تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 490 از 3195 اولاول ... 3904404804864874884894904914924934945005405909901490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

سلام.خواهش میکنم.من کنسولمو از بندر عباس گرفتم.همون جا که نوشته مجتمع تجاری ستاره شهر
    آقا حالا شما بگید من گفتم 120 گیگ بگیرم برای این که بازی رو هاردم بریزم.حالا هنوز نمیدونم چجوری بریزم رو هاردم.باید چیکار کنم؟من هنوز چیزی در مورد این کنسول نمیدونم.جوری توضیح بدید منم بفهمم

دوست عزیز من هنوز کنسول رو نخریدم ... (منتظرم تا آقا پیام تو بازی سنتر برد جاسپر بیاره)

این هم توضیحات:

فکر نکنم راحت تر از این توضیحی وجود داشته باشه !!!

xbox360 fall 08 dashboard update

سلام

بالاخره انتظارها به پایان رسید و آپدیت جدید کنسول x360 منتشر شد؛ آن هم تقریباً 20 روز زودتر!. این آپدیت رو خودم تست کردم و بدون هیچ مشکلی کار میکنه. (فقط برای ایجاد آواتار پیغامی ظاهر میشه که کنسول باید به لایو وصل بشه که فعلا توصیه میشه نکنید این کار رو) اما بقیه ی قابلیت های این آپدیت زیبا، قابل دسترسی است.

این آپدیت با حجم تقریبی 8 مگابایت رو در سرورهای سایت p30world آپلود کردم تا مشکلی برای دوستان نباشه.

بعد از دانلود فایل:

- فایل رو استخراج یا extract میکنید.
    - فایلی به اسم systemupdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی cd یا کول دیسک کپی کنید.
    - کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه. کنسول رو آپدیت کنید و از قابلیت های این دشبورد - که بهترینش به نظر من کپی کردن بازی ها روی هارد هست - لذت ببرید!.

برای کپی کردن بازی روی هارد هم بعد از قرار دادن دیسک درون کنسول روی مشخصات دیسک برید و دکمه ی y رو فشار بدید تا منوی game details باز بشه، حالا گزینه ی سوم که برای install کردن بازی روی هارد هست رو انتخاب کنید. ( مدت زمان کپی شدن بازی روی هارد حدوداً 25 الی 30 دقیقه طول میکشد )

بنده بازی dead space رو بدون هیچ مشکلی روی هارد نصب کردم.

موفق باشید

-------

آپدیت کامل + آواتارها

لینک دانلود مستقیم و از سایت مایکروسافت است پدرام عزیز ( pedram_sad ) زحمتش رو کشید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از Rohallah_tavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

با سلام
    یکی از دوستانم هست که یه xbox360 cor رو خیلی وقت پیش خریده به یه ماه اکانت و دسته بی سیم و 20 هاردبا 20 تا بازی و فن که ریجنش j هست رو میده 230.000 هزار تومن.
    میگه تا به حال 3 چراغ هم نشه.
    به نظر شما بخرم یا برم یه نو پرمیموم 20 گیگ بخرم....راستی قیمتش چند هست دقیق؟
    اصلا نخر خیلی ریسکش زیاده اولا که دیگه مدل core تولید نمیشه و فکر نمیکنم هیچ کدومشون فالکون باشه.
    نخری بهتره احتمالا سه چراغه میشی.تازه من یه چیزی یاد گرفتم اونم اینه که جنس دسته دوم نخرین چون
    حتما یه عیبی داره که میخوان بفروشنش.
    موفق باشید.

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من که بازی هام رو از تهران و از NEXTGEN سفارش میدم با کیفیت AONE بازی 5000 تومان با پست6500
    مشکلی هم نداره همشون هم Sealth هستن.(قصد تبلیغ ندارم توصیه هست.)
    موفق باشید.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوستان من رفتم يكي از اين مغازه هاي فروش كنسول فروشنده ميگفت دوستم يه ماه پيش جاسپر خريده الان سه چراغه شده !!!نميدونم والا
    البته ميگفت كنسولاي من همش دبي كپي خور شده و هم pal رو اجرا ميكنه هم ntsc رو. فكر كنم آدم دغلي بود

واقعا خدا از این فروشنده ها نگذره چجوری اون دنیا جواب ملت بد بختو میدن؟؟؟؟؟اگه تو کل تاپیکای خارجی یا کل سایتای خارجی بگردی تا حالا یه دونه هم سه چراغه شدنه جاسپر دیده نشده اونوقت این فروشنذه های ..... .

