تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 755 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

همین سوالات رو من هم دارم .. کسی از دوستان نیست جواب بده ؟
    آره - واقعا اگه brother hl-2140 همه چیزش اوکی باشه واقعا خیلی بهتر از این سری پی اچ پی هستش
    منتظریم

در آغاز فعالیت civil engineer1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.من پرینتر hp photosmart C5230 دارم و وقتی روشنش میکنم روی ال سی دی اول مینویسه ok کن.بعد وقتی ok میکنی می خواد پرینت کنه!می خواستم بدونم چیکار باید کرد که دیگه اون پیغام اولی نیاد و فقط بعد از روشن کردن حالت آماده داشته باشه؟ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

یعنی کسی تجربه این مدل brother hl-2140 رو نداشته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

1

یعنی کسی تجربه این مدل brother hl-2140 رو نداشته ؟
    دوست من،
    من وقتی دنبال خرید پریتر بودم دنبال brother هم گشتم اما فقط یک فرشگاه موجود داشت.(مدلش یادم نیست.)
    البته شنیدم تو ایرن نمایندگی داره.
    اما واقعیت این جاست که بازار پرینتر (لیزی، سیاه سفید) در ایران دست HP و تا حدی canon هست.
    این دو تا برند هم دارن مکانیک مشابه میزنن (تا اون جا که می دونم). این شباهت مکانیک ها به حدی هست که دو تا پریتر از دو تا برند اما از یک خانواده یک کاتریج می خورن.
    پس فرضا یک تعمیر کار وقتی این دو تا برند رو میزاری جلوش چشم بسته بازش می کنه و قطعه عوض می کنه. (چون از وقتی تعمیر کار شده به این مکانیک عادت کرده) اما وقتی دنیای متفاوتی مثل brother جلوش بزازی هم چون آشنا نیست ازت پول بیشتر می گیره هم مطمئن باش باید قطعش رو با درد سر و قیمت بیشتر بخری.
    از اون طرف اشکالات brother مطمئنن تا حالا اندازه ی hp رو نشده چون اون میزان استفاده نشده.
    به هر حال من تنها نکته ی مثبتی که از پریتر brother شنیدم و برم جالب بود این بود که این برند بر عکس hp کاملا موافق شارژ کاتریجه و حتی یک درپوش برای محفظه ی تونر در نظر گرفته.
    اما در مورد کارش و این که چند وقت به چند وقت باید بری پیش تعمیر کار و این جور چیز ها فکر نکنم در مجموع بتونی اطلاعات دقیقی بدست بیاری چون این اطلاعات مستلزم مصرف گستردس که خب این برند تو ایران ناشناختس تا حد زیادی.
    پس اگه بگردی و brother بگیری شارژت راحت تره (تونر ش رو نمی دونم رحت گیر می یاد، گرونه یا نه) اما به احتمال زیاد قطعه پیدا کردن و تعمیرت باید سخت باشه.
    امیدوارم با تحقیق تصمیم درست رو بگیری با توجه به نیاز و شرایطت.

5. 3 کاربر از bad_stu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

دوست من،
    من وقتی دنبال خرید پریتر بودم دنبال brother هم گشتم اما فقط یک فرشگاه موجود داشت.(مدلش یادم نیست.)
    البته شنیدم تو ایرن نمایندگی داره.
    اما واقعیت این جاست که بازار پرینتر (لیزی، سیاه سفید) در ایران دست hp و تا حدی canon هست.
    این دو تا برند هم دارن مکانیک مشابه میزنن (تا اون جا که می دونم). این شباهت مکانیک ها به حدی هست که دو تا پریتر از دو تا برند اما از یک خانواده یک کاتریج می خورن.
    پس فرضا یک تعمیر کار وقتی این دو تا برند رو میزاری جلوش چشم بسته بازش می کنه و قطعه عوض می کنه. (چون از وقتی تعمیر کار شده به این مکانیک عادت کرده) اما وقتی دنیای متفاوتی مثل brother جلوش بزازی هم چون آشنا نیست ازت پول بیشتر می گیره هم مطمئن باش باید قطعش رو با درد سر و قیمت بیشتر بخری.
    از اون طرف اشکالات brother مطمئنن تا حالا اندازه ی hp رو نشده چون اون میزان استفاده نشده.
    به هر حال من تنها نکته ی مثبتی که از پریتر brother شنیدم و برم جالب بود این بود که این برند بر عکس hp کاملا موافق شارژ کاتریجه و حتی یک درپوش برای محفظه ی تونر در نظر گرفته.
    اما در مورد کارش و این که چند وقت به چند وقت باید بری پیش تعمیر کار و این جور چیز ها فکر نکنم در مجموع بتونی اطلاعات دقیقی بدست بیاری چون این اطلاعات مستلزم مصرف گستردس که خب این برند تو ایران ناشناختس تا حد زیادی.
    پس اگه بگردی و brother بگیری شارژت راحت تره (تونر ش رو نمی دونم رحت گیر می یاد، گرونه یا نه) اما به احتمال زیاد قطعه پیدا کردن و تعمیرت باید سخت باشه.
    امیدوارم با تحقیق تصمیم درست رو بگیری با توجه به نیاز و شرایطت.
    ممنون از جواب
    ولی متاسفانه برندهای اچ پی مثل پی 1005 و 1006 واقعا پرینترهای بی کیفیت هستند به نسبت سایر محصولات اچ پی - فقط به درد تکس میخوره - همین و بس -
    در مورد سامسونگ هم با توجه به تعویض چیپ (که 15 هزار تومنه ) یعنی یه بار باید پرینتر بخرم یه بار دیگه برم یه چیپست عوض کنم - تازه اگر چیزی رو بلند نکنن!!

