سلام
توی قسمت بال بخش های set tactics & setplay settings کی فعال میشه تا بتونیم اونا رو خودمون تنظیم کنیم .
بعد اگه میشه ادرس پچ 1.30 رو برام بزارین البته میدونم توی پست های قبلی هستش اما نمیشه که این 720 صفحه رو خوند لطف کنید بذارین
قربانتان![]()
سلام
توی قسمت بال بخش های set tactics & setplay settings کی فعال میشه تا بتونیم اونا رو خودمون تنظیم کنیم .
بعد اگه میشه ادرس پچ 1.30 رو برام بزارین البته میدونم توی پست های قبلی هستش اما نمیشه که این 720 صفحه رو خوند لطف کنید بذارین
قربانتان![]()
سلام دوستان عجب پچییه این پچ جدید. حتما دانلود کنید.
سلام
منظور شما کدوم پچ هستش .
اگه منظورتون 1.30 هستش لطفا ینک دان رو برام بذارین .
قربانتان![]()
البته اگه كلمه پچ 1.30 رو جستجو كنيد پيدا مي كنيد در ضمن توي Become A Legend شما هيچ تغييري توي تاكتيك تيم نميتونيد اعمال كنيد. شما بازيكن هستيد نه مربي اينها فقط در مود Master League فعال هستند
اولا منظور از لوگو علامت اول لیگه مثل علامت سری آ.
دوما من لوگو لیگ ایران (آرم خلیج فارس) رو میخوام.
سوما اصلا لباسا نمیان که سیاه باشن.
چهارما اگه زورم می رسید که پچ دانلود می کردم.
Konami Patch 1.3
کرک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینکش رو می زارم الان گم کردم
- نکته : کیت سرور با این پچ کار نمی کنه ، اما ترنسفر ها انجام شده
يعني وقتي اين پچ رو نصب مي كنيم آرشاوين توي آرسنال مي ره؟ براي من كه اين اتفاق نيافتاد نميدونم چطور شده براي شما اعمال شده در ضمن لينك كركي كه براش مي خواي بذاري روش كيت سرور نصب ميشه يا نه چون يه كرك بود كه روش نميشد كيت سرور نصب كرد من دقايقي پيش هم يه جستجو توي سايت گيم كپي كردم لينك همه فايل هاي كرك كه جديدا براي پچ 1.30 ارائه شده داخلشون فايل Fake هست فايل 8.5 مگي فقط 780 كيلو بايت هست بعد دانلود شدن هم آنپك نميشه لطف مي كنيد اگه كرك مناسب كه كيت سرور هم روش نصب بشه رو محبت كنيد صحبت پچ 1.30 شد يا ترينري افتادم كه جديدا براي اين ورژن دانلود كردم دوستاني كه از اين ورژن استفاده ميكنن ترينر هاي قبلي ديگه براشون كار نخواهد كرد اين ترينر براي ورژن 1.30 تهيه شده اميدوارم نظر دوستان رو جلب كنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدایش pes بدونه کیت سرور حال نمیده منتظر میمونم تا حساب این پچ رو هم برسند بعدا" نصبش میکنم
دومين تريلر رسمي اين بازي براي كنسول Wii منتشر شده اين تريلر فعلا با بهترين كيفيت و حجم بالا در پورتال سايت كونامي قرار داده شده. از لينك مستقيم زير كه به كونامي تعلق داره براي دانلود استفاده كنيد.
اطلاعات ويديو:
فرمت : mov
ناشر : كونامي
حجم : 91 مگابايت
كيفيت : HD
لينك دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ 1.30 رو قبلا نصب كرده بودم و مشاهده كرده بودم كه هيچ تاثيري روي تركيب تيمها نميذاري و هيچ ترانسفري رو آپديت نمي كنه اما صرفا به خاطر حرف بچه باز هم نصب كردم ولي باز هم مشاهده كردم كه تاثيري نداره روي تركيب تيمها ولي خوب اگه شما اصرار داريد كه تاثير داره حرفي نيست ولي من تاثيري نديدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)