دوست عزیز جلوی AXE می تونی Naix رو ورداری که خیلی راحت می زندش ..مثل آب خوردن..البته brood mother هم در بعضی نقل قولهاگفتند که می زندش
دوست عزیز جلوی AXE می تونی Naix رو ورداری که خیلی راحت می زندش ..مثل آب خوردن..البته brood mother هم در بعضی نقل قولهاگفتند که می زندش
من اگه پلیر در سطح خودم باشه Nevermore رو با Axe میزنم راه حلش فقط داشتن blink هستش
درسته ولی من اید آل فکر کردم... وقتی هردو تو یه سطح item داشته باشن shadow خیلی شاخ تره..
این هم چیز خوبیه.. میتونه راحت باشه حتی راحت تر از shadow یا traxex...
كسي جواب منو نداره؟
به نظر شما بهترین هیروی dota چیه؟
من میگم death prophet
دوست من تو دوتا بهترین هرو وجود نداره همه هرو ها هروی مقابل دارن این قانون موفقیت دوتاس
من جلتون استلتون اساسین یا نایت استاکر یا انتی مج یا ........ وا میستم
این رمز موفقیت دوتاس![]()
با سلام خدمت dota allstars باز های حرفه ای ... راستش من یه مشکلی دارم در رابطه با پچ 1.20c که دانلودش کردم اما
نحوه ی نصبش رو به طور کامل بلد نیستم ..... من اول این پچ رو جایی که بازی رو ریختم کپی می کنم بعد از اونجا اجراش می کنم تا نصب بشه اما وقتی می خوام برم تو بازی ارور می ده که cd بازی وجود نداره..... نمی دونم چکار کنم
چون می خوام مپ 6.58b رو بازی کنم این پچ رو دانلود کردم
خواهشا کمکم کنید با تشکر فراوان
در ابتدا وارکرافت رو نصب می کنی و بعد فایل پچ رو اجرا می کنی تا پچ نصب بشه که البته دو حالت داره:
1-اول از همون فولدری که داخلش پچ هست اجرا می کنی و پچ نصب می شه
2- پچ رو داخل فولدر کپی می کنی و بعد نصبش می کنی
گرچه حدس می زنم شما شماره 1 رو انجام دادی و حالا باید شماره 2 رو انجام بدی
و در ضمن نیازس نیست که بعد از تغییر ویندوز همه این کار ها رو انجام بدی!!!!!!
بهترین هیرو دوتا هوش و ذکاوت هر بازیکنه که با توجه به تیمی که درش هست خودش رو با بقیه مچ می کنه و در مقابله با تیم مقابل از ترکیب هایی استفاده می کنه که باعث ضعف تیم مقابل و برتری هیریوی خودش بشه!!
البته یه سری هیروها هم هستن که گلد زیادی بدست میارن مثل اسنایپر و کربلیوس و جاکیرو و... که اونا باید در بستن ترکیب به دیگران کمک کنند و در دفاع از تاورها و بیس نقش اساسی رو داشته باشن!!!
البته از عکس العمل های سریع هم نباید صرف نظر کرد!!!!
گرچه که هیروهای نایت هم وجود داره! (که شبا خدا می شن و وجود حداقل یکی در یک تیم 5 نفره لازمه بهرحال نصف بازی شبه!)
مگه جز نایت استکر کسی دیگه هم شب روش تاثیر داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)