در آغاز فعالیت MuiMui's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

8 کنترلر x360

با سلام...
    چند ماه-ی میشه که یه xbox 360 آرکید خریدم , و چونکه از عوض کردن باتری برای Nمین بار خسته شده بودم تصمیم گرفتم کنترلرو به آداپتور وصل کنم ...اما دو روز پیش که داشتم بازی میکردم , یکدفعه داخل باتریها تخلیه شد و دسته از کار افتاد...احتمالا سوخته...! اما واقعا نمیدونم چش شده !
    بنظر شما راه چاره ای هست ؟ یا باید بره توی زباله ها ؟؟!

-مرسی.

پروفشنال sam_sami_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واقعا خدا از این فروشنده ها نگذره چجوری اون دنیا جواب ملت بد بختو میدن؟؟؟؟؟اگه تو کل تاپیکای خارجی یا کل سایتای خارجی بگردی تا حالا یه دونه هم سه چراغه شدنه جاسپر دیده نشده اونوقت این فروشنذه های ..... .
    همچین میگی انگار قرار نیست جاسپر 3 چراغ شه!!!
    یه حرفی بزن که منطقی باشه. xbox هی داره کمتر 3 چراغه میشه ولی این که بیای بگی جاسپر دیگه تهشه، عمرا 3 چراغ شه و نخواهد شد، نه اینطوری نیست!!!!!! همین کامپیوتر هم شما باهاش کشتی بگیری 3 چراغ که سهله، 100 چراغ میده!!!

سلام.خواهش میکنم.من کنسولمو از بندر عباس گرفتم.همون جا که نوشته مجتمع تجاری ستاره شهر
    آقا حالا شما بگید من گفتم 120 گیگ بگیرم برای این که بازی رو هاردم بریزم.حالا هنوز نمیدونم چجوری بریزم رو هاردم.باید چیکار کنم؟من هنوز چیزی در مورد این کنسول نمیدونم.جوری توضیح بدید منم بفهمم
    شما باید این داشبورد جدید رو روی کنسول بریزید (با فلش یا سی دی) بعد وقتی بازی رو داخل درایو گذاشتی از بازی بیا بیرون (تا بازی رو بذاری داخل میپره تو بازی) بعد روی (Y (Game Detail میزنی و بعدش هم install game .
    Last edited by sam_sami_2000; 15-03-2009 at 16:30.

8. 2 کاربر از sam_sami_2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

من که بازی هام رو از تهران و از nextgen سفارش میدم با کیفیت aone بازی 5000 تومان با پست6500
    مشکلی هم نداره همشون هم sealth هستن.(قصد تبلیغ ندارم توصیه هست.)
    موفق باشید.
    من هم همينطور . خيلي كيفيتش عاليه . فقط تجربم و گفتم باز اگه از جاي ديگه خواستيد بخريد

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

همچین میگی انگار قرار نیست جاسپر 3 چراغ شه!!!
    یه حرفی بزن که منطقی باشه. xbox هی داره کمتر 3 چراغه میشه ولی این که بیای بگی جاسپر دیگه تهشه، عمرا 3 چراغ شه و نخواهد شد، نه اینطوری نیست!!!!!! همین کامپیوتر هم شما باهاش کشتی بگیری 3 چراغ که سهله، 100 چراغ میده!!!install game .

خوب اینکه مشخصه من منظورم سه چراغ شدن به خاطر گرمای بیش از حد بود وقتی که حتی باهاش کم بازی میشد وگرنه خود ps3 هم 3 درصد امار خرابی داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

ps3 هم 3 درصد امار خرابی داره
    جدا ps3 هم آمار خرابي داره؟؟!
    مثل اين كه مشكل از سازنده چيپست ها هستش(IBM) و ماكروسافت و سوني كار زيادي نمي تونند بكنند!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ای بابا من حالا نصف شبی باتری از کجا پیدا کنم آخه!!!
    سیو هم که نمیشه...
    باتری هر چی ساعت و ... تو خونه بود ورداشتم ولی بازم کار نکرد...دی:
    آقا این دسته سیمی ها چنده الان؟
    یا اون رابطی که به این دسته بی سیما میزنن؟
    من باتری duracell میگیرم جفتی 1200 تومان
    با حدودا روزی 5 تا 6 ساعت بازی 12 تا 13 روز کامل کار میکنه برام
    من که بازی هام رو از تهران و از NEXTGEN سفارش میدم با کیفیت AONE بازی 5000 تومان با پست6500
    مشکلی هم نداره همشون هم Sealth هستن.(قصد تبلیغ ندارم توصیه هست.)
    موفق باشید.
    من هم همينطور . خيلي كيفيتش عاليه . فقط تجربم و گفتم باز اگه از جاي ديگه خواستيد بخريد
    هر دوتون گرون میخرین
    چون من میگیرم 2700 و پست هم واسه 3 تا بازی 1600 تومان

13. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •