ببین اگه دریک رو بکشی همه ناراحت میشن . فرانسیسم بهت یه شماره میده تا پلیسا رو فقط در صورت یک ستاره حزف کنه .
که نمی ارزه .
در نتیجه فرانسیسو بکش :d
ببین اگه دریک رو بکشی همه ناراحت میشن . فرانسیسم بهت یه شماره میده تا پلیسا رو فقط در صورت یک ستاره حزف کنه .
که نمی ارزه .
در نتیجه فرانسیسو بکش :d
کشتن فرانسیس چه سودی داره برامون؟(البته من هنوز اونجا نرسیدم)
تو پست قبلی گفتم . نیازی به اسپم نبود
اشتباه پست دادم باید میگفتم سود نگه داشتن دریک چیه؟
اون چه کاری برامون میکنه؟ باز فرانسیس تو از بین بردن پلیسهای یک ستاره یه سودی داره
ولی دریک فوقش از ناراحت شدن چند نفر جلوگیری میکنه (که اونم زیاد مهم نیست چند بار باهاشون میریم بولینگ خوشحال میشن باز)
راسی کسی این پست منو دید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من وقتی داشتم از سیو هام بکاپ می گرفتم فقط پوشه ی rockstar games رو ذخیره کردم و xlive رو کپی نکردم!(یعنی نمی دونستم)
حالا می شه یه کلکی سر هم کرد؟
می بخشی ولی من هر چی می گردم patch dvd رو که گفیتید پیدا نمی کنم . میشه بگید این پچ رو کجا میشه پیدا کرد !!! آیا به اسم دیگه ای تو انجمن گذاشته شده ؟؟؟
دریک هیچی نمیده .
----------
Yes .
You Can Use xlive wrapper
--------
پچ تو هر دی وی دی نیست . خودتون باید دانلود کنید .
خب من هم برای همون گفتم که لینک دانلودش کجاست چون تو سایت کلی پچ هست نمی دونم منظور این دوستمون کدوم پچ هست !!!
آقا من یه سوال دارم : من این بازی رو همه مراحلش رو رفتم دیگه هیچ مرحله ای نیست . کسی هم به موبایلم دیگه زنگ نمیزنه ! باید چکار کنم ؟ یعنی بازی تموم شده یا نه ! فقط یادمه بهم گفتش که بین یه ساعت های خاصی باید برم دیدن یکی . که اون یکی زن هستش ( البته دوست دختر رو نمیگه ) من رفتم توی کافی نت یه ماشین صورتی رو دیدم اون وقت اونو بهم گفت !ولی نمیدونم کجاست چون هیچی جز ساندویچ فروشی و جاهای کردشی چیز دیگه ایتو نقشه نیست ! آخرین مراحل همون مراحله assassing بود که تند و تند میرفتیم اینو اون میکشتیم الان دیگه چیزی نیست !
برو کبوتر ها رو پیدا کن...جزو مراحل فرعیه بازی هست
از little jacob هم میشه ماموریت گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)