سلام به همه دوستان
این چندتا پنلی که دوستان لطف کردن قراردادن همگی بتا هست و طبق گفته سونی اریکسون قراره آخر مارس در دسترس کاربران قرار بگیره، اینا همش لو رفته.
راجع به اون پنل growing باید بگم این پنل توسط خود سونی اریکسون ساخته شده و مثل اینکه قرار بوده به همراه آپدیت بعدی گوشی باشه که به دلیل لو رفتن آپدیت در نسخه بتا این پنل هم به همراه آپدیت و بازی که چند صفحه قبل یکی از دوستان گذاشته بود (اگه اشتباه نکنم اسمش Xtrakt بود) لو رفته، یه چیز جالب دیگه ای که به همراه آپدیت بعدی ارائه میشه، کیبورد اختصاصی اکسپریا است.
راستی اون پنل growing چیزای جالب بیشتری داره که فکر میکنم کشف کردنش خیلی جالبتر باشه مثلا بعضی اوقات بارون میاد البته اگه اینترنتی در کار باشه . . .
------------------------------
یه خواهشی از دوستان داشتم
من قراره یه x1 بردارم اما متاسفانه تو شهر ما هیچ مغازه ای این گوشی رو ندارن به همین دلیل باید سفارش بدم برام بیارن، حالا میخوام بدونم چه رنگیش قشنگتره؟
یه چیز دیگه اگه قرار باشه سفارش بدم، با گارانتی سیتادل 690 و بدون گارانتی 580 ه. حالا با توجه به اینکه در تعدادی از این گوشیها پس از چند هفته شکافهایی در قسمتهای مختلف ایجاد میشه البته من تو کشور خودمون کسی رو ندیدم که با این مشکل مواجه شده باشه ولی خوب نمیخوام ریسک کنم، به نظرتون گارانتی لازمه یا نه؟ و یا اینکه از خارج از کشور بگیرم بهتره(به دلیل اعتبار گارانتی)؟
ممنون
ویرایش:
-----------------
اینم 3 تا عکس از کیبورد اختصاصی xperia