سلام
با حرکت گوشی صدای آن کم و زیاد میشود ، مخصوصا در موقع پخش آهنگ . فکر میکنید مشکل از کجاست؟
سلام
با حرکت گوشی صدای آن کم و زیاد میشود ، مخصوصا در موقع پخش آهنگ . فکر میکنید مشکل از کجاست؟
دانلود کردی؟مگه جاواه؟جاوا که بازی های خوبی نداره...![]()
دانلود کردم جاوا بودنش که جاواست اما هنوز تست نکردم ببینم چه جورن البته جاوا ها هم بعضی هاشون واقعاً قشنگه
تست کردم میگم
من خودم قبل انکه پست رو بزارم 4 تا از بازی هاشو دانلود کردم و بازی کردم رو گوشیم.
File ro mirizi to ramet > az START miri to program miri to file Expelorer balasho mizani mizari ro Strong memori > ro file morede nazar click mikoni khodesh ba E-JAVA e goshi bazesh mikone nasbesh mikone to Ghesmate E-JAVA e goshi ke to ghesmate program berid ba ye alamate [e] ghabele royatebadam bazi mikoni ! hich barname ezafi ham nemikhad ! doroste in bazi ha 3D nist va Java o ina vali berid khodatono shokr konid mage bazie WVGA gir miyad !
اینم سلیقه ما...قشنگ شده؟!
خز نکنیدااا![]()
الله اکبر از دست بچه ها ...........................
حسام جان داداش راحتی کم و کسری چیزی نداری ............
راستی بچه ها در مورد بازی خیلی خوبند همش واسه GameLoft هست ، قبلا چند تا شون رو رو گوشی های با ال سی دی 2.4 بازی کرده بودم اما نمیدونید توی این ال سی دی اکسپریا و با این کیفیت خوبش خیلی فرق کرده و خیلی جذاب تر میشه بازیها... ممنون از دوستخوبمون که بازیها رو معرفی کرد
چاکریمقابل نداشت و حالا باز میگردم بازم بازی پیدا کنم حتما براتون میزارم
![]()
دوست عزیز فکر کنم پستتون نیاز به ویرایش داره . من که چیزی جز نوشته نمیبینم![]()
[For Xperia X1] HTC Touch HD Video Converterکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size : 24.2 MB
اگه اشتباه نکنم تو پست 2001 هم این برنامه رو گذاشتن و حتا تو صفحه ی اول هم لینک شده ولی اون 9 MB بود این 24 MB پس شک نکنید این پروفشینال و کامل تره !
![]()
Last edited by shahpuffi; 09-03-2009 at 16:17.
نه درسته...اما چون عکس حجمش یکم زیاده طول میکشه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)