صفحه 31 دفترچه راهنمای X1 :
Zoom is only available when taking photos and with picture sizes
smaller than 3MP.
بنابراین هم باید رزیلوشن رو پایین بیاریم هم اینکه تویه فیلم برداری هم زوم وجود نداره !!! من این رو یه نکته منفی می دونم. حیف.
صفحه 31 دفترچه راهنمای X1 :
Zoom is only available when taking photos and with picture sizes
smaller than 3MP.
بنابراین هم باید رزیلوشن رو پایین بیاریم هم اینکه تویه فیلم برداری هم زوم وجود نداره !!! من این رو یه نکته منفی می دونم. حیف.
باسلام
دوست عزيز ، راجع به اظهار نظر هاتون نسبت به X1 من نظري ندارم.
و اما جواب سوالاتتون:
1- تفاوت كوالكوم 7200 با 7201 سخت افزاري بوده، تفاوت كارايي خاصي ندارند.اختلاف اسم بخاطر مقررات كپي رايت مي باشد.
2- اينكه پنل هاي X1 روي تاچ پرو چطوري جواب مي دن رو بايد از كسايي كه انجام دادن بپرسيد.
3- آپديت بيشتر براي رفع نواقص است. تفاوت ظاهري ندارد.
4-
5-تاچ فلو با پانل منيجر مشكل دارد. به همين دليل، سوئيچ كردن بين فلو و پانل ها موجب هنگ كردن مي شود.
6-هنوز كسي اونقد با كيبورد اكسپريا ور نرفته كه خراب بشه. شايد 1-2 سال بعد نتيجه سوالتون معلوم بشه.
7-توي ايران فقط X1i وارد شده، همشون هم شبيه هم هستن.
8- باطري معمولا بعد از 20 روز استفاده به ظرفيت نرمالش ميرسه. بنابر اين، ظرفيت پايين طي روزهاي اول طبيعي است.
9- همه باطري هاي موبايل جديد، ميتونن طبق دلخواه شارژ و استفاده بشن. فقط نبايد خيلي ته بكشن.
10- هنوز نه.
11- X1 از نظر سخت افزاري و نرم افزاري GPS كاملا مشابه با HTC دارد.
12- من كه كدي سراغ ندارم.
13-هنوز آپديتي براي صداش نيومده.
14-TV-OUT سخت افزاري است.
یه باگ باحال پیدا کردم...قسمت دوربین...مال شما هم شاید همینه....
تو قسمت دوربین که میریم و اول رو 3 مگا هست زوم نمیکنه...ولی 2 مگا کردم برگشتم رو 3 دیدم کامل زوم میکنه...
همیشه باگ ها بد نیست...اگرم از برنامه دوربین بیام بیرون و دوباره برید زوم نمیکنه و باید همون کارو کنید
به افتخار باگ اکسپریااا....![]()
اگر برنامه یauto flash را نصب کنید مشکل زوم در 3mp هم حل میشود.
من خواستم اينارو دانلود كنم ولي دانلود نكرد مي شه يكي يه نگاه به لينكش بندازه ببينه سالمه يا نه؟
ممنون
Downloade panel ha :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پيدا كردم تو به اسم خودت كردي ؟
اي شلوغ
راستي من الان هر وقت ميرم زوم ميكنه ...
يه سوال
برنامه اي هست كه براي روشن كردن فلش دوربين يه شرتكات به دسكتاپ يا كليدي بسازه ؟
دوستان ...
تست نکردین ؟یه سوال کوچیکم داشتم ، اگه گوشی رویه سایلنت باشه زنگ الارم تحت تاثیر قرار نمی گیره ؟ و اگه خاموش باشه بخاطر آلارم روشن میشه ؟
داشتم در مورد موضوع مورد بحث چند مدت پیش ، شارژ اولیه باتری، تحقیق می کردم ، جالب اینکه در انجمن های خارجی بحثه !
خوندنش خالی از لطف نیست تا جمع بندی رو هم بگم :
if you have a nickle metal hydride(ni-mh) battery you should give them a long charge overnight the first time. Then, where possible let them discharge fully before recharging. The idea is that it stops the "memory effect" that is the battery begins to lose its charge quicker and quicker!
Now, to my knowledge, if you have an newer model nokia with a lithium ion (li-i) battery..they don't suffer from the "memory effect" so you can recharge them whenever you like. Also there is no need for extended charging the first time.
However, all batteries eventually can't be recharged..or star to lose their charge quicker than they used to. You can usually just be a new battery but hopefully, by this stage your phone is old enough and shabby enough to warrant buying a new oneits always best to charge all batteries for at least 8 hours for the first charge... So that the batteries individual cells are all full to some degree.. With nimh its always best to do the charge then recharge thing 2-3 times to get the most out of it and at least once a month discharge it altogether (until the phone turns itself off)
li-ion and li-pol batteries don't have the memory effect that the older types (nimh) did but its still always good to do a full discharge once every month or two.
I've found with my last couple of phones that the batteries have lasted longer (both in terms of longivety and talk/standby time) if i've discharged them... I found that if i didn't (ecspecially with a nimh battery) that the battery life diminshed considerably.برای من هم همیشه موضوع شارژ اولیه و در کل شارژ باتری موبایل مسئله بوده !actually, if the li-ion battery hadnt had circitry that prevented discharge, a full discharge of a li-ion battery would damage it. It shouldnt be charged more than 3 hours the first time and you should not drain the entire battery to often as li-ion just loves to be charged long before its gone out. Of course, every charge weakens battery life due to corrotion on the positive plate, but there is no workaround that. Also, if you want to buy a new phone, check the manufacturing date. If its like 1years since manufacture battery may be down to 80% capasity depending on what temperature its stored in. If you dont plan to use your phone, you should store it while having 40% battery remaining to limit the corrotion. At last i want to say that a full discharge (which actually isnt a full discarge in reality) only helps to calibrate the "fuel gauge" so that its more accurate. This can be done once every month or so. My two cents about batteries..
میشه جمع بندی کرد که باتری های بکار رفته در گوشی های جدید به مانند باتری های قدیمی نیاز به زمان طولانی شاؤز اولیه ندارند و حدود 4 ساعت می تونه کافی باشه .
جدا از این قانون کلی که Charge و DisCharge بیشتر باعث کاهش عمر کلی باتری میشه ، میشه گفت اونطور که بزرگ نمایی میشه این موضوع بر روی عمر باتری های جدید در مقایسه با باتری های قدیمی تاثیر نداره ، بنابراین شما می تونید هر وقت که لازم بود گوشی رو به شارژر وصل کنید تا ب میزان لازم شارژ بشه ...
در کل بهتر ماهی یکبار بذارید باتری کاملا خالی بشه . این مورد باتری جدید و قدیم نداره ( در مورد باتری های قدیمی هر چه بیشتر بهتر) . این موضوع می تونه به عمر باتری کمک کنه .توجه کنید زمانی که گوشی بخاطر تموم شدن باتری خاموش میشه در اصل باتری کاملا خالی نشده و بنابراین آسیبی به باتری نمی رسه .
امیدوارم این موضوع روشن شده باشه.![]()
بله.داخل تنضيمات 2تا گزينه داره كه بايد فعال كني.
ممنون ولی اونجا اون پنل آیفون با اسکایپ موجود نیست
می شه یکی تست کنه ببینه لینک سالمه یانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)