با سلام خدمت دوستان
من یه 9 ماهه 64 داشتم سرعت دانلودم حدود 6 بود ولی حالا که 128 گرفتم سرعت دانلودم همون 6 مونده ممکنه بجای 128 همون 64 رو دوباره تمدید کرده باشن میشه از تو سایت فهمید ممنون میشم کمک کنید الان یه هفته اینطوری
با سلام خدمت دوستان
من یه 9 ماهه 64 داشتم سرعت دانلودم حدود 6 بود ولی حالا که 128 گرفتم سرعت دانلودم همون 6 مونده ممکنه بجای 128 همون 64 رو دوباره تمدید کرده باشن میشه از تو سایت فهمید ممنون میشم کمک کنید الان یه هفته اینطوری
بله ممکنه . واسه من یبار این اشتباهو کردن . یه زنگ بزن اگه اشتباه کرده باشن سریع درستش میکنن .(فقط فحش یادت نره)
اینم شمارشون : 7280100
سلام.
دوستان من تا حالا سرویس حسابگر داشتم سرعت 512 کیلوبایت.سرعت دانلودم بعضی موقع تازه با دانلود منیجر میشد 19 کیلوبایت!
حالا میخوام 1مگابایت صبانت بگیرم.نظرتون چیه؟
سرعت دانلودش چیه؟
سلام به بچه های گل کرمانشاهی
من تازه میخوام adsl بگیرم میخواستم ببینم با توجه به نیاز های من ( بازی انلاین مثل cod4 - مدیریت یک سایت- اپلود به مقدار زیاد) کدام ISP مناسبه
در ضمن میشه یکی به من بگه پینگ چیه که تو بازی انلاین مهمه
اره چند بارم پرسیدم خودم تست هم کردممطمئنی ؟
آخه من هر وقت میرم یک گیگ شارژ میکنم 50000 یونیت به اعتبارم اضافه میشه .![]()
بروبچ یه تاپیک زدم بیاین ببینید چطوره
معرفی برترین کشورهای دنیا از نظر سرعت دانلود و آپلود فایل از سایت SpeedTest.Net (برسی کلی به همراه توضیحات)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسابگر 512 / 512 رو میده 120 تومن .. نا محدود.. 256 / 256 هم میده 34 تومن که دو تاش بدردت میخوره..سلام به بچه های گل کرمانشاهی
من تازه میخوام adsl بگیرم میخواستم ببینم با توجه به نیاز های من ( بازی انلاین مثل cod4 - مدیریت یک سایت- اپلود به مقدار زیاد) کدام isp مناسبه
در ضمن میشه یکی به من بگه پینگ چیه که تو بازی انلاین مهمه
با 512 حداقل سرعت باید 50 باشه.. اگر زیر اون بود زنگ بزن به شرکت و شکایت کن.. اگرم درست نشد حضوری برو اونجا ..سلام.
دوستان من تا حالا سرویس حسابگر داشتم سرعت 512 کیلوبایت.سرعت دانلودم بعضی موقع تازه با دانلود منیجر میشد 19 کیلوبایت!
حالا میخوام 1مگابایت صبانت بگیرم.نظرتون چیه؟
سرعت دانلودش چیه؟
بچه ها چند روز اینترنت بدجوری خراب شده مخصوصا روز ها..!!!
من روزها پینکم رویه 1700 هست اما هر چی به شب نزدیکتر میشیم پینک بهتر میشه..!!!
خواستم بدونم مال شما هم اینطوریه..؟
کسی از وضعیت adsl در تهران خبر داره و بهترین سرویس دهنده تهران کدوم شرکت است؟
اگه از اعتبار یه دوره مونده باشه به دور بعد منتقل میشه؟(حسابگر)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)