1- کرکی یا سریالی برای is 2008 دارید؟
2- 2009 رو از کجا باید دانلود کنم؟ تو خود سایتش یک فایل 1 مگی میده که بعدش تازه شروع میکنه دانلود کردن! من خونه دیال آپ دارم و نمی تونم اینجوری استفاده کنم. می خوام از یکجا کلش رو دانلود کنم. چه کنم؟
1- کرکی یا سریالی برای is 2008 دارید؟
2- 2009 رو از کجا باید دانلود کنم؟ تو خود سایتش یک فایل 1 مگی میده که بعدش تازه شروع میکنه دانلود کردن! من خونه دیال آپ دارم و نمی تونم اینجوری استفاده کنم. می خوام از یکجا کلش رو دانلود کنم. چه کنم؟
1. نحوه کرک کردن نسخه 2008 در پست اول تاپیک عنوان شده
2. برای دانلود محصولات بیت دیفندر به تاپیک اختصاصی دانلود محصولات بیت دیفندر رجوع کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان .
من تازه ويندوزم رو فرمت کردم و Bit defender total security 2009 رو ريختم ، آپديت هم کردم تا سال 2047 !!
اما دوتا مشکل دارم :
1- تو ورژن 9 این نرم افزار يک اکتيويتی بار اون پايين سمته راست ويندوز ميامد که ميزان ترافيک اینترنت و ميزان کارکرد سی پی يو رو نشون ميداد. اما این يکی نداره! چجوری ميتونم دوباره بيارمش؟
2- با اینکه کرکش کردم ، اما نميتونم آپديتش کنم! چيکارکنم؟ تو قسمت آپديت تمام گزينه ها غير فعال هست! ( من با ADSL 256 کانکت ميشم )
با سلام خدمت شما دوست عزيز.
من شخصا از اين محصول استفاده نميكنم.ولي در مورد آيكوني كه ترافيك را نشان ميده و بصورت مربع كوچكي در پايين سمت راست مانيتور نمايش داده ميشه خاطرم هست كه اين گزينه از طريق تنظيمات قابل برگشت ميباشه و ميشه آنرا Show يا Hide كرد.
در مورد آپديت نشدن و غيرفعال شدن گزينه هاي آپديت آيا شما از آلوده نبودن سيستم خود به ويروس مطمئن هستيد؟قبل از اين محصول چه آنتي ويروسي در سيستم شما نصب بود؟چون اگر ويروسها در درايوهاي ديگه باشند با وجود فرمت ويندوز ممكنه تغييري در اين امر حاصل نشه.
(يك توصيه شخصي هم خدمت شما عرض كنم و آن اينكه ترجيحا از اين محصول استفاده نكنيد.محصولات قدرتمندي مانند Avira و NOD32 و Kasper به اين محصول ارجحيت دارند.)
دوست عزيز ، من هرجايی رو که تونستم گشتم ، اما گزينه ای برای نشون دادن این اکتيويتی بار پيدا نکردم!! لطفا اگر دوستان ميدونن راهنمايی کنن.خاطرم هست كه اين گزينه از طريق تنظيمات قابل برگشت ميباشه و ميشه آنرا Show يا Hide كرد.
در مورد آپديت نشدن و غيرفعال شدن گزينه هاي آپديت آيا شما از آلوده نبودن سيستم خود به ويروس مطمئن هستيد؟قبل از اين محصول چه آنتي ويروسي در سيستم شما نصب بود؟چون اگر ويروسها در درايوهاي ديگه باشند با وجود فرمت ويندوز ممكنه تغييري در اين امر حاصل نشه.
(يك توصيه شخصي هم خدمت شما عرض كنم و آن اينكه ترجيحا از اين محصول استفاده نكنيد.محصولات قدرتمندي مانند Avira و NOD32 و Kasper به اين محصول ارجحيت دارند.)
در مورد آپديت :
سيستمم ويروس داشت که مجبور به فرمتش شدم ، بعد از فرمت اولين کاری کردم نصب این آنتی ويروس ( آخرين ورژن + کرک ) بود . و بعدش يک اسکن اساسی و هرچی ويروس پيدا کرد پاک کردم.
من الان حدود 1 سال ميشه که از این نرم افزار استفاده ميکنم و خيلی خيلی راضی هستم ازش ، يک دليل اصليشم اینه که اصلا رو سرعت و کارايی سيستمم تاثيری نميزاره. در حالی که کلا سيستمه قوی ای دارم اما بازم نرم افزار هايی مثل McAfee اذيت ميکنن!
من به شخصه تعريفات بسيار زيادی از NOD32 و Kaspersky شنيدم(مخصوصا Kaspersky ) . اما از هيچکدوم تا الان استفاده نکردم.
ميشه کمی در مورد کارايی این نرم افزار ها نسبت به Bitdefender توضيح بديد ؟ مخصوصا در مورد تاثير روی سرعت و کاراييه سيستم. بعضی از نرم افزار ها هم هستن که کلا خودشون سنگين کار ميکنن و کند عمل ميکنن ، این مسئله بدجوری رو اعصاب من راه ميره ، در حالی که بيت اصلا اینجوری نسيت!
بابا دوستان .
من رو آيکونش تو سيستم تری که کليک راست ميزنم و گزينه آپديت رو ميزنم ، اون صفحه مربوط به آپديتش مياد اما هيچکاری نميکنه و يجوريه که انگار اصلا کار نميکنه . !
چيکار کنم؟
خدمت شما عرض كردم ممكنه سيستم شما آلوده به ويروس باشه.با فرمت كردن ويندوز و نصب ويندوز جديد همه ويروسها از بين نميروند بويژه آلودگي ساير درايوها.شما ميتونيد اگر امكانش را داريد از يك محصول ديگه از خانواده Bitdefender مانند Internet Security 2009 اين محصول استفاده كنيد و از پست اول اين تاپيك سريال قانوني 1 ساله تهيه كرده و محصول را نيز رجيستر كنيد و بدون دردسر كرك و ...از آن استفاده كنيد.
این با Total securityچه فرقی ميکنه؟خانواده Bitdefender مانند Internet Security 2009 اين محصول استفاده كنيد و از پست اول اين تاپيك سريال قانوني 1 ساله تهيه كرده و محصول را نيز رجيستر كنيد و بدون دردسر كرك و ...از آن استفاده كنيد.
فرقش اينه كه ابزارهاي بهينه سازي(مانند حذف فايلهاي Duplicate در سيستم) كه اصلا بنظر من حضورش در يك برنامه صرفا امنيتي لزومي هم نداره در برنامه Total Security وجود دارند.از طرف ديگه براي مدت كوتاهي سريال 1 ساله قانوني هم براي Internet Security اين محصول وجود داره كه تفاوتي با نسخه خريداري شده آن نداره و يك محصول كاملا اصل در سيستم خود خواهيد داشت كه دردسرهاي مربوط به كرك و از كار افتادن كرك را نخواهيد داشت.
ممنون دوست من بابت توضيحات خوبتون ، اما همين توتال فکر ميکنم برای من بهتر باشه.
در مورد اون اکتيويتی بار :
گزينه مربوطه رو پيدا کردم اما متاسفانه نميدونم چرا موقعی که فعال ميکنم نمياد اون مربع!! هرکاری کردم نشد!
تو صفحه اصلی خود نرم افزار اون دوتا مربع بزرگ نمايش داده ميشن که کاريشون نميشه کرد، اما اون مربع کوچيک که مياد پايين صفحه ، هرچقدر گزينه ی مربوطه رو فعال/غير فعال کردم نشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)