در مورد این مدل با توجه به قیمت و با توجه به اینکه دیدم سایتهای زیادی (ایرانی) برای فروش گذاشتن انتخاب کردم - برای خرید هم به احتمال 99 درصد بازار ایران این مدل رو ندارن - ولی احتمال زیاد خیابون ایرانشهر این مورد و مواد مصرفی با قیمت مناسب موجود باشه
    به نظر من الان 20 تومن بیشتر بدم و این مدل رو بخرم بهتر باشه تا اینکه هر روز یه پودر بگیرم ببینم به اچ پی بخوره یا نه - یا در مورد سامسونگ دوباره ببرم چیپ عوض کنم

7. این کاربر از arash rashno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

در این مورد با شما موافق نیستم
    چون مدل های 1018 و 1020 که تا یک سال پیش بورس بازار بودند هیچ مشکلی نداشتند همه راضی بودند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ببینم حالا امکانش هست که در آینده ی نزدیک کارتریج خوب برای 1006 و 1005 هم وارد کنند ؟ مگر این دو مدل پودر مخصوص شارژ براشون تولید نمیشه ؟ با توجه به اینکه این دوپرینتر فروش زیادی هم دارند چرا براش تونر خوب وارد نمیکنند ؟
    شنیدم از چند سال پیش شرکت hp هم ایران رو تحریم سختی کرده و در حال حاضر اغلب دستگاههایی که به ایران میفروشه از عمد ریمارک هستند
    خوب همون مدلهای 1018 و 1020 که میگید مگه کارتریج مرغوب براشون تو بازار نیستش ؟ خوب بریم یکی از همین دو مدل رو بخریم بهتر نیست ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

ببینم حالا امکانش هست که در آینده ی نزدیک کارتریج خوب برای 1006 و 1005 هم وارد کنند ؟ مگر این دو مدل پودر مخصوص شارژ براشون تولید نمیشه ؟ با توجه به اینکه این دوپرینتر فروش زیادی هم دارند چرا براش تونر خوب وارد نمیکنند ؟
    شنیدم از چند سال پیش شرکت hp هم ایران رو تحریم سختی کرده و در حال حاضر اغلب دستگاههایی که به ایران میفروشه از عمد ریمارک هستند
    خوب همون مدلهای 1018 و 1020 که میگید مگه کارتریج مرغوب براشون تو بازار نیستش ؟ خوب بریم یکی از همین دو مدل رو بخریم بهتر نیست ؟
    1018 و 1020 دیگه تولید نمیشه

بعد 1005 و 1006 مشکل کارتریج ندارن
    مشکلشون بعد از شارژ کردن هست که فقط متن رو خوب میزنند وگرنه عکس و لوگو رو کمرنگ میزنند
    اگه مشکل پودرشون حل بشه - مشکل دیگه ای ندارن

11. این کاربر از arash rashno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

1018 و 1020 دیگه تولید نمیشه

بعد 1005 و 1006 مشکل کارتریج ندارن
    مشکلشون بعد از شارژ کردن هست که فقط متن رو خوب میزنند وگرنه عکس و لوگو رو کمرنگ میزنند
    اگه مشکل پودرشون حل بشه - مشکل دیگه ای ندارن
    من هم منظورم همون مشکل پودر و شارژش بود ..
    ببینم حالا کمرنگ شدنش بعد از شارژ تا چه حد است ؟ آیا قابل تحمل هست ؟ اگر نخوایم لوگو و عکس پرینت بگیرم (فقط تکست) آیا جوابگو هستش؟آخه دیگه با پرینتر سیاه سفید دیگه عکس و لوگو در کل جالب هم درنمیاد ...

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

من هم منظورم همون مشکل پودر و شارژش بود ..
    ببینم حالا کمرنگ شدنش بعد از شارژ تا چه حد است ؟ آیا قابل تحمل هست ؟ اگر نخوایم لوگو و عکس پرینت بگیرم (فقط تکست) آیا جوابگو هستش؟آخه دیگه با پرینتر سیاه سفید دیگه عکس و لوگو در کل جالب هم درنمیاد ...
    ببنید مسئله این پرینتر یکی دو تا نیست
    اول گارانتی نداره - کارتریج خیلی کوچیکی داره که حدود 1000 تا بیشتر نمیزنه - یعنی تعداد شارژ شما رو افزایش میده و عمر مفید کارتریج کاهش پیدا میکنه در صورتی که برادر طرف 2000 تا میزنه سامسونگ هم همینطور

بعد شما اگه بهترین پودر رو بگیرید تازه متن رو واستون خوب میزنه - چون من از یکی پرسیدم گفت میده بیرون برای شارژ متن رو کمرنگ میزنه !
    اینو آقا مسعود چند صفحه قبل گذاشته بعد از شارژ - لوگو ویندوز رو ببنید چقدر بی کیفیت هست - متن پرینت شده - طرف حروف خیلی نقطه سیاه هست
    Last edited by arash rashno; 02-04-2009 at 23:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •