رفقا بهترین جا برا خرید یا بقولی معدن سخت افزار کجا هست ؟ پاساژ علاالدین هم برا سخت افزار هست یا فقط برا گوشیه ؟
شاید تو این چندروز یه سر برم تا یه تحقیقی بکنم .
ممون .
رفقا بهترین جا برا خرید یا بقولی معدن سخت افزار کجا هست ؟ پاساژ علاالدین هم برا سخت افزار هست یا فقط برا گوشیه ؟
شاید تو این چندروز یه سر برم تا یه تحقیقی بکنم .
ممون .
پاساژ پایتخت....
میر داماد
بازار رایانه هستش که!
اونجا سر بزنید نرخ قیمت ها رو هم به روز بگیر،مخصوصآ سی پی یو،رم و هارد
پاساژ پایتخت خیلی گرون فروشن بخوای یه کیس ببندی اونجا 100 تومن بیشتر باید پول بدی تازه همشونم از رو سیری با ادم برخورد میکنن
از دلال قطعات بخري با كم ترين سود بهت ميدن.. ولي پاساژ چون قيمت ها قراردادي هست و يك سوده زيادي ميخورن توش واسه همين گرونه
سلام به همه دوستان
بخشید . کحا میشه ؟
آآآآآ.ایول . این برام مهمه . میخوام یه جا برم طرف بدوه دنبالم
ممنون . کسی رو سراغ نداری شما ( روئو حال میکنین)
یه جای حواب پس داده و خوب معرفی کنین لطفا که تو پاچه ی آدم نکنن.
![]()
سلام به همه ی دوستان .
با توجه به این 1 ماهی که تاخرید فرصت دارم میخواستم یه چنتا سئوال بکنم تا دیگه کاملا مطمئن برا خرید برم
اول
این دو مدلی که آقا مسعود فرمودن . بین 160 و 250 گیگش فقط 5 تومن اختلاف هست ! . یا اینکه از لحاظ عملکرد و سرعت و ... مدل 250 گیگی ضعیف تره (اگه تفاوت داره،ممنون میشم بگید). کلا با توجه به اختلاف بین اون دو مدل یعنی 90 گیگ و 5 تومن ، صرف با خرید کدومه ؟
دوم
تو 3 تا سیستم پیشنهادی هر 3 عزیز بیشتر چیزا مشترکه فقط هر کدوم یه مدل مادربورد رو پیشنهاد دادن ؟ من که چیزی ازشون سر در نمیارم ، خودتون لطف کنین بهترینش رو بگید .
ضمن اینکه بالاخره بهترین جا برا خرید کجاست؟ تو این چنروز میخوام برم یه پرس و جویی بکنم .
خیلی ممنون.
تا چيزي كه زياده منظور من فقط اينه كه از شركت ها نگيري![]()
amd خوبه خودش پردازشگر 3بعدي داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)