بخشي از اون كه به گرما تبديل ميشه اما بقيش با همون بخشي بارسانايي منتقل ميشه.
بخشي از اون كه به گرما تبديل ميشه اما بقيش با همون بخشي بارسانايي منتقل ميشه.
آآآآآآآآآآآآآآ
حالا من از معلم فیزیک پرسیدم گفت که تبدیل به گرما میشه و از معلم شیمی پرسیدم گفت که تبدیل نمیشه و در فضا میمونه
من از کسایی پرسیدم که بهشون امید وارم
معلم فیزیک که پرسیدم نظریه قطار با ریل مغناطیسی رو تکمیل کرده (ولی ماکتش رو کارخونه نمیسازه) و اون معلم شیمی هم 46 سال سابقه داره و خیلی مجربه
حالا من موندم که به کدومشون توجه کنم؟
سوال بیربطآآآآآآآآآآآآآآ
حالا من از معلم فیزیک پرسیدم گفت که تبدیل به گرما میشه و از معلم شیمی پرسیدم گفت که تبدیل نمیشه و در فضا میمونه
من از کسایی پرسیدم که بهشون امید وارم
معلم فیزیک که پرسیدم نظریه قطار با ریل مغناطیسی رو تکمیل کرده (ولی ماکتش رو کارخونه نمیسازه) و اون معلم شیمی هم 46 سال سابقه داره و خیلی مجربه
حالا من موندم که به کدومشون توجه کنم؟
شما کجا درس می خونید؟؟
ایالات متحده تبریز:خخخخسوال بیربط
شما کجا درس می خونید؟؟
میخوای اسمشونو هم بگم
میتونی بپرسی
صوت در واقع چیزی نیست جز ارتعاش منظم ملکولهای هوا. پاسخ شما اینه که ملکولهای مرتعش شده هیچ موقع به حالت سکون مطلق نمیرسن (مثل یه تابعی که حدش به صفر میل میکنه اما هیچ موقع صفر نمیشه)... یعنی هم تبدیل به گرما میشه و هم در فضا میمونه.
◙
سکون مطلق که نمیشه. ولی خوب به ارتعاش غیر منظم می رسن که میشه همون گرما.
آری! اما حالا این قضیه ماندن صوت در هوا و قادر به جمع آوری آن چطور هستش؟
آیا این قضیه رو صرفنظر کنیم؟
از نظر تئوری ممکن و از نظر عملی ناممکن هست. البته شاید ممکنش کردن و ما خبر نداریم!
شاید بحث گرما یه جورایی جدا باشه... چون فیالمثل وقتی یه حجمی از هوا رو گرم میکنیم شروع نمیکنه به تولید صدا! و برعکس، وقتی یه صدای مهیبی یه توده از ملکولها رو شدیدا میلرزونه، یهو دمای این توده هوا مثلا 100 درجه نمیره بالا.
◙
Last edited by Balrog; 21-03-2009 at 15:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)