همه برنامه ها از قسمت Remove Program قابل پاک شدن هستند.
همه برنامه ها از قسمت Remove Program قابل پاک شدن هستند.
ولي مهدي جان در x1 من فقط نوشته شده Programs in storage memory
هر برنامیه ای که نصب میکنی uninstal هم داره...تو Remone Prpgrams ...فرقی نمیکنه تو مموری باشه یا divice...اگه پیدا نمیکنی حتمآ اسم uninstal تو Remone Prpgrams یه چیز دیگست...باید دونه دونه بگردی هر کدوم مال کدوم برنامست
سلا م . یه سوال داشتم . با کیبورد سخت افزاریش میشه فارسی تایپ کرد ؟ برنامه ای برای این کار اومده ؟
بله...یسری دستکاری داره...البته من انجام ندادم...اما انجام شده...بعدم باید جای حروف رو حفظ باشی چون اکسپریا کیبردش حروف عربی نداره که...
برای اینکه کیبرد سخت افزاریو فارسی کنی تو همین تاپیک بگرد یا موبایلستان قسمت گفت و گو کلوپ اکسپریا...
اگه بخواهيم عكسهايي رو كه با دوربين ميگيريم توي جاي ديگه اي مثلا توي مموري كارت بريزيم بايد چكار كنيم؟
ضمنا بعضي برنامه ها اصلا توي Remone Prpgrams نيست چطور بايد اونها رو unistall كنيم؟
Last edited by احمد44; 27-03-2009 at 23:25.
به تو این مدت که من نبودم ببین تاپیک چقدر جلو رفته چی کار کردین این همه پنل و بازی و نرم افزار تو همین کمتر از 1 ماه
حسام جان می تونی اسم این یارو که این پنل هارو ساخته بهم بگی شاید بتونه برا ادامه ی اون پنلی که چند وقت پیش استارت کردم کمکم کنه
گشتم اما اسمی پیدا نکردم...تو about نرم افزارم دیدم اما اسم نبود...تنها راه شما فروم xda هست...بعدم میگم یه پنل مثل growing بساز(تو چند صفحه قبل هست)...این جور پنل ها خیلی طرفدار داره
اما بازم سعی میکنم پیدا کنم...برم google گردی...راستی دوستان امسال گوگل لوگوشو هفت سین نکرد...
برو تو دوربین...اون علامت اچاره رو بزن...بعد اون مثلثه..بعد اون گوشه که عکس دوربین عکاسی و فیلم با همه بزن...بعد تو قسمت save to...card رو بزن...
برنامه ها هست..گفتم...شاید با نام دیگر هست...من خودم واسم پیش اومده که برنامه ای که میخوام پاک کنم نیست...اما میگردم میبینم uninstal داره ولیبا نام سازنده برنامه یا شرکت سازندش هست
چه برنامه ای میخوای unistal کنی؟
دوست عزیز شما مراحل زیر رو طی کن.
در ضمن شما کدوم برنامه رو نصب کرده اید که تو remove program نشون نمیده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)