فرارسیدن یال نو رو به تمام دوستان خوبم تو پی سی ورد تبریک میگم و امیدوارم سال پربار و پر سونی اریکسونی داشته باشید.....
امسال تا الان که سایت google کم لطفی کرده هنوز لوگوشو هفت سین نکرده
![]()
فرارسیدن یال نو رو به تمام دوستان خوبم تو پی سی ورد تبریک میگم و امیدوارم سال پربار و پر سونی اریکسونی داشته باشید.....
امسال تا الان که سایت google کم لطفی کرده هنوز لوگوشو هفت سین نکرده
![]()
انشالله فردا . (لوگو رو میگم)
سال نو مبارک
دوستانی که x1 دارند لطفا چندتا عکس که با این دوربین گرفتند مخصوصا در شب بزارند
من می خوام با اونیا مقایسه کنم! کیفیت اومنیا خیلی خوبه ! می تونم بگم محشره!
من بین این و اومنیا می خوام یکی رو بگیرم
عکس تو شب خیلی برام مهمه !
به نظرم اگر روی دوربین تاکید دارید امنیا بهتر عمل میکنه.ولی 3.2 ایکسپریا هم در نوع خودش خوبه.دوستانی که x1 دارند لطفا چندتا عکس که با این دوربین گرفتند مخصوصا در شب بزارند
من می خوام با اونیا مقایسه کنم! کیفیت اومنیا خیلی خوبه ! می تونم بگم محشره!
من بین این و اومنیا می خوام یکی رو بگیرم
عکس تو شب خیلی برام مهمه !
نمونه عکس x1 رو ندیدم ! عکسی که کسانی که گذاشتن خودشون این گوشی رو داشته باشن !
تو چند صفحه قبل یه مقایسه بین دوربین این دوتا با هم هست که با هم از یه منظره عکس گرفتن اونو پیدا کن فکر کنم جوابتو پیدا کنی تو فرم مقایسه ی امنیا و اکسپریا هم هست
سلام دوستان
من يك برنامه فارسي روي گوشيم ريختم كه باعث اختلاط در قسمت اس ام اس بوجود اومد.بعد هارد ريسيتش كردم ولي بعد از فرستادن 2.3 بار اس ام اس دوباره از كار ميفته.
كسي راه كاري بلد نيست!!!!!!
يه سوال آيا با هارد ريسيت آپ ديت گوشي هم مي پره؟؟؟
يك سوال ديگه چطور صداي مسيج رو تغير بدم؟؟؟
Last edited by hussain; 21-03-2009 at 17:10.
دوست عزیز شما کدوم فارسی ساز رو نصب کرده اید؟
من پیشنهاد میکنم resco keyboard و فارسی ساز alireza-multingual-support رو نصب کنی .در ضمن این نرم افزار کیجن داره و نگرانی در موردش وجود نداره. فکر کنم تو صفحه اول همین تاپیک حامد جان لینکشو گذاشته.
من خودم از وقتی گوشی رو اپدیت کرده ام تا بحال مشکلی پیش نیومده که هارد ریستش کنم ولی به نظرم هیچ اتفاقی نمیوفته و اپدیت گوشی نمیپره.
برای عوض کردن صدای زنگ مسیج هم برو setting>sounds¬ifications>notifiications>event> new text message که میتونی صدای زنگ مسیج رو عوض کنی.
چطور میتونم از دفترچه تلفنم Backup رو کامپیوتر بگیرم ؟ با نرم افزار خودش Windows Mobile Device Center ور رفتم اما چیزی پیدا نکردم . کلا Backup گرفتن از SMS , Contact , ..... چه جوریه؟![]()
هنوز که نزاشته....امسال گوگل هم عید ما رو تحریم کرده و لوگوشو هفت سین نکرده...امروز اوله...باید دیروز میزاشت...![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)