبش كن.
دوباره بعد از نصب ميتوني برشگردوني.
موفق باشي.
بابا Xplore كه ساين نميخواد عزيز...
شما هنگامي كه ارور ميده گزينه detail رو بزن و تاريخ گوشيت رو بزار بين اون دو تا تاريخ نوشته شده. بعد نصبش كن.
دوباره بعد از نصب ميتوني برشگردوني.
موفق باشي.
واسه منم که یه بار هر فایلی رو اجرا میکنه (منظور صوتی و تصویری) ولی اگه از برنامه خارج شدم و دوباره اومدم دیگه اجرا نمیکنه
راه حلی واسش نیست
1-برنامه xplore من واسه یه بار که اجرا میشه هیچ مشکلی نداره ولی اگه بسته شد دوباره اجرا شد فایلهای صوتی از هر فورمتی رو اجرا نمیکنه
2- Power mp3 1.06 رو بعد از آپدیت نصب کردم اگه بلافاصله بعد از نصب اجراش نکنم اصلا از توی لیست tools گوشی حذف میشه د ر کل فقط یه بار اجرا میشه و بعد از اون فقط میتونم توی لیست Uninstall گوشی پیداش کنم فرقی هم نمیکنه کدوم ورژنو نصب کنم در صورتی که قبلا هیچ مشکلی نداشت
راهنمایی کنید ممنون میشم من فقط با این برنامه کار میکنم جونم بهش بسته
در ضمن برنامه هایی که روی رم نصب میشن رو چطور میشه بعد از حذف از روی گوشی باقیماندشونو پیداکرد و پاک کرد
آقا x plore نصب کردم ولی تاریخ گوشی رفته 1 سال عقب تا میارمش جلو اکسپایر میشه ورپن جدید بدین لطفا منظور لینک دانلود با کی جن
amir_sa عزيز
از راهنمائي هاي مفيدت ممنونم.
درست شد.
سلام بر دوستان به نصب چند تا از برنامه ها مشکل دارم وقتی میخواد نصب بشه این پیغامو میده The package Uses A Protected Uid نمیدونم چیکارش کنم مشکل دیگه هم اینکه من میخوام واسه عوض کردن پلیر M600 فایلهای Private و sys یا چند تا دیگه رو کپی کنم نمیشه .!
1) باید گوشیت رو ساین کنی تا مشکل نصبت حل بشه
2) باید اسکینهای پلیر های مدیاپلیر رو تو درایو d کپی کن
![]()
کسی کیجن جدید xplore داره دیروز ورزن جدیدشو از سایت زسمی گرفتم همین طور lcg
من دیروز ور÷ن جدید xplore از سایت رسمیش گرفتم اگه کیجن دارین خبر بدین
capsswitch رو بايد off كنيمشکل دیگه هم اینکه من میخوام واسه عوض کردن پلیر M600 فایلهای Private و sys یا چند تا دیگه رو کپی کنم نمیشه .!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)