تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 649 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان....راستش من تو شهرستان هستم.... اینجا اکسپریا دارن اما قیمتش با اونی که تو این کلوپ دیدم خیلی فرق داره...اگه میشه راهنماییم کنید اومدم تهران از کجا بگیرم؟؟؟؟ با گارانتیش ارزش داره ؟ کدوم گارانتی خوبه ؟؟؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ************سال نو مبارک **************

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چطور میتونم از دفترچه تلفنم Backup رو کامپیوتر بگیرم ؟ با نرم افزار خودش Windows Mobile Device Center ور رفتم اما چیزی پیدا نکردم . کلا Backup گرفتن از SMS , Contact , ..... چه جوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما کیبورد Resco همراه با کیجنش رو میتونی در صفحه اول پیدا کنی. باید بری و مطلبی که در مورد
    فارسی ساز و تست فارسی بر روی اکسپریا رو پیدا کنی در اونجا آخر مطلب رو اگر با دقت نگاه کنی و بخونی
    متوجه میشید که یک همچین چیزی وجود داره..

بعد از دانلودش مثل صفحه قبل که توضیح دادم extract to... را میزنید تا هم فایل cab کیبورد خارج بشه و هم
    کیجنش. کیبورد که میگید نصب کردید پس نمیخواد دوباره نصب کنید.

حالا کیجن را در کامپیوتر اجرا میکنید و هر اسمی که در قسمت owner برای گوشی انتخاب کردید در قسمت
    Device ID در داخل کیجن مینویسید بعد سریال اتوماتیک ساخته میشه.

سریال ساخته شده را جایی یادداشت کنید و یا کیجن را نبندید تا جلوی چشمتون باشه چون به این سریال احتیاج
    دارید.

حالا در داخل گوشی وارد تنظیمات گوشی میشید و میرید به قسمت کیبورد.

وارد این قسمت که شدید کیبورد Resco را به صورت زیر پیدا میکنید و آن را انتخاب میکنید.

بعد بر روی جایی که با فلش قرمز مشخص کردم کلیک میکنید. فکر کنم به انگلیسی باید Option باشه یا یک
    همچین چیزی.

بعد میرید به قسمت About.

در این قسمت شماره سریالی را که توسط کیجن ساخته شده را وارد میکنید. اگر جایی برای وارد کردن سریال
    بصورت اتوماتیک باز نشد دنبال قسمتی بگردید به اسم Register و بعد از کلیک کردن بر روی اون قسمت
    میتونید شماره سریالتون رو وارد کنید.

الان دیگه این کیبورد رجیستر شده و شما میتونید از آن استفاده کنید.

یک کیبورد دیگه هم قبلا معرفی کردم به اسم SPB Full Screen Keyboard . این کیبورد را هم اگر خواستید
    مانند کیبورد resco نصب میکنید و توسط کیجن مخصوص خودش که در داخل فایل دانلود شده همراه کیبورد
    در صفحه اول وجود داره نصب و رجیستر میکنید. روش رجیستر کردنش هم با رسکو هیچ فرقی نمیکنه فقط در
    قسمت تنظیمات کیبورد بجای Resco باید وارد SPB Keyboard را انتخاب کنید و وارد تنظیمات آن بشید تا بتونید
    قسمتی که برای وارد کردن سریال وجود داره پیدا کنید.

بعد از نصب و رجیستر کردن کیبورد SPB فایل زیر را که توسط یک یک ایرانی به اسم Ameer برای فارسی زبانان
    درست شده را دانلود میکنید.

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از دانلود فایل بالا بدون اینکه کوچکترین تغییری چه در اسم و چه در خود فایل بدید آن را در مسیر نصب شده
    کیبورد SPB در داخل پوشه ای به اسم Skin کپی میکنید.

این مسیر در داخل گوشی شما وجود داره یعنی اول پوشه Program را پیدا میکنید بعد پوشه Spb Keuboard و
    بعد در داخل آن هم پوشه ای دیگر به اسم Skin وجود داره.

وارد پوشه که شدید یک فایل دقیقا به اسم kbd_skin.zip وجود داره که از قبل در داخل پوشه بود و ربطی به فایلی
    که شما دانلود کردید ندارید. این فیل را یا کاملا پاک کنید و یا اسم آن را تغییر بدید. حالا فایل دانلود شده به اسم
    kbd_skin.zip که در بالا لینکش رو گذاشتم دقیقا در همان مسیر که گفتم یعنی داخل پوشه Skin کپی میکنید.

