تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 3195 اولاول ... 3974474874934944954964974984995005015075475979971497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ري

پيش فرض

من هم امروز خریدم یک جاسپر ولی برای من هم پاورش 175 است نمی دونم شاید صدمه به کنسول بخوره ولی کنسول 100 درصد جاسپر اگه برای بچه ها ممکن باشه از سایت های خارجی چیزی پیداکنید در رابطه با این موضوع ولی کلا اگه وات کم باشه صدمه به دستگاه حتمی است ولی اگه بیشتر باشه رو نمی دونم شاید باهاش ست بشه چون اگه صدمه میخورد شکل در گاه کنسول رو عوض میکردن که قدیمی ها بهش نخوره ولی شکل پاور رو عوض کردن که به کنسول قدیمی نخوره حالا اگه نظری چیزی دارید بگید .............. پیشاپیش تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

من هم امروز خریدم یک جاسپر ولی برای من هم پاورش 175 است نمی دونم شاید صدمه به کنسول بخوره ولی کنسول 100 درصد جاسپر اگه برای بچه ها ممکن باشه از سایت های خارجی چیزی پیداکنید در رابطه با این موضوع ولی کلا اگه وات کم باشه صدمه به دستگاه حتمی است ولی اگه بیشتر باشه رو نمی دونم شاید باهاش ست بشه چون اگه صدمه میخورد شکل در گاه کنسول رو عوض میکردن که قدیمی ها بهش نخوره ولی شکل پاور رو عوض کردن که به کنسول قدیمی نخوره حالا اگه نظری چیزی دارید بگید .............. پیشاپیش تشکر

دوست عزیز من هم همچین موردی دارم پاور 175 وات و 150 وات بهش میخوره!!!!

تازه مموری unit داخلی داره!!!!!

این دیگه چه نوعشه خدا میدونه!!

حتی پشت دستگاه هم این مشخصات رو نوشته!!!!

حالا چرا پاور 175 وات روشه؟؟؟؟

شاید falljasper باشه
    Last edited by Rohallah_tavakoli; 16-03-2009 at 19:48.

3. این کاربر از Rohallah_tavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ري

پيش فرض

دوست عزیز من هم همچین موردی دارم پاور 175 وات و 150 وات بهش میخوره!!!!

تازه مموری unit داخلی داره!!!!!

این دیگه چه نوعشه خدا میدونه!!

حتی پشت دستگاه هم این مشخصات رو نوشته!!!!

حالا چرا پاور 175 وات روشه؟؟؟؟

شاید falljasper باشه
    من به طور دقیق نمیدونم چرا ولی به نظر میاد این آقا کنسول رو خالی اورده کارتون و وسایل خودش نیست چون بازیی که ms داره میده سونیک سوپر استار است و دفترچه و کارتون برای سال 2007 این فرم رو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همون طور که پاور کامپیوتر هرچه قویتر باشه تو ولتاژ پایین بهتر عمل میکنه تو همین پاور هم همین طور است کنسول فقط به میزان مصرف خودش از پاور آمپر میکشه این تا اینجا ولی من موندم این عدد 14---12 با 12---12 این عدد 14 چی است اگه این مشخص بشه چی است که من میگم شاید رنج 12 ولت تا 14 برای فالکون و 12 تا 12 برای جاسپر باشه ولی اگه این طوری باشه تازه این پاور خیلی خیلی بهتر است (در ضمن این کنسول 100 جاسپر است فقط مشکل همون پاوره که انشالله اون هم هیچی نیست)

5. این کاربر از omid2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

من به طور دقیق نمیدونم چرا ولی به نظر میاد این آقا کنسول رو خالی اورده کارتون و وسایل خودش نیست چون بازیی که ms داره میده سونیک سوپر استار است و دفترچه و کارتون برای سال 2007 این فرم رو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همون طور که پاور کامپیوتر هرچه قویتر باشه تو ولتاژ پایین بهتر عمل میکنه تو همین پاور هم همین طور است کنسول فقط به میزان مصرف خودش از پاور آمپر میکشه این تا اینجا ولی من موندم این عدد 14---12 با 12---12 این عدد 14 چی است اگه این مشخص بشه چی است که من میگم شاید رنج 12 ولت تا 14 برای فالکون و 12 تا 12 برای جاسپر باشه ولی اگه این طوری باشه تازه این پاور خیلی خیلی بهتر است (در ضمن این کنسول 100 جاسپر است فقط مشکل همون پاوره که انشالله اون هم هیچی نیست)

راستی یادم رفت مبارک باشه ... انشا ا.. چرخش برات بچرخه...

آره دوست عزیز برای من هم همینجوریه!!!!

کارتون و ... برای سال 2007 میباشد .....!!!!!!!!!!! ولی اگه ایجوری هست چرا روی جعبه زده مموری 256 مگ داخلی؟؟

شما از کجا خریدی؟؟؟
    Last edited by Rohallah_tavakoli; 16-03-2009 at 20:36.

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کارتون به احتمال زیاد مال خود کنسول نیست و کارتونش اشتباه است این احتمال هم داره که بدون کارتون و وسایل آورده.

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من گیج شدم ..... فروشنده کنسول رو به اسم جاسپر بهم داده...

تاریخش:: 2008.10.7

team : Fdou

memory unit هم داخلی هست ... یعنی مموریکارت نداره!!!!

این چیه؟؟؟ هم پاور 175 بهش میخوره هم 150 وات !!!!
    شما از داخل داشبورد به منوی system setting برو بعد console setting و بعد هم system info رو بزن اونجا سریال کنسول رو نشون میده.. اگر سریالش با سریال رویه قاب xbox یکی بود که هیچ ولی اگر نبود بعداً بهت میگم چی کار کنی.

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

الان پاوری که توی کنسولتون هست 150 هست یا 175 ؟ میتونید یه عکس ازش بزارید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ري

پيش فرض

راستی یادم رفت مبارک باشه ... انشا ا.. چرخش برات بچرخه...

آره دوست عزیز برای من هم همینجوریه!!!!

کارتون و ... برای سال 2007 میباشد .....!!!!!!!!!!! ولی اگه ایجوری هست چرا روی جعبه زده مموری 256 مگ داخلی؟؟

شما از کجا خریدی؟؟؟
    مرسی برای شما هم همین طور باشه
    از فتحی با کابل کامپوننت و یک دسته دست دوم 295

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ري

پيش فرض

شما از داخل داشبورد به منوی system setting برو بعد console setting و بعد هم system info رو بزن اونجا سریال کنسول رو نشون میده.. اگر سریالش با سریال رویه قاب xbox یکی بود که هیچ ولی اگر نبود بعداً بهت میگم چی کار کنی.
    سریال که درسته ولی id فرق میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام
    من چند سوال داشتم
    1-من مي خواستم يه xbox 360 بفرستم ايران .اينجا برق 110 .من يه پاور220 دارم مالxbox 360 كه 2 سال پيش خريدم بزارم روش كار مي دهد? مدل اين جديد جاسپر.
    2-با همون پاور 110 مي شه ايران با هاش كار كرد?
    3-من چند سال پيش xbox 360 خريدم .مي خواستم بدونم اين كه كپي خور شده.بايدversion كپي خور اپديت كنم. چون بعضي وقت بازي اجرا مي كن .بعضي وقت نمي كن
    thxx bye

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •