ویندوز را عوض کردی درست نشد؟!
فکر نمی کنم باعث خراب تر شدن بشه!
ویندوز را عوض کردی درست نشد؟!
فکر نمی کنم باعث خراب تر شدن بشه!
سلام
اگه سرویس 3 ماهه بگیری ار 24 ساعته میتونی!
شما توی تاپیک سرویس دهنده های اینترنت 4شماره اول تلفن را بگو تا دوستان راهنمایی کنند!
در ضمن از هر شرکتی خواستی بگیری باید از دوستانی که از توی مخابرات شما از اون شرکت سرویس گرفته اند تحقیق کن!
اینجا تاپیک مودم و نصب مودم وراه اندازی و رفع عیب مودم هست!
بهتر بود توی تاپیک سرویس دهنده ها اینترنت مطرح میکردی!
اگه سرویست 128 باشه که درسته!
ببین دوستانی که از اون شرکت و توی مرکز مخابرات شما هستن افت سرعت پیدا کردن!
ممنون از جوابتون . همينطور از دوست عزيز ahriman323 . ببخشيد دكمه تشكر رو هر چي گشتم پيدا نكردم
پس همين مودم رو ميگيرم
سلام
مرسی که منو تحویل گرفتی(یه عالمه از اینها)
آره ویندوز هم عوض کردم ولی درست نشد
الانم بعضی موقع ها سریع وارد میشه بعضی موقع ها هم لفتش میده!
آخه سرویسش 256 هست به شرکت هم که زنگ میزنم میگه نمیدونم خط که مشکل نداره باید حداقل سرعتتون 35-40 باشه !
این شرکتش معروف نیست منم کسی رو نمیشناسم که از این شرکت استفاده کنه !
حالا چیکار کنم !؟ ماهی 30 تومن میدم ولی آخه این شد سرعت !؟
عجب!
شاید اگه فریمور مودم را از سایتش بگیری و اپدیتش کنی درست بشه! البته شاید! شاید! شاید!
شما برنامه NetLimiter 2 Pro را که اگه توی همین انجمن سرچ بزنی پیدا میکنی نصب کن میتونی ببینی چه برنامه هایی از اینترنت استفاده می کنند!
ترجیحا از idm استفاده کن و تنظیمات قسمت کانکشن را روی 16 قسمت و سرعت سرویس را تنظیم کن!
دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه!
مودم هم که مشکلی نباید داشته باشه!
سلام دوستان من 3 تا کامپیوتر تو خونمون هست و میخواستم adsl بگیرم
حالا میخوام یه مودمی بگیرم که با هز سه تا بشه به اینترنت وصل شد,ومهمتر این که هر سه تا با هم شبکه باشن
خودم dlink 2540 رو پسندمه
1- این مودمش خوبه؟؟/
2- تو اینتر نت که میگشتم 2 مدل بود یکی سیاه یکی خاکستری اینجا کدومش پیدا میشه؟؟؟
3-با این مودم مثلا وقتی adsl هم قطع باشه بازم 3 تا کامپیوتر شبکه هستن؟؟؟؟؟
thanQ
سلام به همگی
بعد اینکه ویندوزم و عوض کردم
کارت شبکه رو نصب کردم و کانکشن رو ساختم و و راحت و سریع کانکت شدم الان هم هیچ مشکلی ندارم و لی ایکون اتصال شبکه یه مثلث زرد (اخطار) داره که میگه:
you might not be able to access the internet or some network resources. this problem occurred because the network did not assign a network address to the computer
ممنونم از محبتت دوست عزيز مشكلم برطرف شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)