سلامم...خير سرعت نور هيچوقت 2c نميشه.كسي كه حداقل مباني نسبيت ره خووونده باشه ميدونه كه دقيقن اين سوال بيش از نيم قرن پيش جواب داده شده
سلامم...خير سرعت نور هيچوقت 2c نميشه.كسي كه حداقل مباني نسبيت ره خووونده باشه ميدونه كه دقيقن اين سوال بيش از نيم قرن پيش جواب داده شده
پس اینی که میگن وقتی جرم به سرعت نور برسه(حالا فرض کنید محالات شد و رسید!!)به انرژی تبدیل میشه درسته؟!
آره دیگه تمامی کمپلتش عوض میشه دیگه
فرمولاش و همه چیز عوض میشه
پس خودش هم عوض میشه دیگه
اونم تبدیل به انرژی یا نمیدونم اینو دیگه:خخخخ
سلامم...نه آخه ببين مثل اينه كه وسط يك بحث انتگرال نامعين يكي پيدا شه بگه اگه 2+2 حالا فرض كنيد محالات شده و 5 دربياد اووونوقت حكم قضيه چيه؟!!!ببين اولن جرم خودش نوعي انرژي هست بلكه انرژي متراكم...همين حالا در فيزيك ذرات بنيادي داريم به معني واقعي به اين مطلب ميرسيم و ميبينيم و كاملن درك ميكنيمش....
ولي اينكه سرعت جسم به سرعت نور برسه محاله پس فرضهاي بعد اووونم اشتباهه.وقتي جرم بينهايت شده با كدوم نيرو و با كدوم انرژي شما ميخواين حركتش بدين؟؟!!
بنظر من فقط بايد شروع كنين به مطالعه ي كتابهاي مباني فيزيك تا بلاخره برسين به مباحث مكانيك نيوتني و بعد از اووون مكانيك نسبيتي.انتظار نداشته باشين با اين سوال و جوابهاي شديدن سطحي و كمي تا شديدن اشتباه بتونين به عمق مطالب دسترسي پيدا كنين و از اين راه چيزي دستگيرتون شه
ممنون از جوابتون.
به هر حال این قضایا رو که فهمیدم.
من با این فرض گفتم که اگه سفینه مقابل هم با سرعت نور از مقابل سفینهای که در آن هستیم بگذره ، سرعت نسبی نور سفینه ما از دید ناظر سفینه مقابل دو برابر سرعت نور هست نه سرعت واقعی نور
ما در دنیایی زندگی میکنیم که بعد چهارم اون زمان هست. حالا عالمی رو تصور کنین که بعد زمان نداره اونوقت در چنین عالمی سرعت بینهایت میشه چون تغییرات زمان نداریم . پس بیخیال سرعت نور
![]()
Last edited by saber57; 27-03-2009 at 01:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)