واقعا بسیار ممنونم ........... مردم از بی جوابی و بی محلی دستتون درد نکنه ........
واقعا بسیار ممنونم ........... مردم از بی جوابی و بی محلی دستتون درد نکنه ........
سلام و خسته نباشید .
عزیز من درایورهای سونی مدل vgn-fw170j رو واسه ویندوز xp میخوام کامل .کی میتونه من رو راهنماییی کنه
ممنون میشم .
سلام
دوستان برای گرفتن درایورهای وایو به این ترتیب عمل کنن: (هرچند که توی پست اول هم توضیح داده شده)
بعد از option دوم computer - notebook رو انتخاب کنین بعد توی صفحه بعد از option سوم استفاده کنین و مدل دستگاه رو بزنین و تمام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم از اینحا تمام درایورهای xp و vista رو برای لپ تاپم خیلی راحت گرفتم.
نکته: اگر میخوای درایورهای جدید رو برای ویستا بگیریین باید اونهایی رو انتخاب کنین که جلوشون original ننوشته باشه. چون اونهایی که original نوشته براشون از اول روی لپ تاپت وجود داشتند.
اگه میشه در مورد درایور های vaio vgn-ar605e هم کمک کنید لطفا خیلی ممنونم بله
![]()
من یک لپ تاپ vaio vgn-ar605e دارم اگه میشه عاجزانه تقاضا دارم در مورد درایور ها و نصب به من کمک کنید لطفا ! بله !
![]()
سلام
دوستان من از لینک زیر درایور کارت صوتی و گرافیکی رو دانلود کردم
تو فایل کارت گرافیکی یک فایل هم بود برای صدا
ولی هیچ کدام نصب نمیشه
اون فایله که تو خود درایوره کارت صداش میزنه که اصلا نمیشناسه
و اون یکی که فایله تو کارت گرافیکی هست رو خطای شماره 10 میده
مدل ASUS N50VC
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل لپتاپ vgn-fw235j
و در سایت سونی آسیا این مدل نیست در عوض مدل vgn-fw23g وجود داره آیا درایورها به هم می خورد؟
درایور مربوط به صدا چه اسمی داره؟
Last edited by Ali-ss; 05-04-2009 at 20:06.
اگه از اون لینکی که توی صفحه قبل دادم استفاده کنید، هیچ مشکلی نخواهید داشت.
دوست عزیز ممنون
اما در صفحه اول توضیح داده که اینها برای ویندوز ایکس پی جواب نمی ده و باید به سایت سونی آسیا بریم
من ویستای اصلی لپ تاپ رو تعویض کردم و به جاش ایکس پی نصب کردم
با توجه به حجم بالای درایورها من اگر دانلود کنم برای ایکس پی سرویس پک دو جواب می ده؟
یا آنهایی که نوشته اورجینال برای همون ویستای اصلی لب تاب هست؟
---------------------------------
یک سئوال دیگه اگر بخواهیم مدل سخت افزار ها و درایورهای لب تاب رو بدونیم و بعد درایورهاش رو سرچ کنیم از کجا می شه اسم درایورها رو فهمید با توجه به اینکه نصب نیستند ؟
Last edited by Ali-ss; 06-04-2009 at 19:32.
سلام
توی اون لینکی که گذاشتم، وقتی وارد صفحه درایور لپ تاپتون شدین، 2 تا انتخاب دارین: یکی درایورهای ویندوز ویستا و یکی درایورهای ویندوز ایکس پی.
اگه شما ایکس پی نصب کردین باید همه درایورهای مورد نیازتون رو دانلود کنین.
شما کد یا همون نام دقیق لپ تاپتون چیه؟ دو حالت داره یا اینکه اسمش توی سایت آمریکایی هست که توی پست صفحه پیش گذاشتم یا اینکه اسمش مربوط به مدلهای آسیا و اروپاست که در این صورت باید از سایت آسیا استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)