اینو امتحان کردی؟
برو به
organize\layout\
و navigation pane اگه نشد...؟؟؟
اینو امتحان کردی؟
برو به
organize\layout\
و navigation pane اگه نشد...؟؟؟
با سلام
دوستان من ویندوز ویستامو کامل آپ دیت کردم
حالا میخوام ویندوز عوض کنم
از کجا میتونم آپ دیت ها رو جایی ذخیره بدم و در ویندوز تازه نصب شده نصب کنم
عرض ارادت
میخوام ویستا رو repair کنم ولی با وجودی در منوی بوت با dvd ویستا که از طریق اون ویستا رو نصب کردم سیستم عامل ویستا رو در درایو c پیدا میکنه ولی وقتی کلید next رو میزنم پیغام میده که این ورژن از repair با سیستم عاملی که من نصب کردم کامپتیبل نیست
لازمه عرض کنم من از روی همین dvd ویستای 64 بیتی sp1 رو نصب کردم
اگر اساتید راهنمایی کنند ممنون میشم
شما وارد ویندوزتون میتونید بشید؟؟؟
اینجا مطرح شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
من بازی bioshock رو روی xp میتونم اجرا کنم ولی روی ویستا در آخرین ثانیه هایی که قراره نصب بازی تموم بشه این ارور رو میده
there is a problem with this windows installer package.
a problem requierd for this install to complete could not be run
contact your support personnel or pakage vendor.
حالا چیکار باید بکنم ؟؟ رو xp با چند تا قطعه سخت افزاری زاغارت اجرا میشه ولی رو ویستای خودم با گرافیک 4870 و سی پی یو Q6600 اجرا نمیشه !!
کمک کنید خواهشا !!
ممنونم![]()
بله استاد به راحتی
بهتره مشکل رو جزیی تر مطرح کنم برای من هیچ نوع وب بروزری browser کار نمیکنه یعنی نمیوتنم وارد صفحات وب بشم فکر میکنم پس از نصب یکی از آپدیتهای ویستا اتفاق افتاد و حتی با سیستم ریستورهم درست نشد در اصل من با ویندوز هیچ مشکلی ندارم الی عدم توانایی وبگردی که به نظر من خودش معضلی است فکر کردم شاید با ریپیر ویندوز درست بشه از طریق دستور sfc هم نتیجه ای نداشت حالا چه کنیم؟
سلام
دوستان چطوری میشه پیشفرض زبان ویستا رو تغییر داد ؟
الان دو زبان رو سیستم نصب هستش یکی فارسی یکی انگلیسی
که متاسفانه فارسی پیشفرض شده اذیت میکنه
سلام
ببخشید من یه ویستا نصب کردم. بعد اکس پی رو نصب کردم . حالا توی استارت اپ دو تا ویندوز برای انتخواب نمیاد و فقط اکس پی باز میشه . نمیشه کاری کردک که ویستا و اکس پی اون اول بیاد تا هر کدومو خواستیم انتخواب کنیم ؟
دیگه حوصله نصب دوباره ویندوز ندارم خواهشا کمک کنید
کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)