تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 210 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام
    میخوام برای کامپیوترهای محل کارم اینترنت adsl بگیرم و در عین حال، آنها را با هم شبکه کنم. اما شک دارم که از مودم معمولی استفاده کنم یا یک مودم وایرلس بگیرم و برای هر pc یک عدد کارت شبکه وایرلس هم بگیرم. لطفاً اظهار نظر کنید و همچنین به این دو سوال هم پاسخ دهید:
    1- آیا با کارت شبکه ای که از طریق آن، از اینترنت پرسرعت وایرلس استفاده می کنم، می توانم برای شبکه کردن کامپیوترها هم به طور همزمان استفاده کنم؟

2- اگر اینترنت پرسرعت را از طریق پورت lan به کامپیوترها بدهم و هر کامپیوتر هم فقط 1 پورت lan داشته باشد، آیا می توانم از همان پورت lan برای شبکه کردن کامپیوترها به طور همزمان استفاده کنم؟
    سلام
    در قدم اول شما باید نوع adsl خود را چند کاربره سفارش دهید. به دلیل اینکه افت سرعت نداشته باشید.
    سوال 1 روی پاسخش مطمئن نیستم پس پاسخ نمی دم
    و اما سوال دوم ، بله شما یک کامپیوتر رو سرور قرار میدید. مودم رو به اون وصل می کنم . با قرار دادن یک hub می تونید به تعداد کامپیوتر های مورد نیاز خروجی lan بگیرید و در اصل اینترنت رو به اشتراک می گذارید. در اصل یک سیم lan از سرور به hub و بقیه کامپیوتر هارو هم به hub وصل می کنید ، بقیه ماجرا هم که میشه آدرس دهی.
    فقط کامپیوتر سرور باید 2 تا lan داشته باشه.

2. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morbidtale82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با استفاده از Bluetooth هم میشه بین دو کامپیوتر اینترنت گرفت؟ چون من با بلو توٍ شبکه میسازم و بازی میکنم گفتم دیگه پول بابت کارت وایرلس ندم و اینترنتو با همین تو خونه شبکه کنم. من یه دسکتاپ دارم و یه لپ تاپ که جفتشون بلو توث دارن. دسکتاپه به اینترنت وصله میخوام لپ تاپه هم از دسکتاپ بگیره اما هر چی ور میرم اینترنت نمیاد. کمکی؟ نظری؟
    از این تاپیک مفید ممنونم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

لول خودم فهمیدم. باید برای این کار از برنامه bluesoleil استفاده کرد و شبکه بلوتوثی ایجاد کرد و بعد اقدام به شیر اینترنت نمود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اااااااااااااااااااا!چرا من نمی بینمش خوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووب.اااااااااا اااااااا قبول نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

9

مممممممممممن نمی بینم خووووووووووب

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    میخوام برای کامپیوترهای محل کارم اینترنت adsl بگیرم و در عین حال، آنها را با هم شبکه کنم. اما شک دارم که از مودم معمولی استفاده کنم یا یک مودم وایرلس بگیرم و برای هر pc یک عدد کارت شبکه وایرلس هم بگیرم. لطفاً اظهار نظر کنید و همچنین به این دو سوال هم پاسخ دهید:
    1- آیا با کارت شبکه ای که از طریق آن، از اینترنت پرسرعت وایرلس استفاده می کنم، می توانم برای شبکه کردن کامپیوترها هم به طور همزمان استفاده کنم؟

2- اگر اینترنت پرسرعت را از طریق پورت lan به کامپیوترها بدهم و هر کامپیوتر هم فقط 1 پورت lan داشته باشد، آیا می توانم از همان پورت lan برای شبکه کردن کامپیوترها به طور همزمان استفاده کنم؟
    چند تا کامپیوتر رو می خواهید شبکه کنید؟
    اگر تعداد کمه مودمهایی تو بازار هستند که هم وایرلس دارند و هم 4 تا پورت lan .با استفاده از اونها شما نیاز به هیچ دستگاه دیگه ای ندارید. فکر می کنم مدلهایی هم باشند که تعداد lan بیشتری داشته باشند.
    اگر تعداد یوزرها بیشتر از تعداد پورت lan های مودم هست می تونید از یک هاب سوییچ یا ترجیحا سوییچ استفاده کنید. یکی از پورتهای lan مودم رو به سوییچ می زنید و client های دیگر رو به پورتهای سوییچ وصل می کنید.
    بعد هم به client ها IP می دید و تمام.
    اگر بخواهید از wireless استفاده کنید بسته به مودمتون یه تعداد خاصی client رو می تونید از طریق wireless شبکه کنید و دیگه دردسرهای سوییچ و .. رو ندارید. فقط به clientها IP می دید و تنظیمات wireless v ر انجام می دید و تمام.
    wireless هزینه بالایی داره و stability کمتری داره. فاصله client ها و انتن اصلی هم روی سرعت خیلی تاثیر داره. در کل چیز جالبی نیست. در کل wireless پیشنهاد نمی شه.

شما باید براورد هزینه کنید و ویژگیهای محیط رو هم در نظر بگیرید و بین wired و wireless یکی رو انتخاب کنید.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من لپ تاپم را با کامپیونرم از طریق وایرلس شبکه کردم
    از طریق لپ تاپ می تونم به اون یکی کامپیوتر دسترسی داشته باشم و داخل درایو هش برام
    اما اگر بخوام از طریق کامیپوتر وارد لپ تاپ بشم ازم یوزرنیم و پسورد می خواد
    در حالیکه من یوزر و پسوردی تعریف نکردم
    چه کار باید بکنم؟
    با تشکر
    این ویژگی لپتاپهاست.
    شما برای اینکه به لپتاپ دسترسی داشته باشید باید یا user&pass اصلی سیستم رو داشته باشید که زمان نصب windows ازتون می پرسه یا یه user & pass با دسترسیAdministrtor روی لپتاپ ایجاد کنید و از طریق اون به لپتاپ دسترسی داشته باشید.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اااااااااااااااااااا!چرا من نمی بینمش خوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووب.اااااااااا اااااااا قبول نیست
    مممممممممممن نمی بینم خووووووووووب
    می شه بفرمایید مشکلتون چیه؟!

داره خودمونی میشه ali_ensam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

سلام دوستان !

من یک لپتاپ lg. ویستا دارم و یک pc ویستا که هر دوی اینها از طریق روتر به هم وصل هستند . من از منوی کنترل پانل از pc تونستم به لپتاپ خودم وصل بشم ولی ازلپتاپ نتونستم که به pc وصل بشم . به من هشدار میده ! ! آیا کسی هست که بدونه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.
    از اساتید فن یک سوال دارم. من میخوام دو تا کامپیوتر رو از طریق wireless به هم شبکه کنم:
    1. به اکسز پوینت احتیاج دارم یا مثل شبکه سیمی میشه مستقیم به هم وصل بشن؟
    2. این دو تا کامپیوتر تا چه فاصله ای میتونن بدون اکسز پوینت با هم در ارتباط باشن. مثلا اگر بینشون دو سه تا دیوار فاصله باشه شبکه مختل نمیشه؟
    مرسی از توجهتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •