تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 755 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

من هم منظورم همون مشکل پودر و شارژش بود ..
    ببینم حالا کمرنگ شدنش بعد از شارژ تا چه حد است ؟ آیا قابل تحمل هست ؟ اگر نخوایم لوگو و عکس پرینت بگیرم (فقط تکست) آیا جوابگو هستش؟آخه دیگه با پرینتر سیاه سفید دیگه عکس و لوگو در کل جالب هم درنمیاد ...
    فقط یه چیزی اگه خواستید بخرید فعلا این دو سه روز دست نگه دارید چون بازارها بعد از 15 روز تعطیله باز شده و قیمت ها رو معمولا یکم بالاتر میگن - تا بازار جنس های همه برسه و به روال عادی برگرده
    من خودم شدید در حال تحقیق روی برادر هستم - نتایج رو میگم - ولی اگه اینو پیدا نکنم با مواد مصرفی ارزون - مجبوری پی 1006 میگیرم

2. این کاربر از arash rashno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در این مورد با شما موافق نیستم
    چون مدل های 1018 و 1020 که تا یک سال پیش بورس بازار بودند هیچ مشکلی نداشتند همه راضی بودند
    درسته دوست من اما مثالا ما می دونیم 1018 ممکنه دچاره یه نقص فنی بامزه بشه که کناره تصاویری که پرینت می زنه یه خطم بندازه که در مدل های دیگه اشکالی به این شکل مرسوم نیست.
    دوستانی که 1018 داشتن این صحبت من رو می فهمن.خب ما این مشکل 1018 رو می دونیم چون فراوان استفاده شد.
    اما پریتری که تو بازار باب نبوده مشکلاتش مخفیه مثل مدل مد نظر شما.

4. این کاربر از bad_stu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببینم حالا امکانش هست که در آینده ی نزدیک کارتریج خوب برای 1006 و 1005 هم وارد کنند ؟ مگر این دو مدل پودر مخصوص شارژ براشون تولید نمیشه ؟ با توجه به اینکه این دوپرینتر فروش زیادی هم دارند چرا براش تونر خوب وارد نمیکنند ؟
    شنیدم از چند سال پیش شرکت hp هم ایران رو تحریم سختی کرده و در حال حاضر اغلب دستگاههایی که به ایران میفروشه از عمد ریمارک هستند
    خوب همون مدلهای 1018 و 1020 که میگید مگه کارتریج مرغوب براشون تو بازار نیستش ؟ خوب بریم یکی از همین دو مدل رو بخریم بهتر نیست ؟
    ببینید در مجموع می گم تحریم در این مورد بی اثره! قبلا از امارات می یومد حالام از امارات می یاد!
    مدل های 1018 و 1020 دیگه تا جایی که می دونم تولید نمی شن. و الان تو بازار برا همین گرون شدن و به نظر به صرفه نمی یان.
    خوب احنمال این که تونر مناسب برای 1006 و 1005 بیاد زیاد هست. باید صبر کرد و دید چی می شه.

6. 2 کاربر از bad_stu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_top60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اصفهان( اما اراک رو عشقه )

پيش فرض

سلام آرش
    من هم مثل شما سر دو راهی موندم و خیلی تحقیق کردم و دیدم Canon LBP 2900یا 3000هک کیفیت خوبی داره و هم نمایندگی معتبر توی ایران داره کانولاو هم قیمتش مناسبه 130 تومن برای همین من کانن رو میخرم.نظر شما چیه؟

8. این کاربر از reza_top60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

سلام آرش
    من هم مثل شما سر دو راهی موندم و خیلی تحقیق کردم و دیدم canon lbp 2900یا 3000هک کیفیت خوبی داره و هم نمایندگی معتبر توی ایران داره کانولاو هم قیمتش مناسبه 130 تومن برای همین من کانن رو میخرم.نظر شما چیه؟
    والا من در مورد این مدل هیچ تحقیقی نکردم اگر ممکنه خودتون یکم در مورد شارژ - هزینه مواد مصرفی و .. توضیح بدید

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درود بر دوستان
    عزیزان میخوام 1 پرینتر لیزری رنگی برای مصرف خانگی بگیرم، البته مصرفم فقط عکس چاپ کردند هست و نهایتا چند ایی هم متن و ...
    حداکثر هزینه 400 تومان هست
    چی پیشنهاد میدین و چرا !؟
    فقط اگر ممکنه 1 کم سریعتر نظرات ارزشمندتون را بگید، چون پولم را از بانک کشیدم بیرون، خرج میشه
    پیشاپیش از همه ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

سلام آرش
    من هم مثل شما سر دو راهی موندم و خیلی تحقیق کردم و دیدم canon lbp 2900یا 3000هک کیفیت خوبی داره و هم نمایندگی معتبر توی ایران داره کانولاو هم قیمتش مناسبه 130 تومن برای همین من کانن رو میخرم.نظر شما چیه؟
    من توی سایت رایانه دیدم که 3000 دیگه تولید نمیشه درسته ؟

در آغاز فعالیت soroosh123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با تشکر از کلیه دوستان و مطالب جالبشون.
    منم ام یه تجربه ای راجع به همین p1006 دارم شاید به درد بخوره.
    من حدود یک سال پیش یه پرینتر p1006 خریدم. حدوده 6 ماه پیش ام کارتریج اصلیش تموم شد.
    برای اولین بار خودم طبق همون pdf معروف با هزار ترس و لرز کارتریج ام رو با تونر super graphix HP1200-1300 (که همه مغازه داره میگفتن مخصوص پرینتر خودته) شارژ کردم.مثل تمام دوستان کیفیت پرینتم افتضاح شد. اونقدر بد بود که یادمه حتی کارتریج اصلیش وقتی روی اکانومیک ام بود اینقدر بد نمیزد.
    رفتم چند تا مغاره بهشون نشون دادم نمونه چاپ ام رو. همه می گفتن از این بهتر نمیشه و این بهترین حالته.تا وقتی که رفتم یه مغازه که البته اونم اولش می گفت همین وضعیت بهترینه. اما بعد بهم یه تونری رو معرفی کرد به نام یونیورسال.( ایتم نامبر ش رو نمی دونم پی بود) قوطی اصلیش یک کیلویی بود.20.000 تومن.منم با هزار خواهش و تمنا ازش به اندازه یه بار شارژ (حدود 60 70 گرم) گرفتم.
    با این تونر که شارژ کردم می شه گفت کیفیت پرینتم خیلی بهتر شده.البته نه مثل اصلیش.ولی نسبت به گرافیکس میشه گفت خیلی بهتره.نسبت به اصلیش در بهترین وضعیت چاپ تکس ها رو خوب میزنه ( البته یه کم نازک تر از کارتریج اصلیش) اما برای عکس خیلی چنگی به دل نمیزنه.
    اینا رو گفتم که این مدل تونر ام اگه دوستان خواستن مد نظر قرار بدن.
    اگه خواستین می تونم نمونه اسکن شده از پرینت اش ام بذاردم.
    با تشکر از همه

13. 2 کاربر از soroosh123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_top60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اصفهان( اما اراک رو عشقه )

پيش فرض

آرش جان من در مورد کیفیتش خیلی تحقیق کردم عالیه در حد 1020 هست و از بچه های فروم هم سناتور تاییدش می کرد
    در مورد هزینه شارژش هم بگم که نمایندگی کانن میگه 10-15 تومن بذای هر 1500 برگ هزینه شارژ میگیره و میگه همه قطعاتش موجوده و گارانتی داره.
    مدل 3000 جدیدتر از 2900 هست و فرقشون هم با هم در سرعت چاپشون هست و تولیدشون متوقف نسیت برای شما سایت نمایندگیش ملاک باشه نه سایت رایانه.

15. این کاربر از reza_top60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان.

اگه زحمتی نیست یک پرینتر لیزری حدود 200 هزارتومان (زیر 300 تومان) به بنده معرفی کنید که هم کیفیتش خوب باشه هم شارژ کردنش گرون تموم نشه،

اینطور که من فهمیدم پرینتر های لیزری رنگی بعد از شارژ شدن کیفیتشون کاهش پیدا میکنه، درسته ؟

بنظر شما اگه یه پرینتر جوهر افشان حدود 110 تومن (کانن فکر کنم 4400) بگیریم از نظر کیفیت و هزینه شارژ و ... بهتر نیست ؟

واسه استفاده توی مغازه کامپیوتری با تعداد مشتری کم، ولی میخوایم کیفیت بالایی داشته باشه.

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •