درسته اگه فلش پلیر رو سیستم نصب باشه کار میکنه اگه هم نباشه یه فایل هست توی همون لینک به نام ActiveX_Deployment_signed.CAB که باید نصب بشه
درسته اگه فلش پلیر رو سیستم نصب باشه کار میکنه اگه هم نباشه یه فایل هست توی همون لینک به نام ActiveX_Deployment_signed.CAB که باید نصب بشه
آره خوشگله برای هر ساعت که میگذره تفاوت گذر زمان رو حس میکنید مثلا کم کم هوا از آفتابی به مهتابی میرهو.........
مثلا گیاه سمت چپ نشان دهنده باتری و گل شیپور نشان دهنده صدای زنگ گوشی و قارچ نشان بلوتوس و گلها نشان دهنده پیام و تلفن های زنگ خورده هست
چند صفحه قبل ور پیدا نکردم! اون تاپیکم کامل گشتم چیزی توش نبود!
اگه از اینجور پنل ها بیاد عالیه...واقعآ متنوع هست...انقدر این پنل متنوع هست که هر ساعت میرم ببینم چه تغییری کرده...
کاوه جان دیدی از 12 شب به بعد اون گیاه اصلی وسط شروع به رشد میکنه و تا 24 ساعت رشدش کامل میشه...و دوباره از اول...سازنده با سلیقه ای داشته...من با هیچ برنامیه ای انقدر حال نکردم![]()
Last edited by hesamkowsar; 23-03-2009 at 23:09.
دوست عزیز هست...بگرد...خودم تو همین تاپیک دیدم....ولی چون صفحات زیاده مشکله...از سرچ استفاده کن
البته خودمم یه کم گشتم دیدم دم دست نیست...!!!![]()
دوستان من واقعا بین انتخاب 900 و x1 موندم!
از طرفی هیچکدوم رو از نزدیک ندیدم و باهاش کار نکردم و از طرف دیگه می خوام که بهترین انتخاب رو انجام بدم !
مخصوصا ویتی فهمیدم که 900 هم ویندوز روشه کارم سختر شد !
![]()
اگه از بچه های این تاپیک بپرسی میگن اکسپریا...اگه از بچه های تاپیک امینا بپرسی میگن امینا...!!!
اگه دوربین و شتاب سنج واست مهم نیست برو سراغ اکسپریا...اگه مهمه که امینا بگیر...![]()
آی خدا بگم چی کارت کنه حسام من 8 ساعت رفتم گشیمو update کردم با seus
اما انگار تاپیری تو اومدن این پنل جدیده نداشت
FLASH PLAYER می خواد چی میخواد این uP کن برام جونه داش![]()
:43:...
اخه اولش نمیدونستم...شرمنده...
چشم فردا اپ میکنم
بفرمایید دوستان...گفتم کار امروز رو به فردا نندازم...
من این اولیو نصب کردم ردیف شد...ولی دومی هم حتمآ یه جایی نیازه
اولی:
دومی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)