سلام.
تهران با گارانتی سیتادل حدود 550 بود دیروز(شنبه 8/1 ) بله باید یک مموری 4 گیگ توی پکش باشه.در مورد لوازم داخل پکش الان حال ندارم نگاه کنم بهت بگم اگر یادم موند فردا نگاه میکنم عرض میکنم خدمتتون.
سلام.
تهران با گارانتی سیتادل حدود 550 بود دیروز(شنبه 8/1 ) بله باید یک مموری 4 گیگ توی پکش باشه.در مورد لوازم داخل پکش الان حال ندارم نگاه کنم بهت بگم اگر یادم موند فردا نگاه میکنم عرض میکنم خدمتتون.
حسام جان اونی که من بهت دادم هم همینه فقط آنتنش فرق داره. بذار من امروز یه شات از گوشیم می ذارم.![]()
دوست عزیز من خودم دیروز کل علائدین رو دیدم و پایین ترین قیمت همین 550 بود ولی نه با گارانتی سیتادل بلکه گارانتیهای دیگه بود فکر کنم کامتل هم بود و سیتادل 620 پایینتر ندیدم
شما از کجا قیمت دارید؟؟
یه نکته ای که همونجا بهش برخورد کردم این بود که تو یه مغازه یکی گوشیی که خود یارو میگفت یه ماه کار کرده و 480 میداد رو دستم گرفتم و یکم باهاش کار کردم و در کمال تعجب دیدم که این گوشی از اونچه که من فکر میکردم خیلی هم باریکتره و هم آیکونها به دلیل رزلوشن بالا ریزترن یعنی من قبلا مشابه این نمایشگر رو تو صفحه های 2.6 و 2.4 دیده بودم و کلی نا امیدم کرد.
درسته کیفیت بالا رفته ولی آیکون ها فوق العاده ریز شده و کار کردن با دست تقریبا محاله
یه مقایسه ای هم با گوشی خودم کردم که صفحه اش 2.8 هست دیدم یه چیزی حدوده حداقل 3 یا 4 میل هم به لحاظ عرض کوچیکتره...
در کل خیلی منو نا امید کرد و واقعا حیف این گوشی با اینهمه امکانات خوب.کاش صفحه اش بزرگتر بود یا حداقل رزلوشنش پایینتر بود...
جدا که پاکت تمام عیار با همه امکانات خوب هنوز تولید نشده هرکدوم یه جاش میلنگه شایدم سیاستشونه
سلام.
شما هر وقت خواستید بگید با هم بریم من دونه دونه نشونتون بدم کجا ها این قیمت دیدم.
سلام ...
شیراز هم چند جا قیمت گرفتم
یه بی انصافش می گفت 630 بدون گارانتی !
یکی دیگه 580
یه دست دوم هم 470 !
يه كمي لق هست
ديشب كه وصلش ميكردم موقع تكون خوردنش كاابل قطع و وصل ميشد
اما امروز تكونش ميدم قطع نميشه جريان چيه ؟
بعد اين كه يه كمي لق هست مال بقيه هم اينطوريه يا مال من ايراد داره
فيش هد فون خيلي خوب چفت ميشه و سفت هست
من كه 640 گرفتم بعضيها 700 ميگفتند
بعد دست دوم اينطور گوشيها را نيبايد خريد
چون حساس هستند فقط از دوست و اشنا بايد خريد
mehdi_brg این سایت xda رو من عضو شدم این آیکونها رو از کجاش باید بگیرم اگر دقیق راهنمایی کنی ممنون میشم.
تبریک می گم golmohammadi عزیز .
به هر حال فکر می کنم قمیت معقولش همون حدود 640 باشه گرچه قیمت های عجیب و غریبی هم می بینیم !
پیش بینی دوستان از افت قیمت این گوشی چیه ؟ گرچه تویه ایران اونم بازار موبایل غیر قابل پیش بینی هست !
احتمالا آخرش مجبور میشم بگم از دبی بیارن.
ممنون محمد جون
راستش اين قيمتهايي كه ميدند همشون الكيه
مثلا من از چند تا جا كه پرسيدم قيمتهاي نامتعادل را كساني ميدادند كه موجود نداشتند
و يا اينكه اصلا نميدونند گارانتيش چيه همينطور ميگند الكي الكي اصله
خودت كه ميدوني فروشنده ها اكثرا فقط بلدند بفروشند و هيچي حاليشون نيست
اوني من ازش خريدم 640 تومن ميگفت
هر كاريش كردم اصلا تخفيف نداد
چطور ممكنه همين گوشي يكدفعه مثلا با 100 تمون اختلاف فذوخته بشه ؟!؟!!؟
تازه گوشيش خريد قبلي هم نبود
چون من چند روز پيش رفتم نداشت
بعد 3 تا اورده بود
2 تاشو فروخته بود و يكي مونده بود منم ترسيدم يكي ديگه بياد بخره گفتيم بخريمش
راستي عجب چيزيه اين x1
هنوز نتونستم باهش كار كنم باطريشو گذاشتم اب بندي بشه
ولي مشخصه كه صفحه لمسي خيلي خوبي داره
و كيفيتش خيلي عاليه
بكلايتش اصلا حرف نداره تيك اتو روش هست و مياره پائين وقتي تيك اتو را برميداري نورش خيلي زياد ميشه
اصلا صفحه اش حرف نداره
ديگه بعيد ميدونم از گوشي ديگه خوشم بياد
راستي اكولايزر كجاست ؟
اخه صداش بلند نيست هر چند با كيفيته
Last edited by golmohammadi; 29-03-2009 at 12:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)