آقا من از بعد از Update آنتن گشیم کامل پریده کمممممممممممممممممکچی کار منم Servis o peyda nemikone . ختمم 0912 است MCI
آقا من از بعد از Update آنتن گشیم کامل پریده کمممممممممممممممممکچی کار منم Servis o peyda nemikone . ختمم 0912 است MCI
کمممممممممممممممممک![]()
الان یکسری میگنبا توجه به برنامه های که اینده میاد شتاب سنجد خیلی لازمه ! بعد من الان از شتاب سنج
این رو فهیمدم که وقتی گوشی رو به روی ال سی دی میزاری خودش صدا رو کم میکنه یا یه سری تو این مایه ها !
مشکل دوربین هم اینه که از یه سوژه یه عکس واحد ندیدم مخصوصا تو پرتره ! که صورت اشخاص مشخص بشه!
حتی جی اسم ارنا هم فقط از در و دیوار عکس گرفته !
بعد این 5 مگ و 3 مگ فقط تو سایز عکسه یا تو کیفیت هم فرق میکنه !
جایی نیست که بشه این دو گوشی رو تست کرد!
می دونم اخرش میرم یه 1100 میگیرم خودم رو راحت میکنم!
رو دوربین اکسپریا واسه عکس خوب حساب نکن...من که دوربینم نداشت میخریدمش...
بخاطر طراحیش و شاهکاری که سونی اریکسون تا به حال نزده بود...(به نظر من)
عکس 3 و 5 کگا پیکسل کیفیتشون تابلو فرق داره...
شتاب سنجو که اصلآ معیاری واسه خرید گوشی نزار...چون چیز خاصی نیست...
توجه هم بکن کیفیت صفحه و رنگ هایی که اکسپریا نشون مید واقآ بالاست و امینا بهش نمیرسه...اکسپریا رنگ هارو پرنگ تر و با رزولوشن بالاتری نشون میده...من نه میگم امینا بهتره نه اکسپریا
توجه هم داشته باش اکسپریا از چیپ سخت افزاری ATI واسه گرافیکش استفاده میکنه...
لینک زیر رو ببین....
در ضمن بحث 1100 هم از این گوشی ها جداست...!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه ی مشکلاتشو حل کردم تنها ایرادی که الان بعد از SEUS آپدیت مونده اینه که وقتی میرم تو قسمت Programs گوشی آیکنه برنامه یا بازی های که بعد از آپدیت نسب کردم تند تند چشمک میزنه یعنی میره و میاد مانند وقتی که تو کامپیوتر Refresh میکنی فقط تند تر و مستمره .
کسی راه حلی باسه ی این مشکل من داره ؟![]()
حسام و بقیه اساتید Please
کممممممممممممممممممممممک![]()
![]()
Last edited by shahpuffi; 24-03-2009 at 04:59.
سلام
چند تا سوال داشتم در مورد این گوشی آخه تا 2-3 ماه دیگه میخرمش میخواستم بیشتر در موردش بدونم
1. آیا این گوشی به طور کامل فارسی میشه
2. بیشترین مقدار رمی که ساپورت میکنه چقدره
3. کسی تونسته تا حالا دو سیم کارتش کنه
4. اسپیکرش کجاشه
5. بازی و نرم افزار تا چه حد براش گیر میاد
6. تا چند ساعت میشه باهاش موزیک گوش داد بطور مداوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا دستت درد نکنه . ما این دو تا رو نصب کردیم اینبار درست شد ولی موضوع اینه که آیکون باتری و آنتن و ... عوض نشده ! باید چه کار کرد ؟![]()
شما بهتره معيارهاي اصليتون را بگين
تا ما كمك كنيم كه كدوم بهتره برات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)