گلهای بازی :
برهانی
برهانیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جانواریوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
گلهای بازی :
برهانی
برهانیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جانواریوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
واعظ آشتياني:
به خاطر منافع ملي به قلعهنويي اجازه جدايي ميدهم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: به خاطر منافع ملي به امير قلعه نويي اجازه جدايي از استقلال را مي دهم.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير رضا واعظ آشتياني بعد از پيروزي 3 بر صفر برابر ملوان در جمع خبرنگاران عنوان كرد: بازي خوبي انجام داديم و توانستيم به يك برد با ارزش دست پيدا كنيم.
مديرعامل استقلال در مورد احتمال جدايي امير قلعه نويي و حضور در تيم ملي اظهار داشت: من با اين جدايي به خاطر استقلال مخالفم اما بر خلاف ميل باطني ام و به خاطر منافع ملي اگر امير قلعه نويي براي هدايت تيم ملي انتخاب شود با اين مسئله موافقت مي كنم.
واعظ آشتياني در مورد عدم صدور رواديد براي خبرنگاران براي همراهي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا گفت: هر دوباشگاه الاتحاد عربستان و ام صلال قطر همكاري خوبي با ما داشتند و در اين زمينه مشكلي وجود نداشت.
یچه ها بازم لازم میبینم یادی بکنم از بچه های با مرام این تاپیک که بن شدن :
علیرضا ، محمود ، مریم
بعد از شكست برابر استقلال
احمدزاده: بازي بدي انجام داديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: برابر استقلال بازي بدي انجام داديم و شكست خورديم
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد احمدزاده بعد از شكست 3 بر صفر برابر استقلال تهران در جمع خبرنگاران تصريح كرد: سال 88 را با شكست آغاز كرديم و شروع خوبي نداشتيم. مهم ترين دليل آن دوري از مسابقات بود. امروز در نيمه اول بد بازي كرديم و جبران آن در نيمه دوم سخت بود.
سرمربي تيم ملوان در مورد اينكه چرا اين تيم هميشه در خطر سقوط قرار دارد اظهار داشت: ملوان همواره اين گونه بوده و امروز هم بعد از باخت به اين نتيجه رسيدم كه اگر قرار است اينگونه ببازيم بهتر است به بازيكنان جوان تيم ميدان بدهم و با جوانان بازنده شويم. به هر حال تنها اميد ما در اين فصل حضور مقتدارنه در جام حذفي است.
احمدزاده در مورد اخراج علي دايي از تيم ملي گفت: با اين مسئله مخالف هستم. اين تصميم عجولانه گرفته شد. من سئوال مي كنم اگر مربي خارجي هم بود به اين راحتي اخراجش مي كرديم. از كجا معلوم كه اين تغيير و تحول بتواند باعث نتيجه گيري شود. هيچ مربي دوست ندارد تيمش بد نتيجه بگيرد. حتما دايي هم در كارش ايرادهاي وجود داشته كه نتوانسته نتيجه بگيرد.
احمدزاده در مورد اينكه چرا از دايي حمايت مي كند عنوان كرد: مگر تشكيلات فوتبال ايران چقدر قدرتمند و داراي ساختار و برنامه درستي است كه تماشاگران توقع دارند همواره به جام جهاني برويم. بلاژويچ را با سلام و صلوات به كشورش برگردانديم و دستيارش را 4 سال در ايران نگه داشتيم. چرا مربيان ايراني مثل علي دايي،امير قلعه نويي و محمد مايلي كهن از اين تشكيلات استفاده نكنند. مگر ما چند مرتبه تاكنون به جام جهاني رفته ايم.
حتي اگر سقوط هم كرده باشيم
غياثيان: مقابل استقلال بازي شرافتمندانهاي انجام ميدهيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پيام مشهد گفت: در صورتي كه سقوط كرده باشيم مقابل استقلال در بازي آخر شرافتمندانه بازي ميكنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، كاظم غياثيان پس از باخت 2 بر صفر مقابل ذوبآهن اظهار داشت: سعي داشتيم با يك امتياز اصفهان را ترك كنيم ولي شرايطي كه مدنظرمان بود را نتوانستيم پياده كنيم و 2 گلي كه ذوبآهن به ثمر رساند حقش بود و اگر بيشتر از اين هم گل ميزد حقشان بود.
وي افزود: شرايط در پايين جدول خيلي سخت شده است و حتي ابومسلم 33 امتيازي هم احتمال سقوط دارد. به خاطر همين بازيها از حساسيت برخوردار است با اين حال من با صحبتي كه با مدايرن پيام داشتهام تا پايان فصل ميمانم.
