قیمت آرکید درسته
پرمیوم یه کم ارزونه. حدود عادی قیمت 380000 تومن باید باشه
الیت هم نسباتا خوبه باید حدودا 450-460 باشه قیمتش
![]()
قیمت آرکید درسته
پرمیوم یه کم ارزونه. حدود عادی قیمت 380000 تومن باید باشه
الیت هم نسباتا خوبه باید حدودا 450-460 باشه قیمتش
![]()
Last edited by S.Y.K; 23-03-2009 at 11:45.
من الان خودم يه Arcade خريدم ، يه هارد 120 گيگ هم جدا انداختم روش كلا شد 380 تومن ... كلا هارد چيز خوبيه
براي دانلود بازي از Live ، براي ريختن بازي روي خود هارد ، براي سيو كردن بازي ها و ...
من اون قیمتها را دقیق گفتم از مجید تو بازی سنتر اونقیمتها که گفتم درست هست پرمیوم 380 نیست
در ضمن دوست من سعید جان کاملا درست می گه.اگه یه آرکید بگیری با برد جاسپر بگیری و یه هارد 120 گیگ با قیمت 80000 تومن گیر بیاری خیلی خیلی برات به صرفه تره.با تشکر از سعید جان.نوشته شده توسط metallica is me
و یه سوال میدونم آرکد هارد نداره آیا نداشتن هارد خیلی چیز مهمی هست یعنی بازی با گرافیک بالا و خوب اجرا نمیشه و چون پریمیوم گرونه نمیتونم بخرم پس گذینه درست آرکد است آیا چیز بدرد بخوری هست و مال کجا را بگیرم یکم در موزد آرکد توضیح بدین چون 5 فروردین میخوام به جمع شما اضافه شم و بگید هارد کجا استفاده میشه
موفق باشی دوست عزیز![]()
اگه اون قیمتا از آقا مجیده پس درسته.اگه توجه کردی باشی خیلی ها از آقا مجید خرید کردن و راضی بودن.پس شما هم می تونی با خیال راحت خرید کنی.موفق باشی دوست من![]()
حالا به نظره شما من آرکید با برد جاسپر بگیرم یا پرمیوم پال با درابیو لایتون من فوق فوقش روزی 3 ساعت بازی کنم با این شرایط کدوم بهتره و چیز جانبی نمیخوام بخرم
دوست عزيز باز هم اگه ميتوني جاسپر بگير .... حداقلش اينه كه با خيال راحت ميشيني بازي ميكني و دلهره 3 چراغ شدن رو نداري !!!![]()
S.y.k عزیز و دیگر دوستان هم نظرشونو اعلام کنن چون برام مهمه فقط اینو بگم از خوده مجید پرسیدم گفت مدلش مال 2008
هست و گفت دیگه سه چراغه شدن از بین رفته راست میگه یا میخواد جنسشو بفروشه
دوست عزيز به نظر من اول برو دنبال هارد !!! حالا 60 يا 120 فرقي نداره
ببين اگه با قيمت مناسب تونستي پيدا كني Arcade Jasper بگير !!!
اگه هاردا گرون بود يه permium 60 بگير ... در ضمن با فالكونم دلهوره برا 3چراغ نداشته باش !!!
2 تا سوال :
1 - واسه dlc ها حتما بای به لایو وصل شی یا بیرون میفروشن ؟
2 - من از کجا بفهمم که داشبوردم چیه ؟ اصلا چه فرقی می کنه که لایتون باشه یا بنکیو یا .. ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)