پدرام عزیز یکی از دوستان تو بازی سنتر خریده و داره استفاده میکنه
پدرام عزیز یکی از دوستان تو بازی سنتر خریده و داره استفاده میکنه
نه ديگه از روي هارد ميخونه !!!
برا همين هم صدا خيلي خيلي كم ميشه ...
سلام
بنده یه هارد 20 گرفتم وقتی که یه بازی از روی هارد اجرا میکنم و بعد از اتمام بازی میخوام به داشبورد برگردم طول میکشه تابیا بیرون بالاخره سرعت رفتن به داشبورد پایین اومده در ضمن یازی smack down Vs raw 2008 رو وقتی از روی هارد اجرا میکنم توی لود ها کنسول هنگ میکنه
حلا میگید مشکل از هارد یا از دستگاه.
داداش دیگه مرسی دیگه یعنی ما نمی فهمیم کابل hd چی هست من ارکید دارم ولی همون روز براش یک اورجینال از فروشنده گرفتم کلا 6 تا سیم داره سه تاش برای تصویر ولی تو قسمت صدا هم سه تا سیم داره من موندم شاید او یدونه کوکسیال باشه خواستم اگه دوستان میدونن راهنمای کنن در ضمن tv من hdrady است
مگه از شما چیزی کم میشه که همه یدونه بخرن
اتفاقا بهتره همه بخرن و لذتشو ببرن چون من 2 هفتست خریدم ولی به اندازه ی 2 سال حال کردم .
فقط هم 4 تا بازی گرفتم :
re5
geow2
fable2
mk vs dc
دوست عزیز مشکلی نیست اون مکث های اندک اگه به هنگام لود یا چکپوینت اتفاق بیفته مسیله ای نیست
یادمه تو خود بازیه gow2 هم تو چکپوینت ها یه مکث کوچیکی اتفاق میفتاد مخصوصا اگه coop افلاین بازی می کردی.
خب اینا که مسئاه ای نیست و قتی که میخوام از یک بازی که رو ی هارد به داشبورد بیام حدود 1 تا2 دقیقه طول میکشه تا به داشبورد بیا آیا اینم طبیعیه یا نه.
از من چیزی کم نمیشه.من فقط نظرمو گفتم...!!!
پس از این به بعد نظرتو نگو...
دوستان کسی میتونه متن زیر رو کامل ترجمه کنه چون توضیح داده که چطور H.a.w.x رو روی هک های پایین تر اجرا کنیم.
"Hawx Xbox360 Rebuilt for 1.5 ixtreme"
This is how it was done.....
I have 1.51 so dont need to do it....but if someone tries it let us know how it goes....
Start xmulleter
Use a most recent game except mlb2k9 and hawx which are the latest wave 3 games.
I used fear2.(wave2)
Start mulleter>view iso details>next>stealth at the bottom hit extract PFI>video tab at bottom>extract video partition and save it in the same place as the PFI
Reboot Mulleter with Hawx/mlb2k9 image and don't try and repair unknown video section. Hit no and select insert video>now extract DMI under the stealth tab to the same place as PFI no big deal about the place just same working folder.
Reboot Mulleter and choose rebuild iso>Now open Hawx/mlb2k9 image>nextChoose >Create a CLONED DVD9 ISO and click next
Choose Load from source ISO und click next
Now choose Load from files and load the PFI und DMI files from your working folder
Click on Make ISO and save it somwhere.
Burn the Iso with the DVD file
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)