دوستان اگر میشه یه نفر افزونه اشتراک گذاری مطلب در وردپرس و داغ کردنش در کلوب.کام رو بذاره. متشکر میشم.
افزونه obsocialbookmarker ورژن 5.3.5 رو دارم ولی کلوب رو پشتیانی نمیکنه.
![]()
دوستان اگر میشه یه نفر افزونه اشتراک گذاری مطلب در وردپرس و داغ کردنش در کلوب.کام رو بذاره. متشکر میشم.
افزونه obsocialbookmarker ورژن 5.3.5 رو دارم ولی کلوب رو پشتیانی نمیکنه.
![]()
ماله club رو فک کنم باید دستی وارد کرد
ندیدم جایی داشته باشه
مرسی
خب به کجاش باید اضافه کرد؟
وقتی از cms WP استفاده میکینم باید چطور این کد رو وارد کرد؟
توی قالبش چندین مورد از این کدها رو داره.![]()
خوب تا اونجا که من یادمه کلوب یه بخش داشت که کدهای لازم رو میداد
فکر نکنم widjet أاشته باشه اون کدها رو باید دستی در ساختار قالب وارد کنی
سلام عليكم !!!! خسته نباشين ! مي كم كسي مي دونه جه طوري ميشه اين مطالب رو به ادامه ي متن اضافه كرد ؟ من توي ورد برس نمي تونم اين كار رو بكنم !!!!!!!!!
دهه
برادر این که خیلی سادس
شما کله متن رو تو هر صفحه میزاری
بعد تا اون جاییش رو که میخوای تو صفحه اول نشون بده رو کار نداری بعد از اونجا به بعد رو یه کده نیم وجبی <!-- more --> میزاری
خودش هم یه button با همین نام داره که کلیک کنی این کد رو اضافه میکنه
جه جالب !!! اون وقت يه مشكل ديكه با قالب اين !
مي خواستم هنوز ادرس اين وبلاكه بخش نشه ! ولي خب !!!
يكي از اينا رو بري ! بعدش قالبش رو نكاه كن ! و بيا بايين ! تا يه جايي اين عكسه درسته ! ولي بعد از اون فقط زمينه رو نشون ميده ! در صورتي كه من مي خوام همش تا بايين كتاب باشه دور و برش !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
body_page
اين رو تغيير دادم ! ولي همون طور كه كفتم فقط قسمتي از بالاش اين طوري ميشه و بقيش زرد مي مونه ؟؟ ؟؟!!!
در ضمن تمامي ايده ها رو در مورد قالب دستكاري شدش با كمال و با كلنك بذيراييم !!! kamal & kolang !
Last edited by bersam; 20-05-2009 at 10:44.
در ضمن يه سوال ديكه ! جه طوري مي تونم مثل اين ارم بي سي ورلد اين بالا كنار ادرسش يكي درست كنم ؟
پسر چه قد شولوغ میکنی؟!
آفنر جلب شده
برای اینکه کله صفحه رو بپوشونه و بالا و پایینش گاف نده باید برای این دو تا تگ بزاری
body یا html
همون body بزار
بالایی همینی که گزاشتی
background:url(images/body_page.gif) no-repeat center top;
راستی چرا No-repeat?
اینا رو حذف کن لازم نیستند
no-repeat center top
این عکسه بک گراند هم خیلی حجیمه! چه خبره بابا
اگه از co.cc بیان که نمیشه زورکی ماله خودش و نشون میده
ولی این کد رو تغییر بده بزار تو head
<link rel="shortcut icon" href="http://www.co.cc/img/favicon.ico" >
تنكس ! فقط در مورد اين اندازه!!! من با فتوشاب درستش كردم ! خودش همين اندازه رو بهم داد !!! من فقط رنكش رو عوض كردم ! RGB ش كردم !
بي نوشت :
خب اين يكي رو حل كردم ! وقتي مي خواستم با فرمت gif سيوش كنم رنكش رو از 256 تا به 217 (براي وب) تغيير دادم .
دست نوشت :
خب مشكل دو تا شد ! فعلا كه همون رو كذاشتم ! رنك هاش رفت و نقطه هاي سفيد توش بيدا شد !
ولي يه جيز ديكه !!! اين body يا html رو من بيدا نمي كنم !!! ولي اون يكي header رو يافتم ! و يه سوال ديكه هم اون كه جه طوري اين فرمت ico رو بسازم ؟ نرم افزار خاصي مي خواد ؟
مي خوام از اين استفاده كنم ولي اين كه جه طوري تبديلش كنم به ico رو نمي دونم !!!
Last edited by bersam; 20-05-2009 at 18:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)