یعنی واقعا ممکنه همچین اتفاقی بفته؟؟؟
اینجوری که خیلی ضد حاله
من حداکپر برای 2 بازی مصدوم بودم
یعنی واقعا ممکنه همچین اتفاقی بفته؟؟؟
اینجوری که خیلی ضد حاله
من حداکپر برای 2 بازی مصدوم بودم
یک سوال دیگه
ببخشید از کجا باید فهمید ورژن بازی چنده؟
چند جا توی این تاپیک دیدم که باید کرک رو با توجه به ورژن بازی بریزی
بعد این جریان Bal اینا چیه ؟
کجاست این قسمت؟
میشه توضیح بدید
شرمنده تازه کاریم
مرسی
Last edited by shahi666; 22-03-2009 at 15:27.
در صورتی اتفاق میومفته که دقیقا مثل کرایزر بشی. یعنی مصدوم باشی، دوباره با همون مصدومیت بازی کنی و یکی دوباره بزنه مصدومت کنه!!!!!!![]()
با سلام به شما دوست عزیز
krauser جان ایا این فایل اپدیت که قرار بود به فایل زیپ تبدیل کنین و اون رو اپ کنین ایا تموم شد یا نه؟
برای عموم :
اون هایی که دارن بال بازی می کنن دقت کنن وببینن که چی میگم
اول یه سوال ایا شما توی بال تا حالا که بازی کردین بیشتر از 75 % مالکیت توپ رو داشتین ...
اما یه چیز جالب من تو بازی با رئال مادرید 90% مالکیت توپ رو داشتم این هم به خاطر یه اتفاق جالب بود نمی دونم که ایا اسم اینو باگ بذارم یا چیز دیگه ای ؟
این هم از دقیقه ی 12 شروع شد تا اخر بازی ومن اینو تو سه سیو مختلف ذخیره کردم واولیش نشون دهنده ی چگونکی این اتفاق بود وبقیشون ماله ادامه ی ماجراست و من این رو تو چند زوز اینده اپش می کنم امیدوارم خوشتون بیاد.
اما کلش 11 مگ هستش اگه بتونم همشو اپ میکنم اگه که نه فقط اولین سیو رو اپ می کنم
قربانتان![]()
دوست عزيز
هر تيم يه لباس خانه داره و يه لباس خارج از خانه
اون برند هايي كه روي لباس در مسابقات مختلف مي بيني براي لباس نيست بلكه جزو تصاوير داخل بازيه
اگرم ميخواي تغييرش بدي با GGS فايل UN885 رو تغيير بده و عكساي مورد نظر خودتو بذار
براي يك تيم هم دو نوع لباس ميشه وارد كرد اما براي هر مود دوتا نميشه در واقع جا نمي گيره بهت خطا ميده كه فضا نداري
معمولا اينطور ميشه
اين فايل آموزش صحيح فريب داوره ! (X( Diving
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآره عزيز
همچين بازيكنايي تو اين فوتبال زيادن
همون داويد سيلوا از والنسيا خريدمش از روي توانايي هاي اون موقع اش فكر كردم بازيكن خوبي نيست اما الان مسي ازش كم مياره و يه بازيكن فوق العاده شده
الكساندر پاتو - بنزما و خيلياي ديگه براي خودشون يه فوق ستاره ميشن اگه ادامه بدي پشت سر هم
شدیدا پر حجمه دوست عزیز .... منم اینترنتم ذغالیه !! دی:
یه کم حجمشو میخوام که فقط لوگو و اینا رو درست کنه ...
من نمیدونم این دوستان با چه سرعتی آن میشن ؟؟
من واسه 4 مگ باید نیم ساعت وقت بذارم تا دانلود شه ، انوقت اینجا پره از پچ های پرحجم !!!!؟؟؟؟؟
این آخری که شاهکار بود 300 مگ ؟؟!!!!!؟!؟!؟
کسی عکس از صورت رونالدو برزیلی داره برام بزاره.
برای این که ندارش می خوام درستش کنم.
با تشکر از attractive عزیز من هنوز جواب سوالمو نگرفتم ، می خوام بدونم میشه کیت یک تیم تو champions league با کیتش تو لیگ داخلیش فرق کنه یا نه یهنی کلا یک رنگ دیگه تو champions league داشته باشه مثل لباس سوم تیمها ، اگر می شود لطفا آموزش وارد کردن بیش از دو کیت رو برای من بزارید ممنون میشم
آقا من چطور ميتونم مثل فيفا تنظيمات كيبرد رو انجام بدم
توي pes نميشه دكمه هاي كيبرد رو تنظيم كرد??؟؟
در ضمن قسمت انتخاب devide توي تب كيبرد غير فعال هست و من هر چي تنظيمش ميكنم تاثيري نداره
آيا pes مثل فيفا تنظيمات مخصوص كيبرد رو نداره كه بايد از روي عكس و اسم دكمه هاي دسته تنظيمش بكنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)