بابا خيال خودتو راحت كن. يك ويندوز جديد مصب كن بره!
بابا خيال خودتو راحت كن. يك ويندوز جديد مصب كن بره!
صحبت مهدي جان درسته اگر فرمت درايو xp شما fat32 باشه مشکلی نیست ولی اگر فرمت درایو ویندوز xp شما ntfs باشد قضيه فرق ميكنه ولي نرم افزاري هست كه به شما اجازه ميدهد شما حتي درايوهايي با فرمت ntfs را نيز درمحيط dos ببينيد سرچ كن پيدا ميكنينوشته شده توسط مهدی قمی
سلام دوست عزیز
یکی از دوستان یه روش بسیار سریع معرفی کرده بودند که با سی دیه ویندوز ریکاور کنید، نمیدونم جواب گرفتید باهاش یا نه، اما اگه جواب نداده، از این روش طولانی که الان میگم استفاده کنید:
طبق معمول نصب کردن یه ویندوز سی دی رو بزارید و صبر کنید تا مراحل اولیه طی بشه، بعد از اینکه اونها رو انجام داد احتمالا یه صفحه میاد که توافقنامه مایکروسافت هستش که باید f8 رو بزنید دقیقا بعد از این مرحله سیستم شما چک میشه تا شاید روش یه نسخه از ویندوز xp باشه، و اگه پیدا بشه پیغامی بهتون داده میشه که ایا میخواید یه ویندوز جدید بریزید یا این ویندوزی که پیدا شده رو repair کنید که اگه شما repair رو بزنید دقیقا به اندازۀ نصب یه ویندوز کامل وقت میبره، اما مطمئن باش که حد اقل یه ویندوزت بر میگرده. البته دومیش رو هم میتونی با طی همین مراحل برای دومی برگردونی.
نه.
ضمنا اصلا ويندوزي نيست كه بياد بالا.
همون اول كه از سناپ رد شد يه صفحه سياه مياد كه چارهاي جز رستارت كردن براي من نميزاره.
لطفا سريع تر كمكم كنين.چون تو درايوي كه ويندوز داشتم چيزاي مهمي دارم.
مرسي
ديسكت راه انداز ويندوز 98 را برای این مواقع ساختن اگر هم از سی دی ویندوز اکس پی میخواهی استفاده کنی باید در تنظیمات setup كاري كني كه سيستم با سي دي رام بوت شود .نوشته شده توسط you_veh
Last edited by alaodin1; 22-05-2006 at 16:17.
دوست عزيز
سيستمو با سی دی بوت 98 يا XP بالا بيار
بعد از محيط داس يا برنامه (NC (norton commander اين فايلی که آپلود کردم توی پارتيشن ويندوز روی فايل قبلی که به بهمين نامه کپی کن ( از قبلی هم يه نسخه پشتيبان بگير! )
بعد سيستمو ريستارت کن
اگه باز هم درست نشد طبق راههايی که تو پست 14# گفتم عمل کن
دريافت فايل: (حجم 273 بايت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
يه راه حل ديگه هم اينه كه شما اگر يك سيستم عامل فرضا لينوكس روي يكي از درايوهاي خالي خود نصب كني سيستم با لينوكس بالا مي آيد ومشكل حل مي شود
الان چند تا ويندوز دا ري وتوي كدام درايو هستند نوع ويدوزها چيست ok![]()
Last edited by tabakhi; 22-05-2006 at 17:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)