تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 649 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه shahpuffi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - FALLAH

پيش فرض

پانل جدید برای Xperia X1

Panel Name : Skype

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پانل جدید برای Xperia X1

Panel Name : On the road

کد:

پانل جدید برای Xperia X1

Panel Name : I Phone

کد:

زدم همه چیش رو پاک کردم من هوسلم نمیکشه بابا !
    Last edited by Mojtaba N87; 27-03-2009 at 19:06.

2. 5 کاربر از shahpuffi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستت درد نکنه shahpuffi جان فقط یه چیزی یا خودت یک خط توضیح درباره عمل کردشون بده یا لطفاً لینک توضیحات هم بده که اطلاعات کاملشو بچه ها بتونند بخونند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دستت درد نکنه shahpuffi جان فقط یه چیزی یا خودت یک خط توضیح درباره عمل کردشون بده یا لطفاً لینک توضیحات هم بده که اطلاعات کاملشو بچه ها بتونند بخونند
    سلام.

کاوه جان پنل هاشه دیگه منظورتون از توضیح چیه؟ عین پنل های فابریک خودش باید عمل کنه
    shahpuffi جان درست میگم دیگه؟(البته من چون تو مسافرت هستم و گوشی همراهم نیست استفاده نکردم ولی قاعدتا" باید اینطور باشه )

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - FALLAH

پيش فرض

همین الان یافتم خودم . اما اون پنل
    Mytopia رو نسب کردم و ریجستر هم کردم (signup)
    2 تا بازی در اختیار میزاره که تو قسمت GAMES گوشیتونم برید هستش و فکر کنم پنلش بعدن Update بشه و بازی اضافه کنه .
    braye sign up ham faghat to halate active sync vasl shid be pc ba goshi va be internet ham connect bashid va internet varede goshi mishe va mitonid sign up konid az to panel bad be emaileton ye emaile faal konande miad ke az to pc mirid tosh o bad login mishid to goshi .
    khobie panelesh ine bazi hai ke mide dar khareje panel ham hast to games ,

سلام.

کاوه جان پنل هاشه دیگه منظورتون از توضیح چیه؟ عین پنل های فابریک خودش باید عمل کنه
    shahpuffi جان درست میگم دیگه؟(البته من چون تو مسافرت هستم و گوشی همراهم نیست استفاده نکردم ولی قاعدتا" باید اینطور باشه )
    پنل ها راحت نسب میشه اما یه سری پنل ها مصارف خاص دارن مصله اونی که ماله ماشینه و سر در آوردن ازش ملزم به صرف وقته
    Last edited by Mojtaba N87; 27-03-2009 at 19:07.

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

shahpuffi جان ترکوندی...دمت گرم...من پنل جدید میبینم حال میکنم...بیماری پنل گرفتم..!!!
    برم نصب کنم ببینم چجوریه...خدا کنه مثل اون پنل گیاهه باشه...
    بازم مرسی

پنل Mytopia ریجستر میخواد؟...پنل game هست؟

پنل Skype رو نصب کردم اما اونتوری که تو عکس هست نمیشه...چرا؟رو setting هم میزنم نمیره توش...باید برنامه جانبی نصب کنم؟
    Last edited by Mojtaba N87; 27-03-2009 at 19:07.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - FALLAH

پيش فرض

پنل Skype رو نصب کردم اما اونتوری که تو عکس هست نمیشه...چرا؟رو setting هم میزنم نمیره توش...باید برنامه جانبی نصب کنم؟
    yes
    منمهمین و دیدم تعجب کردم شاید این پنل بتا باشه

پنل Mytopia ریجستر میخواد؟...پنل game هست؟
    چند پست بالا تر رو بخونی نحوه ی sign up اش رو نوشتم به فینگلیش

shahpuffi جان ترکوندی...دمت گرم...من پنل جدید میبینم حال میکنم...بیماری پنل گرفتم..!!!
    برم نصب کنم ببینم چجوریه...خدا کنه مثل اون پنل گیاهه باشه...
    بازم مرسی
    چاکرتم حالا من باز میگردم اگه Skype دیگهی پیدا کردم حتما میزارم

اصلا پنل skype و on the road قرار ه 31 ماچ بیاد و من خدمم نمیدونم به این زودی اینا از کجا اومد پس صبر کنیم Skype کامل ترم میاد حتما اما همینشم جالبه ها
    Last edited by Mojtaba N87; 27-03-2009 at 19:08.

8. این کاربر از shahpuffi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SJDVampire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

9 گارانتی آری یا نه؟!!

سلام به همه دوستان
    این چندتا پنلی که دوستان لطف کردن قراردادن همگی بتا هست و طبق گفته سونی اریکسون قراره آخر مارس در دسترس کاربران قرار بگیره، اینا همش لو رفته.
    راجع به اون پنل growing باید بگم این پنل توسط خود سونی اریکسون ساخته شده و مثل اینکه قرار بوده به همراه آپدیت بعدی گوشی باشه که به دلیل لو رفتن آپدیت در نسخه بتا این پنل هم به همراه آپدیت و بازی که چند صفحه قبل یکی از دوستان گذاشته بود (اگه اشتباه نکنم اسمش Xtrakt بود) لو رفته، یه چیز جالب دیگه ای که به همراه آپدیت بعدی ارائه میشه، کیبورد اختصاصی اکسپریا است.
    راستی اون پنل growing چیزای جالب بیشتری داره که فکر میکنم کشف کردنش خیلی جالبتر باشه مثلا بعضی اوقات بارون میاد البته اگه اینترنتی در کار باشه . . .

------------------------------
    یه خواهشی از دوستان داشتم
    من قراره یه x1 بردارم اما متاسفانه تو شهر ما هیچ مغازه ای این گوشی رو ندارن به همین دلیل باید سفارش بدم برام بیارن، حالا میخوام بدونم چه رنگیش قشنگتره؟
    یه چیز دیگه اگه قرار باشه سفارش بدم، با گارانتی سیتادل 690 و بدون گارانتی 580 ه. حالا با توجه به اینکه در تعدادی از این گوشیها پس از چند هفته شکافهایی در قسمتهای مختلف ایجاد میشه البته من تو کشور خودمون کسی رو ندیدم که با این مشکل مواجه شده باشه ولی خوب نمیخوام ریسک کنم، به نظرتون گارانتی لازمه یا نه؟ و یا اینکه از خارج از کشور بگیرم بهتره(به دلیل اعتبار گارانتی)؟
    ممنون

ویرایش:
    -----------------
    اینم 3 تا عکس از کیبورد اختصاصی xperia
    Last edited by SJDVampire; 25-03-2009 at 20:04. دليل: اضافه کردن چند عکس از کیبورد اختصاصی xperia که در آپدیت R3 رونمایی خواهد شد

10. این کاربر از SJDVampire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوستان یه چیز جالب....!!!انقدر در روز لا این اکسپریا ور میرم دیشب خواب اکسپریا دیدم
    دیدم همه دوستامو همه دستشو اکسپریاست...تازه اکسپریا صورتی ام داشت
    خدا نکنه انقدر خز شه...چون به فروختن نمیرسه دیگه...خودم میترکونمش
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستی یه سوال...مداد اضافه اکسپریا من مشکیه...ولی اونی که رو گوشیم بود همرنگه..یعنی توسی هست...مال شما هم اینجوریه؟

نه نترس
    به اين زوديها خر نميشه
    راستي بچه ها من امروز قيمت كردم
    به خاطر عيد يه مقدار قيمتها نوسان داشتند
    مثلا ان 82 كه 340 تومنه تا 355 ميگفتند
    و 8510 را با گارانتي اصلي 520
    5800 را 345 ميگفتند
    اما Xperia من جايي نتونستم پيدا كنم موجود نداشتند
    چند تا جا پرسيدم كه ميخوام بدون گارانتي بگيرم كسي قيمت نداد گفتند بايد چند روزي صبر كني
    فقط يه جا با گارانتي اصلي سيتادل640 گفت كه خيلي خوشحال شدم
    موجود نداشت گفت بعد 13 بيام
    اگه 640 با گارانتي اصلي بده خوبه

12. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    این چندتا پنلی که دوستان لطف کردن قراردادن همگی بتا هست و طبق گفته سونی اریکسون قراره آخر مارس در دسترس کاربران قرار بگیره، اینا همش لو رفته.
    راجع به اون پنل growing باید بگم این پنل توسط خود سونی اریکسون ساخته شده و مثل اینکه قرار بوده به همراه آپدیت بعدی گوشی باشه که به دلیل لو رفتن آپدیت در نسخه بتا این پنل هم به همراه آپدیت و بازی که چند صفحه قبل یکی از دوستان گذاشته بود (اگه اشتباه نکنم اسمش Xtrakt بود) لو رفته، یه چیز جالب دیگه ای که به همراه آپدیت بعدی ارائه میشه، کیبورد اختصاصی اکسپریا است.
    راستی اون پنل growing چیزای جالب بیشتری داره که فکر میکنم کشف کردنش خیلی جالبتر باشه مثلا بعضی اوقات بارون میاد البته اگه اینترنتی در کار باشه . . .

------------------------------
    یه خواهشی از دوستان داشتم
    من قراره یه x1 بردارم اما متاسفانه تو شهر ما هیچ مغازه ای این گوشی رو ندارن به همین دلیل باید سفارش بدم برام بیارن، حالا میخوام بدونم چه رنگیش قشنگتره؟
    یه چیز دیگه اگه قرار باشه سفارش بدم، با گارانتی سیتادل 690 و بدون گارانتی 580 ه. حالا با توجه به اینکه در تعدادی از این گوشیها پس از چند هفته شکافهایی در قسمتهای مختلف ایجاد میشه البته من تو کشور خودمون کسی رو ندیدم که با این مشکل مواجه شده باشه ولی خوب نمیخوام ریسک کنم، به نظرتون گارانتی لازمه یا نه؟ و یا اینکه از خارج از کشور بگیرم بهتره(به دلیل اعتبار گارانتی)؟
    ممنون

ویرایش:
    -----------------
    اینم 3 تا عکس از کیبورد اختصاصی xperia
    فقط یکی از پنل ها ناقص بود...بقیه کامل کامل بود...
    اینم دانلود کیبرد مخصوص اکسپریا
    دانلود
    کد:
    این پنل ها هم تا اونجایی که میدونم یه فرد تو فروم xda ساخته نه سونی اریکسون...
    در مورد گارانتی هم اگه مبخواهی در ایران از گوشی استفاده کنی و بودجه مهم نیست سیتادل بگیر...
    هر دو رنگ اکسپریا هم قشنگه...جدی میگم...

14. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

11 Google Search

نرم افزار جدید Google Search که به تازگی (در این 2 3 روزه) از سوی سونی اریکسون معرفی شده.این برنامه با گوگل پنل فرق داره دوستان...

دانلود :
    کد:

16. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •