تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: 4850 نخرید!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض 4850 نخرید!

سایت xbitlabs در یکی از نقدهای اخیرش، کارت 4670 کراس فایر را بررسی کرده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - به طور خلاصه این کارت از لحاظ کارایی بهتر از 9500 GT و نزدیک به 9600 GT است. ولی در حالت کراس فایر بالاتر از 4850/9800GTX و پایین تر از 4870/GTX 260 قرار دارد.

- با توجه به بنچمارک‌ها، افزایش کارایی این کارت در حالت کراس فایر چیزی حدود 85 % است.

- همین‌طور کارایی‌اش 7.7 % بالاتر از 4850 و 14.5 % بالاتر از 9800 GTX+ می‌باشد.

- ارزان ترین کارت 4670 با 512 مگابایت DDR3 رم در سایت صبارایانه 102 هزار تومان است که ضربدر 2 می‌شود 204 هزار تومان و 1gig رم. در حالی که ارزانترین 4850 با 1gig رم در همان سایت با قیمت 242 هزار تومان و 9800GTX+ با قیمت 512 گیگ 262 هزار تومان به فروش می‌رسد.

نتیجه : 2 کارت 4670 512MB DDR3 در حالت کراس فایر در مقایسه کارت‌های نامبرده قیمت کمتر ولی کارایی بالاتری دارد.

2. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

دوست عزيز كراس فاير مشكلات خودش رو داره و هر بازي از اون پشتيباني نمي كنه و براي همين بايد براي هر بازي درايو و پتچ اون بازي رو نصب كني

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزيز كراس فاير مشكلات خودش رو داره و هر بازي از اون پشتيباني نمي كنه و براي همين بايد براي هر بازي درايو و پتچ اون بازي رو نصب كني
    من نشنیدم که بازی معروفی وجود داره که از این تکنولوژی پشتیبانی نمی کنه. و فکر می کنم تعداد این بازی ها خیلی خیلی کم باشه.
    به نظرم مسئله بر سر درصد افزایش Performance باشه که برای این کارت به طور میانگین 85 درصده و این عالیه!
    در ضمن در همون نقد xbitlabs بازی هایی هم وجود دارند که کراس فایر در اونها افزایش کارایی محسوسی به دنبال نداشته.
    ولی تعداد این بازی ها همون طور که گفتم قابل ملاحظه نیست.

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    نظر من همون 4850 هست. چرا با خریدن دو تا 4670 دو تا اسلات گرافیک رو اشغال کنیم ، در حالی که میتونیم یک 4850 بخریم و بعدا با یه 4850 یا 4870 یا ... کراسفایر کنیم ؟ در ضمن اختلافها هم اونقدر زیاد نیست و به خاطر 7-8 فریم و بازی کردن در آنتی آلایز دو تا 4670 کراسفایر کنیم .

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

منم نظرم روی 4850 است، قیمتش هم که 199 برای Connect3D Extreme OC است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •