Xmas Panel
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Xmas Panel
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Playstation Trophy Panel
Make your own card by registering atکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
NEW R3A PANEL MANAGER CAB installer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shahpuffi جان یه کم از این پنل ها توضیح بزار که تو تاپیک پنل ها وارد کنم....اون تاپیکو زدم که اینجا دیگه با پنل شلوغ نشه
به لینک تو امضام برو
من خودمم هیچ گونه اطلاعاتی ندارم حال هم ندارم که نصب کنم دوست عزیز
تا پیدا میکنم باسه شما اینجا میزارم شاید لذتشو ببرید![]()
سلام دوستان.
توي اين سايت چطور بايد عضو شد؟؟/spikedsoftware.co.uk
Size : 6.2 MB
Game : Archibald’s Adventuresکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Resolaction Supported : Wvga
با سلام
می خواستم بپرسم بنظرتون بهتره که وقتی گوشی به کامپیوتر وصله, شارژ بشه ( گزینه شارژ فعال) یا اینکه کامل خالی بشه بعد شارژ بشه؟
بزار شارژ بشه آقا راحت باش قست توهین به کسی رو ندارم ولی به نظرم اینکه میگن شارژ خالی بشه بعد بزارید شارژ بشه کاره الکی و فرقی نمیکنه من که یه امر گوشی تای خفن سونی رو اکثرشو داشتم و همیشه وقتی حتی شارژ مم پر بوده گزاشتم تا تو شارژ باشه و هیچ وقتم به مشکلی نخوردم و باطر هام همیشه قوی بوده و مونده .! ولی در کل اینکه میگن شارژ خالی بشه بعد بزنید شارژ بشه رو ما از دوره 1100 شنیدیم ! شاید قدیما ضروری تر بوده نمی دونم !![]()
منم همینطور وقتی می خوام برم بیرون قبل از اینکه شروع کنم به لباس پوشیدن گوشی مو می زنم شارژ (فرقی نمی کنه رو چند در صد باشه) بعد که لباس پوشیدم در می یارم می رم بیرون اینطوری یه 10 در صد شارژ می شه که تا برگردم خونه جواب می ده
گوشی هم p990
بعد از 3 سال هم هیچ مشکلی پیش نیومده و باطری اصلا ضعیف نشده
Last edited by Hamid..God; 01-04-2009 at 23:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)