تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 527 از 3195 اولاول ... 2742747751752352452552652752852953053153757762710271527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,261 به 5,270 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

cpu فقط وظيفه پردازش فيزيك بازي و پردازش اطلاعات رو بر عهده داره !!!!

Ps3 هم به دليل نا هماهنگي بين قطعات كارايي مناسبي نخاهد داشت !!!!

كاش بجاي اين همه هسته يه ذره پردازنده اي گرافيكي ps3 رو قوي تر ميكردند!!!

در ضمن در بيشتر بازي هايي كه براي هر دو كنسول ارائه شده نسخه x360 نورپردازي بهتري نسبت به ps3 دارد !!!!
    با همه ی حرفاتون موافقم

2. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوست عزیز یه سری مسائل باید تجربه بشه و حالت ثابتی نداره.
    اولا شما باید یه بار دستگاه خود رو با آخرین آپدیت به روز کنید.اگه درست نشد اون رو به یک مغازه ی کنسول فروشی برده و با یک هارد دیگه امتحان کنید .اگه مشکل از هارد باشه حتما باید پسش بدید.

4. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیزم این کار تو یکی از پارتیشن های اصلی بازیو عوض می کنی و در اصل ABGX را گول می زنی که بازی Wave 2 هست در صورتی که یک بازی تمام اطلاعاتش ذخیره میشه و بعد که به Live وصل بشه حتی اگر اون بازیو نکنی اطلاعات به سرورهای مایکروسافت فرستاده میشه و بعد کنسولت Flag میشه برای Wave ban بعدی. با اینکه تو کفشی می اصلا پیشنهاد نمی کنم همچین ریسکی بکنی. یه خورده صبر کن به خدا بازیش اصلا اونی نیست که فکرشو می کردم . منم خیلی تو کفش بودم اما بعد خود تو ذوقم.
    سلام.
    دوست عزیز من فریم ورم 1.51 هست بنابراین مشکلی از این بابت ندارم ولی میخواستم بپرسم چطوری وقتی یک بازی ای رو خریدم بفهمم که یه وقت فروشنده خودش wave3 رو تبدیل به wave2 نکرده باشه ؟ یعنی بدون اینکه من بخوام این کارو کرده باشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

داداش دیگه مرسی دیگه یعنی ما نمی فهمیم کابل hd چی هست من ارکید دارم ولی همون روز براش یک اورجینال از فروشنده گرفتم کلا 6 تا سیم داره سه تاش برای تصویر ولی تو قسمت صدا هم سه تا سیم داره من موندم شاید او یدونه کوکسیال باشه خواستم اگه دوستان میدونن راهنمای کنن در ضمن tv من hdrady است
    مگه از شما چیزی کم میشه که همه یدونه بخرن

اتفاقا بهتره همه بخرن و لذتشو ببرن چون من 2 هفتست خریدم ولی به اندازه ی 2 سال حال کردم .
    فقط هم 4 تا بازی گرفتم :
    Re5
    geow2
    fable2
    mk vs dc
    سلام به همه ی دوستان عزیز و ببخشید که دارم دیر جواب می دم چون که یه 2 روزی نبودم.
    دوست عزیز آقا امید من واقعا معذرت می خوام.نمی خواستم بهتون توحین کنم و هیچ منظوری نداشتم.ببخشید اگه بهتون توحین شد.من فقط می خواستم بهتون کمک کرده باشم.من بازم ازتون معذرت می خوام اگه ناراحت شدید
    دوست عزیز gorgnama من به شما هم سلام می کنم.من باید بگم ناراحت نمی شم کسی xbox360 بخره.من ناراحتم که چرا دستگاهی به این خوبی از لحاظ قیمت باید با psp برابری کنه.ارزش xbox360 بیشتر از این حرفاس.
    با ارزوی موفقیت برای همه ی دوستان عزیز

7. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من هم اول میخواستم psp بخرم ولی دیدم 300 قیمتشه تازه یه مموری 4 8 16 میخواد دیگه که حد اقل قیمتش 350 تا 430 تومان میشه ولی حالا میگم خدا رحم کرد psp نخریدم xbox بهترین کنسول دنیاست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز و ببخشید که دارم دیر جواب می دم چون که یه 2 روزی نبودم.
    دوست عزیز آقا امید من واقعا معذرت می خوام.نمی خواستم بهتون توحین کنم و هیچ منظوری نداشتم.ببخشید اگه بهتون توحین شد.من فقط می خواستم بهتون کمک کرده باشم.من بازم ازتون معذرت می خوام اگه ناراحت شدید
    دوست عزیز gorgnama من به شما هم سلام می کنم.من باید بگم ناراحت نمی شم کسی xbox360 بخره.من ناراحتم که چرا دستگاهی به این خوبی از لحاظ قیمت باید با psp برابری کنه.ارزش xbox360 بیشتر از این حرفاس.
    با ارزوی موفقیت برای همه ی دوستان عزیز
    شما psp رو با x360 مقایسه میکنی؟ اصلا اینا توی 1 سبک نیستن! psp حالت mobility داره اصلا زمین تا آسمون باهم تفاوت دارن! اگه اینجوریه باید بگیم چرا یک کامپیوتر جدید که بهترین قطعات روش نصب شده و خیلی قویه با یه لپتاب متوسط هم قیمته!!! عزیز این 2 تا ربطی به هم نداره.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

در کل دیگه الان خریدن یه psp یه اشتباه بیش نیست چون هم پولتو دور ریختی هم از زمان تولیدش خیلی وقته که گذشته و امکان اومدن نسخه ی 2 آن خیلی زیاده اگرچه خبر هایی هم از اومدن نسخه ی 2 آن شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

شما psp رو با x360 مقایسه میکنی؟ اصلا اینا توی 1 سبک نیستن! psp حالت mobility داره اصلا زمین تا آسمون باهم تفاوت دارن! اگه اینجوریه باید بگیم چرا یک کامپیوتر جدید که بهترین قطعات روش نصب شده و خیلی قویه با یه لپتاب متوسط هم قیمته!!! عزیز این 2 تا ربطی به هم نداره.
    دقیقا ناراحتی منم از همینه!!!دو تا دستگاه این همه باهم تفاوت دارن.ولی با این حال قیمتشون یکی هست.در حالی که psp کنسول دستی(پورتابل) و اصلا از لحاظ گرافیک و بازی های اختصاصی و ... به پای ایکس باکس 360 نمی رسه و حتی مقایسه ی اینها هم درست نیست!!!ولی اون وقت باید قیمت 360 به psp برسه و این طوری ارزشهاش کم بشه!!

12. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ري

پيش فرض

بابا رفیق من که ناراحت نشدم اومدی به من کمک کنی شاید من خیلی بد نوشتم

14. این کاربر از omid2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه WOLF 00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

میشه یه توضیح راجع به فریمور بدین که چه مزایایی رو اضافه می کنه؟ چطور میشه آپدیت کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •