تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 649 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من خودم یدونه درست کردم خدا
    اول یه امپیلی استریو 6 وات از نیو کیت خریدم 4 تومان دو تا اسپیکر خوف 6 واتم خریدم هر کدوم 7 تومان(بهترین چیزی که تو بازار بودو پیدا کردم با این اسپیکر 500 تومانیا که تو هر الکتریکی ای هست فرق می کنه با دو تا باطری شارژی 5000 تومان یه چیزی ساختم غول
    رو هم 23 تومان براش خرج کردم

باکسشم تو کارگاه چوب دانشگاه با چوب گردو مرغوب ساختم تا صدارو به بهترین نحو تقویت کنه
    اینا که تو بازاره به 1 واتم نمیرسه
    كجا موندي جواني ...
    يادش به خير من هم قبلا از اينكارا ميكردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینم سریال نامبر پنل spb weather برای xperia x1

Registration Code: 3643629D3H63

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اون برنامه مينيمايز را اگه ميشه يا اپ كن يا حداقل اسمشو بزار تا خودمون پيدا كنيم اگه كارامد بود استفاده كنيم
    يه سوال : ريست گوشي با قلم چطوريه ؟ امكانش هست ؟
    يه مشكل : الان وقتي دوربين را فعال ميكنم چند ثانيه صفحه سياه هست و بايد برم vew يا فيلمبرداري كلا سويچ كنم تا تصوير بياد اين دليلش چيه؟
    سوالي ديگه : اين كه تو عكس موقعيت جغرافيايي ثبت ميشه اينو از كجا بدونيم ؟
    سلام.

اون برنامه رو چشم براتون آپ میکنم لینک میدم.
    در مورد سافت ریست با قلم بله امکانش هست باید درب پشت(کاور باطری) رو بردارید یک سوراخ روی لبه کناری اون سمتی که قلم جا میخوره وجود داره قلم رو داخلش فشار بدید سافت ریست میشه.
    در مورد مشکل دوربین هم من تا حالا به این مشکل نخوردم پیگیری میکنم اگر جوابش رو پیدا کردم خدمتتون عرض میکنم.

4. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.

اون برنامه رو چشم براتون آپ میکنم لینک میدم.
    در مورد سافت ریست با قلم بله امکانش هست باید درب پشت(کاور باطری) رو بردارید یک سوراخ روی لبه کناری اون سمتی که قلم جا میخوره وجود داره قلم رو داخلش فشار بدید سافت ریست میشه.
    در مورد مشکل دوربین هم من تا حالا به این مشکل نخوردم پیگیری میکنم اگر جوابش رو پیدا کردم خدمتتون عرض میکنم.
    از خود گوشي هم ميشه ريستارت كرد ؟ منظور بدون باز شدن دربو .. ...
    اون مشكل دوربين اولش نبود بعد الان ميبينمش
    نميدونم بعد از اپديت شد يا بعد از اون برنامه كه اپديت دوربين بود
    يه سوال ديگه الان از كجا بفهمم عكسي كه گرفتم در كدوم موقعيت گرفته شده اين مشخصاتش كجا ثبت ميشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بازی Boom Blox برای xperia x1

لینک دانلود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توضیحات

File size: 2.77 MB

Screen resulation :WVGA

Company: Electronic Arts

7. 2 کاربر از amirx365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shahpuffi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - FALLAH

پيش فرض

از خود گوشي هم ميشه ريستارت كرد ؟ منظور بدون باز شدن دربو .. ...
    با نسب چیزای مثل SPB MOBILE SHELL و یا اون برنامه که میشه گرافیک گوشی و دست کاری کرد و غیره Soft Restrt
    رو میتونی توشون ببینی و استفاده کنی

9. این کاربر از shahpuffi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نقل از XDA-DEVELOPERS:

--------------------------------------------------------------------------------

the major difference between 7200 and 7201 for Qualcomm is, they had add some "tricks" to 7201 so that it no longer have the patent infringement issue. I'm not sure if it would shows any difference in terms of performance.

--------------------
    The 7201 is the US import version of the 7200 (due to the Broadcom lawsuit). There aren't any other differences, and I think the GPU features are hard-disabled on both of them.
    ------------
    The difference is in how the chip uses wcdma & hsdpa. That was also the contention in the lawsuit. The chip incorporates a workaround on the patent infringement.

---------------------------
    also i heard the 7201 is supposed to fix the "random screen cracking" issue. the screen would heat up and break... this new chip made it not get so hot? my last one broke from this, and the new one they sent me still has the 7201 chip...so itl probably break again lol.
    -----------------------
    This is what I found about the new chip:
    It looks like Qualcomm infringed several Broadcomm's patents and several Qualcomm chips (including 7200) and devices using it were banned from being imported into U.S.
    -----

تنها تفاوت رو در كپي رايت نوشتن. چون دستگاههايي با يك مارك هر دو رو دارن، فكر نمي كنم تفوت كارايي داشته باشن.
    با تشکر از شما ...
    به نقل ازسایتblog.se-nse.net همونجایی که خونده بودم ...

The hardware platform used in the XPERIA X1 is dependent on the region. The European / world variant - X1i - makes use of the Qualcomm MSM7200A chipset (made in 2007), while the American variant - X1a - will make use of the Qualcomm MSM7201A chipset (made in 2008). The MSM7201A chipset is theoretically speaking the successor of the MSM7200A chipset, although the differences are almost non-existent.
    The reason for the different chipsets is said to be a Broadcom patent infringement by Qualcomm back in June 2007. The suit is said to have something to do with video compression in the MSM7200A chipsets. Because the lawsuit is about an American patent, the MSM7200A chipset is used in all non-American variants, and the newer MSM7201A chipset is only used in the American variants.
    As you can probably imagine, the real difference in the chipsets is about video compression. The MSM7201A chipset limits video recordings to QVGA resolution (320 x 240 pixels) and up to 24 frames per second video, whereas the MSM7200A chipset supports VGA resolution (640 x 480 pixels) video recording at up to 30 frames per second.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام... رفقای قدیم ما چطورن؟؟/ رفتم و پاکت خریدم... البته امنیا.. قدیمیا میدونن من چقدر علاف شدم تا انتخاب کردم.... واسه دوستای گلم هم اکسپریا رو قیمت گرفتم... قیمت پاساژ پایتخت 560 تومن .. علاالدین پایینترین قیمتی که گرفتم 540 یا 545 بود .. علاالدینیه با رم 4 گیگ بود پایتخت رو یادم رفت بپرسم ولی احتمالا اونم همین 4 گیگ بوده... luv u

12. 4 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

قیمت رم 8 گیگ توشیبا کلاس 4 : 25 تومن ... ترنسد 8 گیگ( نمیدونم کلاس چند ) : 18 تومن.... رم ریدر ترنسد 11 تومن الی 12 تومن

14. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها اين همه تعريف از پاكت پي سي شنيديم
    هر چي گيم دانلود كردم همشون باز نميشند رو x1
    فقط يه چند تايي wvga هستند
    كجا ميتونم گيمهاي بيشتري براي اين گوشي پيدا كنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •