اونایی که تو عکس میبینی عوض شده مال یه برنامه دیگست که رو گوشی طرف نصب هست...خودم دنبالشم ولی پیدا نکردم چه برنامه ای هست....ویندوز موبایل ایکون های تسک بار قشنگی نداره...من خیلی وقته دنبال او ایکون باتریش هستم
اونایی که تو عکس میبینی عوض شده مال یه برنامه دیگست که رو گوشی طرف نصب هست...خودم دنبالشم ولی پیدا نکردم چه برنامه ای هست....ویندوز موبایل ایکون های تسک بار قشنگی نداره...من خیلی وقته دنبال او ایکون باتریش هستم
دوست عزیز چون من اپدیت نکردم نمیدونم...من همیشه از اپدیت واسه این چیزاش میترسم...گوشی قبلیامو سر همین اپدیت چند بار فلش کردم
1.امکان تایپ فارسی و خواندن فارسی رو با نرم افزار هایی که هست داره...اما ندیدم منو هاشم کامل فارسی شه.شاید برنامش باشه
2.تا الا micro sd تا 16 گیگ ساخته شده که راحت ساپرت میکنه...
3.یه فیلم تو همین تاپیک هست اما من خودم نکردم...(تو ایندکس اول تاپیک هست)
4.قسمت پایین گوشی سمت چپ...درست قرینه جایی که دکمه شاتر دوربین هست...بصورت یه خط
5.هر نرم افزاری که واسه ویندوز موبایل موجوده روش کار میکنه...واسه اکسپریا کسی نباید از لحاظ softeare و game ناراحت باشه که گیر میاد یا نه
6.تست نکردمولی زیاد میشه....6 ساعت گوش میکنم تقریبآ باتری نصف میشه ولی فکر کنم راحت 10 ساعتی کار کنه
اینم یه بازی فول اسکرین و 3D واسه اکسپریا دار ها
در این بازی از چیپ گرافیکی استفاده میشه...اون سایتی که دانلود کردم گفته.
اینم اسکرین شات...ولی تو این اسکرین شات فول اسکرین نیست...این بازی فول اسکرین فول اسکرین باز میشه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانلود : حجم :12.5 مگابایت
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hesamkowsar; 24-03-2009 at 16:08.
ای نا قلا من دانلود کرده بودم تازه میخواستم لینک بدم که دیدم زحمتشو کشیدی دستت درد نکنه
نسخه ی مبایل [PockertPc] بازیه Warcraft
WARGUS NEW VERSION WITH FULL SCREEN GAMEPLAY [WVGA] Ver 2.2.5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size : 35.4 MB
![]()
بازیه شهر سازی و اداره اون
Transport Tycoon Deluxe
WVGA 800x480
size : 5.8 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس از محط بازی :
Last edited by shahpuffi; 24-03-2009 at 17:47.
دوستان یه چیز جالب....!!!انقدر در روز لا این اکسپریا ور میرم دیشب خواب اکسپریا دیدم
دیدم همه دوستامو همه دستشو اکسپریاست...تازه اکسپریا صورتی ام داشت
خدا نکنه انقدر خز شه...چون به فروختن نمیرسه دیگه...خودم میترکونمش
------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی یه سوال...مداد اضافه اکسپریا من مشکیه...ولی اونی که رو گوشیم بود همرنگه..یعنی توسی هست...مال شما هم اینجوریه؟![]()
پانل جدید برای Xperia X1
Panel Name : Mytopia
![]()
پانل جدید برای Xperia X1
Panel Name : CNN
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)