تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 526 از 3195 اولاول ... 2642647651652252352452552652752852953053657662610261526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,251 به 5,260 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

360 بگیر .پلی 3رو هم بگیر فقط به خاطر بازی های انحصاریش مثل کیلزون عزیز و گاد اف وار 3
    ولی ایکس باکس بهتره برای ما ایرانی ها
    ایکس باکس با مادربرد جاسپر بگیر که دیگه نگران گرمای کنسول هم نباشی ok
    روزی 10 ساعت بازی کن حالشو ببر

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

از نظر قدرت ps3 با ابر پردازنده cell خيلي قويتر از x360 هستش ولي تا كنون به غير از killzone 2 بازي ديگه اي نتونسته از اين قدرت استفاده كنه و احتمالا به اين زودي ها بازي به عظمت و گرافيك killzone 2 نخواهد آمد البته انگار كرايسيس 3 براي كنسول ها هم مياد كه اين بازي مي تونه مشخص كنه كه كدوم قدرتش بهتره

دوست عزیز من تا جایی که میدونم کرایسیس دو نیومده چه برسه به سه
    در مورد قدرت هر دو تقریبا با هم یکسان هستند بازی re5 یه مقایسه خیلی خوب رو واسه این دو تا کنسول فراهم کرد که اخرش دیدیم فرق خاصی ندارن حتی کمی هم می گفتن x360 بهتره که اونم فک کنم به خاطر این بود که بازی از x360 به ps3 پورت شده بود
    killzone2 هم قدرت گرافیک و شلوغیه محیطشو مدیون سازندگانش واستفاده از بهترین تکنیکای روزه نه پردازنده cell
    Last edited by halflife g; 31-03-2009 at 19:21.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوست عزیز من تا جایی که میدونم کرایسیس دو نیومده چه برسه به سه
    خب اول Crysis بعد Crysis Warhead بعد ميشه نسخه ي بعدي كه ميشه 3 اگز بخوايم شماره گذاري كنيم كه كار درستي نبيده !!!
    دقيقا نميدونم Heavy rain بود يا Uncharted 2 كه ميخواستن از 100% قدرت ps3 استفاده كنن !!! هر چند الان FF هم همين حالت رو داره !!!
    ولي در حال حاضر توي بازي هاي مشترك هميشه X360 بهتر ظاهر شده !!!

4. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خب اول Crysis بعد Crysis Warhead بعد ميشه نسخه ي بعدي كه ميشه 3 اگز بخوايم شماره گذاري كنيم كه كار درستي نبيده !!!

نه دیگه Warhead یه expansion pack یا همون بسته الحاقی بود واسه نسخه دوم چون همون موضوع نسخه یک از زاویه دیگه روایت میشد و همه جا هم گفتن که نسخه دو نبوده.

ولي در حال حاضر توي بازي هاي مشترك هميشه X360 بهتر ظاهر شده !!!
    تایید میشه تو باریهای دیگه به جز re5 هم اینطوری بوده ولی بازم میگم فک کنم دلیلش به خاطر پورت شدن از x360 به ps3 هستش.

6. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

به هیچ عنوان بازیه Heavy Rain از تمام قدرت ps3 استفاده نمیکنه .
    در مورد پردازنده ی cell هم باید به این نکته توجه کرد که خیلی قویتر از بقیه ی قطعات این کنسول است و در آینده ممکنه باعث تداخل در بازی سازی واسه ps3 بشه .به خاطره اینکه نسبت هماهنگی قطعات بین ps3 کمتر از x360 هست و اینم بگم که نوع پردازش کنسول با کامپیوتر فرق داره.در پردازش بازی های pc نقش اصلی رو کارت گرافیک ایفا میکنه ولی در کنسول حجم اصلی پردازش به دوش cpu آن است در این صورت باید دید که آینده ی ps3 چه میشود
    Last edited by SamGun; 31-03-2009 at 19:45.

داره خودمونی میشه raminxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    In Gears Of War World

13 کسی نیست جواب بده

سلام
    بنده یه هارد 20 گرفتم وقتی که یه بازی از روی هارد اجرا میکنم و بعد از اتمام بازی میخوام به داشبورد برگردم طول میکشه تابیا بیرون بالاخره سرعت رفتن به داشبورد پایین اومده در ضمن یازی smack down vs raw 2008 رو وقتی از روی هارد اجرا میکنم توی لود ها کنسول هنگ میکنه
    حلا میگید مشکل از هارد یا از دستگاه.