سرمربي تيم پيام ادامه داد: زماني كه تيم را تحويل گرفتم 23 امتياز داشتيم تعطيلات ليگ در كارمان تأثير منفي گذاشت و شرايط تمريناتمان را به هم ريخت. اميدوارم كه كار سقوط مان به هفته آخر نكشد ولي قول ميدهم كه حتي اگر هفته آخر هم سقوط كرده باشيم بازي شرافتمندانهاي مقابل استقلال انجام دهيم تا هر تيمي كه حق واقعي قهرماني دارد به حقش برسد.
غياثيان درباره جدايي هاشمينسب از اين تيم و پيوستن او به كادر فني استقلال اهواز گفت: متأسفانه آقاي شريفي، رئيس كميته انضباطي برخورد دوگانهاي با قوانين دارد و قوانيني كه براي افراد ضعيفتر وجود دارد براي افراد سرشناستر وجود ندارد.
منم تبریک میگم. برد خیلی خوبی بود. واقعا قشنگ بازی کردیم. الان میشه گفت همون تیمی شدیم که به قول یاوری سیل و زلزله هم نمیتونه جلوشو بگیره. واقعا این فاصله ای که بین بازی ها افتاد به نفع ما شد دوباره برگشتیم.... تمام نگاهها هم به سمت تیم ملی بود و خوشبختانه تو این مدت برای استقلال حاشیه سازی نشد.
در مورد بازی... مجیدی خوب بازی کرد فقط دوباره نشون داد که استاد خراب کردن موقعیته ولی در عوض خوب میدوه و خوبم پاس میده... به نظرم مجیدی به عنوان مهاجم نوک خوب نیست یه قدم عقبتر و پشت مهاجم بازی کنه عالیه... بیک زاده بازم بد بود... جنگندگیش خوبه و توپهای خوبی از حریف میگیره اما خوبم سوتی میده...
راستی خیابانی چه قدر ناراحت شد بیچاره. بعد میگفت الان در مجموع تو 8 دوره لیگ برتر استقلال بیشترین امتیاز رو کسب کرده. تو تعداد گل هم که دیگه تابلوئه استقلال اوله... رکورد دیگه ای هم بود که نزده باشیم : دی
به امید برد تو جام باشگاهها...
یه چیز دیگه میبینم که لنگم باخت آخی نازی... اشکال نداره...
یه سوال... پارسال محسن خلیلی با چند گل آقای گل شده بود ؟
تبريييييييييييييييييييييي يييييك
قدرتمون رو نشون داديم در غيبت چند بازيكن اصلي.
اميد روانخواه هم داره به آمادگي ميرسه.
به اميد خدا از اين به بعد ديگه ميخوايم بتركونيييييييييييييييييم
سلام تبريك ميگم
يه گام به قهرمانيه شرافتمندانه(نه مثل بعضي ها با ابر،ماه، خورشيد و فلك و ....) نزديك شديم.
Me Too![]()
ایول خوشم اومد از این حرفش...مهاجم تيم استقلال تهران گفت: من تاكنون 20 گل به ثمر رساندهام و با دو گل ديگر ركورد گلزني در ليگ برتر را خواهم شكست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آرش برهاني پس از پيروزي سه بر صفر تيم استقلال تهران مقابل ملوان در جمع خبرنگاران اظهار كرد: خوشبختانه تعطيلات به ما فرصت داد تا نقاط ضعف خود را برطرف كنيم و در اولين بازي پس از تعطيلات توانستيم يك پيروزي خوب را به دست آوريم.
وي افزود: ما براي كسب سه امتياز به ميدان آمده بوديم و با وجود آنكه بازي سختي داشتيم، اما هر سه امتياز را كسب كرديم.
او درباره آمار گلزني خود نيز گفت: من تاكنون 20 گل به ثمر رساندهام و با دو گل ديگر ركورد گلزني در ليگ برتر را خواهم شكست، اما اين موضوع براي من اهميتي ندارد و مهم قهرماني تيم استقلال است. البته اين ركورد درحال حاضر در اختيار رضا عنايتي است كه او هم استقلالي است، بنابراين موضوع مهم اين است كه اين ركورد در اختيار يك استقلالي باشد؛ من و رضا تفاوتي با هم نداريم.
برهاني در پايان گفت: ما به نتايج تيم ذوبآهن كاري نداريم و تنها به قهرماني در ليگ برتر ميانديشيم.
انتهاي پيام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)