حالا میتونید برید از داخل زبانهای کیبورد Spb زبان اول را انگلیسی و زبان دوم را Persian انتخاب کنید تا یک کیبورد
    دیگه فارسی نیز داشته باشید.

نقل قول:
    نمیدانم چرا دسترسی برای تبدیل 3mp به 2mp یا vga را نمیتوان سریع انجام داد

نمیدونم شما چطوری این کار رو انجام میدید اما برای من مثل همه گوشی هایی که تا حالا داشتم بوده. شاید
    مسیرش فرق کنه اما در کل یه چیزه و من با 3 حرکت میتونم سایز عکس ها رو کوچک کنم.

به این صورت Option ----> Option-----> 3MP & 2MP & VGA

اتفاقا به نظر من دسترسی بهش خیلی راحته چون بصورت تاچه و فقط کافیه مسیر خودش رو طی کنی تا به
    مقصد برسی.

نقل قول:
    در انتها یادم هست که گفتی sonyericsson میخواد یه آپدیت برای این گوشی بذاره که بقول شما بترکونه ولی خبری نشده اگر از اونهم خبر جدیدی دارین بگین

خیر فعلا خبری نشده اگر خبری شد در همه دنیا می پیچه نگران نباش.

موفق باشید.
    مهران جان توي اون سايتها من نتونستم برم ميشه فايلهاي SPB Full Screen Keyboard وفایل زیر را که توسط یک یک ایرانی به اسم Ameer برای فارسی زبانان
    درست شده

کد:
    کد:
    رو همه اش رو اينجا بذاري؟

4. 2 کاربر از احمد44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

تا الان بيش از 7بار هارد ريشيت كردم ولي بعد از فرستادن 3 مسيج دوباره قاط ميزنه و ديگه اس ام اس نمي فرسته.بالا تر از هارد ريسيت چيزي ديگه وجود داره؟
    در ضمن من از همين يرنامه استفاده كردم

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

تا الان بيش از 7بار هارد ريشيت كردم ولي بعد از فرستادن 3 مسيج دوباره قاط ميزنه و ديگه اس ام اس نمي فرسته.بالا تر از هارد ريسيت چيزي ديگه وجود داره؟
    در ضمن من از همين يرنامه استفاده كردم
    بالا تر از هارد ریست که نیست...فکر کنم باید گوشیتو اپدیت کنی تا rom گوشیت عوض شه و اون مشکلاتی که داره درست شه...یه قسمت اصلی ویندوز گوشیت که موقع هارد ریستم ازش استفاده میکنه اسیب دیده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی نیست جواب ما رو بده.طریقهء Backup گرفتن رو میخواستم

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

بالا تر از هارد ریست که نیست...فکر کنم باید گوشیتو اپدیت کنی تا rom گوشیت عوض شه و اون مشکلاتی که داره درست شه...یه قسمت اصلی ویندوز گوشیت که موقع هارد ریستم ازش استفاده میکنه اسیب دیده...
    اتفاقا آپ ديت هم كردم ولي بيش از 20تا دوام نياورد و از كار افتاد

داره خودمونی میشه shahpuffi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - FALLAH

پيش فرض

خب گوشی تو بنداز آشغالی دیگه به درد نمیخوره

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

یه بار دیگه اپدیت کن که کامل اپدیت شه...ناقص فایده نداره که

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

11

چطور میتونم از دفترچه تلفنم Backup رو کامپیوتر بگیرم ؟ با نرم افزار خودش Windows Mobile Device Center ور رفتم اما چیزی پیدا نکردم . کلا Backup گرفتن از SMS , Contact , ..... چه جوریه؟
    کسی نیست جواب ما رو بده.طریقهء Backup گرفتن رو میخواستم
    دوست عزیز باید با برنامه اینکارو بکنی...
    این برنامه فکر کنم کارت رو راه بندازه...
    پسورد هر دو برنامه :hessam
    آخرین ورژن برنامه ی معروفResco Backup v2.01.4 که می تونید روی فایل های Backup گرفته شده Password هم بزارید

دانلود :

کد:
    با Backup گرفتن از برنامه ها دیگه نیازی نیست که هر بار که گوشی رو هارد ریست میکنید همه برنامه ها رو از اول نصب کنید بلکه فقط فایل بک آپ را در 3 دقیقه نصب میکنید و همه برنامه ها سر جاشون بر میگردند

دانلود:
    کد:

12. 2 کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •