بله هركاري بكني ديگه راهي براي وصل شدن به لايو نيست چون مايكروسافت كنسول شما رو توي ليست بن شده ها
قرار داه و اجازه نميده كه شما به لايو وصل بشين.
بله هركاري بكني ديگه راهي براي وصل شدن به لايو نيست چون مايكروسافت كنسول شما رو توي ليست بن شده ها
قرار داه و اجازه نميده كه شما به لايو وصل بشين.
تاریخ اومدن frimware 1.6 مشخص نشده؟
نه متاسفانه !!! زده بود This Week هفته پيش !!!
همه برين 1.51 نصب كنيم راحت تريم !!!
هارد خالی لب تاپ 90 تومنه فقط به درد اونهایی میخوره که بخوان هارد دستگاهشون رو از 20 به 120 ارتقا بدن باید برای هارد لب تاپ باید قاب خالی هارد xbox گیر بیاری که فکر نکنم پیدا بشه![]()
اگه حال و حوصله up کردن رو نداری یا دوروبرت کسی نیست که این کار رو انجام بده
و تو live به صورت online بازی نمیکنی
میتونی با نرم افزار بازی ها رو تبدیل کنی تا روی همین firmware اجرا بشه
سلام این مدل آرکید با مدل cor چه فرقی دارن؟ الان قیمتشون چقدره؟
سلام به همه بر و بچ با حال p30world
بنده میخوام دستگامو بدم به یکی تا بیاره تهران برای آپدیت اما نمیدونم اسم هک مورد نظرم چیه؟
{(یکی از از دوستان که دستگاه شو حدود 2 سال پیش خریده و همن موقع براش کپی خور کردن گفت هک دستگاهم طوریه که احتیاج به آپدیت نداره من برای اینکه مطمئن شم که راست میگه H.A.W.X رو که wave3 داره رو بردم روی دستگاهش امتحان کردم و اتفاقا جواب داد ولی بهم گفت این هک برای لایو خوب نیست .
منم دقیقا دنبال چنین هکی میگشتم برام عالیه چون:
1- خب من که با لایو کاری ندارم همین آف از سرمون زیاده
2- از دست آپدیت iX راحت میشم و دیگه با خیال راحت بازی هارو میخرم.
اممممممممممممممممممممممما
مشکلی که وجود داره اینه که طرف نمیدونست اسم هک چیه (Xtreme یا چیزه دیگه ....) )}حالا دوستان لطف کنن اگه میدونن اسم بگن این هک باحال چیه تا بگم دوستم اومد تهران بگه چی روش بریزن
با چه نرم افزاری میشه بازی رو کاری کرد که روی فریمور های قدیمی تر هم بخوره لینک آموزششو داری ؟
Last edited by starpars; 06-04-2009 at 16:29.
ببخشید الان که شما هستید میشه جواب منو بدید سلام این مدل آرکید با مدل cor چه فرقی دارن؟ الان قیمتشون چقدره؟
cor که میگن تولیدش متوقف شده فرقشم با آرکید در یه مموری256 مگ که آرکید داره .
آرکید کپی شده الان بسته به فروشنده از 250 تا 295 و بعضی جاها تا 310 تومان تغییر میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)