دوست عزیز من هنوز کنسول رو نخریدم ... (منتظرم تا آقا پیام تو بازی سنتر برد جاسپر بیاره)
این هم توضیحات:
فکر نکنم راحت تر از این توضیحی وجود داشته باشه !!!
دوست عزیز من هنوز کنسول رو نخریدم ... (منتظرم تا آقا پیام تو بازی سنتر برد جاسپر بیاره)
این هم توضیحات:
فکر نکنم راحت تر از این توضیحی وجود داشته باشه !!!
اصلا نخر خیلی ریسکش زیاده اولا که دیگه مدل core تولید نمیشه و فکر نمیکنم هیچ کدومشون فالکون باشه.با سلام
یکی از دوستانم هست که یه xbox360 cor رو خیلی وقت پیش خریده به یه ماه اکانت و دسته بی سیم و 20 هاردبا 20 تا بازی و فن که ریجنش j هست رو میده 230.000 هزار تومن.
میگه تا به حال 3 چراغ هم نشه.
به نظر شما بخرم یا برم یه نو پرمیموم 20 گیگ بخرم....راستی قیمتش چند هست دقیق؟
نخری بهتره احتمالا سه چراغه میشی.تازه من یه چیزی یاد گرفتم اونم اینه که جنس دسته دوم نخرین چون
حتما یه عیبی داره که میخوان بفروشنش.
موفق باشید.
من که بازی هام رو از تهران و از NEXTGEN سفارش میدم با کیفیت AONE بازی 5000 تومان با پست6500
مشکلی هم نداره همشون هم Sealth هستن.(قصد تبلیغ ندارم توصیه هست.)
موفق باشید.
واقعا خدا از این فروشنده ها نگذره چجوری اون دنیا جواب ملت بد بختو میدن؟؟؟؟؟اگه تو کل تاپیکای خارجی یا کل سایتای خارجی بگردی تا حالا یه دونه هم سه چراغه شدنه جاسپر دیده نشده اونوقت این فروشنذه های ..... .![]()
با سلام...
چند ماه-ی میشه که یه xbox 360 آرکید خریدم , و چونکه از عوض کردن باتری برای Nمین بار خسته شده بودم تصمیم گرفتم کنترلرو به آداپتور وصل کنم![]()
...اما دو روز پیش که داشتم بازی میکردم , یکدفعه داخل باتریها تخلیه شد و دسته از کار افتاد...احتمالا سوخته...! اما واقعا نمیدونم چش شده !
بنظر شما راه چاره ای هست ؟ یا باید بره توی زباله ها ؟؟!
-مرسی.![]()
همچین میگی انگار قرار نیست جاسپر 3 چراغ شه!!!
یه حرفی بزن که منطقی باشه. xbox هی داره کمتر 3 چراغه میشه ولی این که بیای بگی جاسپر دیگه تهشه، عمرا 3 چراغ شه و نخواهد شد، نه اینطوری نیست!!!!!! همین کامپیوتر هم شما باهاش کشتی بگیری 3 چراغ که سهله، 100 چراغ میده!!!
شما باید این داشبورد جدید رو روی کنسول بریزید (با فلش یا سی دی) بعد وقتی بازی رو داخل درایو گذاشتی از بازی بیا بیرون (تا بازی رو بذاری داخل میپره تو بازی) بعد روی (Y (Game Detail میزنی و بعدش هم install game .
Last edited by sam_sami_2000; 15-03-2009 at 16:30.
من هم همينطور . خيلي كيفيتش عاليه . فقط تجربم و گفتم باز اگه از جاي ديگه خواستيد بخريد![]()
خوب اینکه مشخصه من منظورم سه چراغ شدن به خاطر گرمای بیش از حد بود وقتی که حتی باهاش کم بازی میشد وگرنه خود ps3 هم 3 درصد امار خرابی داره
جدا ps3 هم آمار خرابي داره؟؟!ps3 هم 3 درصد امار خرابی داره
مثل اين كه مشكل از سازنده چيپست ها هستش(IBM) و ماكروسافت و سوني كار زيادي نمي تونند بكنند!
من باتری duracell میگیرم جفتی 1200 تومان
با حدودا روزی 5 تا 6 ساعت بازی 12 تا 13 روز کامل کار میکنه برام
هر دوتون گرون میخرین
چون من میگیرم 2700 و پست هم واسه 3 تا بازی 1600 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)