core player رجیستر میخواد بگید کدوم ورژنه من کد رجیستریش رو بزارم همین جا.
core player رجیستر میخواد بگید کدوم ورژنه من کد رجیستریش رو بزارم همین جا.
من ورژن 1.3.0 رو دارم ولی رجیستر نمی خواد. از تاپیک x1 دانلود کردم.
salam.merc az rahnamaiit . nasb kardam windows mobile 6.1 arabiro ham rame 8 gigamo shenakht ham antenam ok bud vali alan hame neveshteham arabie chejuri englisish konam ?
hichi nemifahmam az goshi alan ...
سلام.
مبارکه ,ایکاش رام عربی رو بدون عربایزر نصب میکردی بعد یک عربایزر نصب میکردی حداقل 10 مگ فضای خالی بیشتر داشتی.
اما برای اینکه منوهات رو اینگلیسی کنی برو تو ستینگ Tab سیستم رو بزن (پایین وسطی)(چون نمیدونم عربیش چی میشه و شما الان چی میبینی اینجوری توضیح میدم قصد بی ادبی ندارم) تو سیستم یک آیکون هست کره زمینه (البته 2تا کره زمینه اونکه بدون لوگوی ویندوزه)فکر کنم عربیش اعداد اقلیمیه باشه.بازش کن و اونجا رو ست کن رو انگلیسی امریکا.
بعد همه رو ببند بر توی پروگرام (از استارت) همون بالا یک فولدر داره بنام عربایزر (یک همچین اسمی) توی اونجا هم همون ایکون رو کلیک کن و مستطیل رو ست کن رو انگلیسی با عربیک ساپورت(توی تب های بعدی همین صفحه هم نگاه کن اگر چیزی باید ست بشه شت کن اوکی کن بیا بیرون یه ریست کن دستگاه رو همه چی درست میشه.
اما نظر منو اگر میخوای یک هارد ریست کن و بعد اونجایی که برای عربایزر ازت میپرسه دیس اگری رو بزن وقتی ویندوز نصب شد بگو یک عربایزر کم حجم بهت معرفی کنم نصب کن ضمن اینکه میتونی مموری کارت هم نصبش کنی ,حدود 10 مگ تو فضا برات صرفه جویی میشه
کمک دیگه ای هم از دستم بر بیاد در خدمتم.![]()
salam,kasi midoone filhaye video .dat ro ba chi mishe did?
sharmande farsiye keyboard paride!
من بهترین چیزی که دیدم tcpmp بوده
عالی اجرا میکنه
Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
اگه میشه یه جای دیگه آپش کن لینکش خراب شده دستد درد نکنه احتیاج دارم شدید![]()
اینم لینکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دمت گرمممممممممم گیرش اورده بودم با تمام pligin هاش
خیلی مخلصیممم
اگر برنامه ای بود بگین منم میتونم کمک گنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)