سلام .
من از لینک بالا برنامه رو دانلود کردم و روی گوشی نصب کردم ولی نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم
یا اینکه چه طوری می تونم فعالش کنم
سلام .
من از لینک بالا برنامه رو دانلود کردم و روی گوشی نصب کردم ولی نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم
یا اینکه چه طوری می تونم فعالش کنم
سلام دوستان عزيز
من نوكيا ان 95 را آديت مي كنم ولي بعد از آپديت زبان فارسي آن از بين مي رود و ديگر زبان فارسي ندارد چكار كنم موقع آپديت زبان فارسي هم در ليست زبانهايش باشد
ممنون از لطفتون
صفري
با سلام این نرم افزاری که گفتی کجا پیدا میشه ؟ اگر کسی نقشه ایران با جزییات برای gps 76cxداره بذاره دعا به جونش میکنیم![]()
با سلام : دوستان از زحمات همگي قدر داني مي كنم و متشكرم بنده مانند دوستان ديگه maploder1 را دانود كردم و روي كامپيوتر اجرا نمودم رم را در رم ريدر گذاشته نقشه را دانلود كردم اما نمي دانم نقشه در كجا دانلود شد چون آدرسي نخواست و بعد از دانلود هم رم را دوباره در گوشي گذاشتم هيچ نقشه اي به اون اضافه نشده بود و نمي دانم نقشه در كجا دانلود شده است از دوستانيكه مي تونن در اين مورد به اين جانب كمك كنند متشكرم .البته گوشيم n95 مي باشد . با تشكر
نقشه ها تو پوشه ی maps کپی میشه
و در برنامه ی map میشه از اونا استفاده کرد
البته برای ایران نقشه ی درستی حسابی نداره و پیشنهاد میشه از برنامه ی smartcomgps استفاده کنید
البته باید با پی سی سوئیت نصب بشین به کامپیوتر چون نقشه روی حافظه خود گوشی نصب می شه و ربطی به مموری کارت نداره یا اگر مموری کارت می زارین این 3 پوشه رو بگردین
attachment
others
maps
مرسي ممنون
mer30 کارت درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)