دوست عزیز مشکلی نیست اون مکث های اندک اگه به هنگام لود یا چکپوینت اتفاق بیفته مسیله ای نیست
    یادمه تو خود بازیه gow2 هم تو چکپوینت ها یه مکث کوچیکی اتفاق میفتاد مخصوصا اگه coop افلاین بازی می کردی.

خب اینا که مسئاه ای نیست و قتی که میخوام از یک بازی که رو ی هارد به داشبورد بیام حدود 1 تا2 دقیقه طول میکشه تا به داشبورد بیا آیا اینم طبیعیه یا نه.
    کسی نیست جواب بده

داره خودمونی میشه raminxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    In Gears Of War World

12 H.a.w.x

اگر به برنامه XDVDMullter آشنا باشی در عرض یک ربع انجام میشه ولی اگر بخواهی بری تو Live! ( حتی اگر بازیو offline بازی کنی بعد به Live وصل بشی ) خطر بن داری برای اینکه Partition بازیو کلا عوض میکنی. این خطرو نکنید کنسولتونو iXtreme عوض کنید چون بازیها جدید دیگه تقریبا همه Wave 3 هستند.

Optimus Prime عزیر یعنی اگه آف بازی کنم بعد با یه بازی دیگه به لایو وصل شم بن میشم اگه نه لطف کن بگو چطور hawx رو با برنامه XDVDMullter روی هک پایین اجرا کنم تا بعد از عید کنسول رو برای ارتقا هک ببرم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

به هیچ عنوان بازیه Heavy Rain از تمام قدرت ps3 استفاده نمیکنه .
    در مورد پردازنده ی cell هم باید به این نکته توجه کرد که خیلی قویتر از بقیه ی قطعات این کنسول است و در آینده ممکنه باعث تداخل در بازی سازی واسه ps3 بشه .به خاطره اینکه نسبت هماهنگی قطعات بین ps3 کمتر از x360 هست و اینم بگم که نوع پردازش کنسول با کامپیوتر فرق داره.در پردازش بازی های pc نقش اصلی رو کارت گرافیک ایفا میکنه ولی در کنسول حجم اصلی پردازش به دوش cpu آن است در این صورت باید دید که آینده ی ps3 چه میشود

cpu فقط وظيفه پردازش فيزيك بازي و پردازش اطلاعات رو بر عهده داره !!!!

ps3 هم به دليل نا هماهنگي بين قطعات كارايي مناسبي نخاهد داشت !!!!

كاش بجاي اين همه هسته يه ذره پردازنده اي گرافيكي ps3 رو قوي تر ميكردند!!!

در ضمن در بيشتر بازي هايي كه براي هر دو كنسول ارائه شده نسخه x360 نورپردازي بهتري نسبت به ps3 دارد !!!!
    Last edited by Rohallah_tavakoli; 31-03-2009 at 23:19.

11. 2 کاربر از Rohallah_tavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

واسه من که حدود 5 تا 15 ثانیه طول میکشه و یکی دو دقیقه نیس حالا نمیدونم این مشکله یا نه ولی فک نکنم چیز خاصی باشه

13. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

Optimus Prime عزیر یعنی اگه آف بازی کنم بعد با یه بازی دیگه به لایو وصل شم بن میشم اگه نه لطف کن بگو چطور hawx رو با برنامه XDVDMullter روی هک پایین اجرا کنم تا بعد از عید کنسول رو برای ارتقا هک ببرم.
    دوست عزیزم این کار تو یکی از پارتیشن های اصلی بازیو عوض می کنی و در اصل ABGX را گول می زنی که بازی Wave 2 هست در صورتی که یک بازی تمام اطلاعاتش ذخیره میشه و بعد که به Live وصل بشه حتی اگر اون بازیو نکنی اطلاعات به سرورهای مایکروسافت فرستاده میشه و بعد کنسولت Flag میشه برای Wave ban بعدی. با اینکه تو کفشی می اصلا پیشنهاد نمی کنم همچین ریسکی بکنی. یه خورده صبر کن به خدا بازیش اصلا اونی نیست که فکرشو می کردم . منم خیلی تو کفش بودم اما بعد خود تو ذوقم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •