تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 90 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 894

نام تاپيک: ADSL Sepanta / شرکت سپنتا

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من نميتونم كارتهاي اينترنت رو به اعتبار ريالي تاييد كنم. كسي همچين مشكلي نداره؟

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

دوستان من نميتونم كارتهاي اينترنت رو به اعتبار ريالي تاييد كنم. كسي همچين مشكلي نداره؟
    من هم یک بار این مشکل رو داشتم و فکر میکردم مشکل از سپنتا هست
    به خاطر همین با پشتیبانی تماس گرفتم
    رمز عبور دادم و وارد اشتراکم شد و برام تبدیل کرد
    فکر میکنم مشکل از مرورگرم بود
    یادم هم نمیاد که چطوری حل شد مشکلم

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان بلاخره تو خود سایت هم زد فقط من یک چیز نمیگیرم این 15 روز به کسانی میدن که از اول فرورین یا حواشی شارز می کنن یا خیر

مثلا من دقیقا 2 فروردین تمام میشه 15 روز میدن یا خیر

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

دوستان بلاخره تو خود سایت هم زد فقط من یک چیز نمیگیرم این 15 روز به کسانی میدن که از اول فرورین یا حواشی شارز می کنن یا خیر

مثلا من دقیقا 2 فروردین تمام میشه 15 روز میدن یا خیر
    عزیز اصلا" لازم نیست شارژ کنی
    چون 15 روز میاد روش و شما 17 فروردین باید شارژ کنی

5. این کاربر از _Barbod_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این هدیه 7% پرداخت دوستان در روز تولد چیه؟یعنی پرداختیه همه دوستان یا اونایی که معرف هستم یا بعد از من عضو سایت شدن؟و دورشم 10 روزه هست یا 1 ماهه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

این هدیه 7% پرداخت دوستان در روز تولد چیه؟یعنی پرداختیه همه دوستان یا اونایی که معرف هستم یا بعد از من عضو سایت شدن؟و دورشم 10 روزه هست یا 1 ماهه؟
    دقیقا" کجای سایت هست؟
    کدوم قسمت این رو خوندی؟
    بگو تا تحقیق کنم جواب شما رو بدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض قطعی خطوط سپنتا

آقا از ساعت 7 شب دیروز چراغ مودم adsl من خاموش شد ، بعد از اینکه کلی با مودم و ریست کردن و ور رفتن با خطوط خودمو اسکل کردم ، فهمیدم که مشکل از سرویس دهنده است ، شماره شرکت سپنتا رو گرفتم ، بوق آزاد میزد میگفت منتظر بمانید ، منم منتظر می شدم 1 دقیقه ، 2 دقیقه ، 5 دقیقه ... اما هیچکس جواب نمی داد ، چیزی نزدیک 2 ساعت تمام من زنگ زدم ، اما هیچکس حتی جواب نمی داد (لذت بردم از این پشتیبانی)
    بعد از 2 ساعت تازه یه بنده خدایی برداشت ، می گم قضیه اینه ، شما چرا 2 ساعته جواب نمی دین ؟
    میگه خوب حالا مشکلتون چیه؟ دقت کن کملا پیچوند قضیه رو ، 2 ساعت وقت من هیچ ارزشی براش نداشت ،

بعد هی می گفت مودمو خاموش کن ، می گم عزیز من ، من ریستارت کردم مودمو خاموش کردم ، یه بار خودم کانفیگ کردم خطوط و چک کردم ، با spliter بدون spliter ، اما قطع شده مشکل از شماست ، بعد وصل کرد کس دیگه ای ، دوباره بر اونم که توضیح دادم ، گفت صبر کنید ، دوباره وصل کرد به یکی دیگه ، گفتم امیدوارم شما دیگه جوابگو باشید ، گفت من همون قبلیم ، گفتم بازی ریاضیه ؟ گفت مشکل از مخابراته ..... گفتم مخابرات وظیفه اش رانژه کردن خط بوده الانم بوق آزاد نشون دهنده ارتباط من با مخابراته ، چرا باید مخابرات مشکل داشته باشه ، گفت شما تا فردا صبر کن ، امروز ساعت 10 ، تماس گرفتم ، میگن مشکل نرم افزاری بوده ؛ می گم یعنی از خود شرکتمشکل بوده میگن آره .

حالا من می خواستم بدونم که غیر از این شماره هایی که زنگ می زنی و هیچوقت جوابگوت نیستن شماره دیگه ای داره که به بخش فنی وصل شه ؟ بتونیم با کسی که لا اقل یه چیزایی حالیشه صحبت کنیم ؟

2) خوب اشرکت سپنتا نمیگه که با این کاراش، مشتری فوقش یه ماه ازشون سرویس میگیره ؛ بعد میره سراغ یه سرویس دهنده دیگه؟

3) نه پشتیبانی مناسب و نه سرویس پر سرعت قابل قبول و هم هزینه زیاد نسبت به سرویس دهنده های دیگه
    امیدوارم به زودی خود شرکت به این نتیجه برسه که کیفیت و پشتیبانی مناسب ( مشتری مداری) حرف اول رو در ارتباط با مشتری میزنه . (به امید آن روز)
    Last edited by pourya62; 10-03-2009 at 10:24.

9. این کاربر از pourya62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

آقا از ساعت 7 شب دیروز چراغ مودم adsl من خاموش شد ، بعد از اینکه کلی با مودم و ریست کردن و ور رفتن با خطوط خودمو اسکل کردم ، فهمیدم که مشکل از سرویس دهنده است ، شماره شرکت سپنتا رو گرفتم ، بوق آزاد میزد میگفت منتظر بمانید ، منم منتظر می شدم 1 دقیقه ، 2 دقیقه ، 5 دقیقه ... اما هیچکس جواب نمی داد ، چیزی نزدیک 2 ساعت تمام من زنگ زدم ، اما هیچکس حتی جواب نمی داد (لذت بردم از این پشتیبانی)
    بعد از 2 ساعت تازه یه بنده خدایی برداشت ، می گم قضیه اینه ، شما چرا 2 ساعته جواب نمی دین ؟
    میگه خوب حالا مشکلتون چیه؟ دقت کن کملا پیچوند قضیه رو ، 2 ساعت وقت من هیچ ارزشی براش نداشت ،

بعد هی می گفت مودمو خاموش کن ، می گم عزیز من ، من ریستارت کردم مودمو خاموش کردم ، یه بار خودم کانفیگ کردم خطوط و چک کردم ، با spliter بدون spliter ، اما قطع شده مشکل از شماست ، بعد وصل کرد کس دیگه ای ، دوباره بر اونم که توضیح دادم ، گفت صبر کنید ، دوباره وصل کرد به یکی دیگه ، گفتم امیدوارم شما دیگه جوابگو باشید ، گفت من همون قبلیم ، گفتم بازی ریاضیه ؟ گفت مشکل از مخابراته ..... گفتم مخابرات وظیفه اش رانژه کردن خط بوده الانم بوق آزاد نشون دهنده ارتباط من با مخابراته ، چرا باید مخابرات مشکل داشته باشه ، گفت شما تا فردا صبر کن ، امروز ساعت 10 ، تماس گرفتم ، میگن مشکل نرم افزاری بوده ؛ می گم یعنی از خود شرکتمشکل بوده میگن آره .

حالا من می خواستم بدونم که غیر از این شماره هایی که زنگ می زنی و هیچوقت جوابگوت نیستن شماره دیگه ای داره که به بخش فنی وصل شه ؟ بتونیم با کسی که لا اقل یه چیزایی حالیشه صحبت کنیم ؟

2) خوب اشرکت سپنتا نمیگه که با این کاراش، مشتری فوقش یه ماه ازشون سرویس میگیره ؛ بعد میره سراغ یه سرویس دهنده دیگه؟

3) نه پشتیبانی مناسب و نه سرویس پر سرعت قابل قبول و هم هزینه زیاد نسبت به سرویس دهنده های دیگه
    امیدوارم به زودی خود شرکت به این نتیجه برسه که کیفیت و پشتیبانی مناسب ( مشتری مداری) حرف اول رو در ارتباط با مشتری میزنه . (به امید آن روز)
    ببینید این بحث پشتیبانی سپنتا بارها و بارها تکرار شده
    آقا ضعیف هستند
    من خودم به همه دوستان گفتم و میگم که ضعیف هستند
    من دیشب مشکلی نداشتم حالا اگر دوستان دیگه ای هم این مشکل رو داشتند همین جا اعلام کنند
    بعد اینکه بوق داشتن خط تلفن ربطی به رانژه بودن نداره
    یک بار برای من همین جوری 24 ساعت از رانژه خارج شده بود که طی تماس با آقای آجری به مخابرات مراجعه کردند و مشکل رو حل کردند
    یه چیز کلی : همه شرکتها یک سری راضی دارند و یک سری ناراضی
    همین شاتل که خیلی ها سنگش رو به سینه میزنند برید تو تاپیکش و پسنهای این چند روز دوستان رو بخونید
    بخوای حساب کنی سپنتا از لحاظ مشتری مدار بودن از همه شرکتها سرتر هست

پ.ن: مهدی هم منتظر نشسته یه نفر از سپنتا ناراضی باشه تا ازش تشکر کنه

11. این کاربر از _Barbod_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

وای خدا 20 هزار تومن توی این شانس کارت سپنتا از دست دادم :(
    مثل قمار میمونه دقیقا ، اصلا ازش استفاده نکنید

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

پ.ن: مهدی هم منتظر نشسته یه نفر از سپنتا ناراضی باشه تا ازش تشکر کنه
    نه جونه باربد...
    من به خیلیا تشکر میزنم (گاهی اصلا حتی به محتوای پست هم توجه نمیکنم الکی تشکر میکنم)
    یه چیز کلی : همه شرکتها یک سری راضی دارند و یک سری ناراضی
    همین شاتل که خیلی ها سنگش رو به سینه میزنند برید تو تاپیکش و پسنهای این چند روز دوستان رو بخونید
    دقیقا همینطوره همه شرکتا راضی و ناراضی دارن
    همین سپنتا که خیلیا سنگشو به سینه میزنند(شوخی کردم)

الان شاتل 10 روزی برای چند نفر (ونه برای همه) مشکل بوجود اومده بود....که الحمدلله مشکل برطرف شده....

وای خدا 20 هزار تومن توی این شانس کارت سپنتا از دست دادم :(
    مثل قمار میمونه دقیقا ، اصلا ازش استفاده نکنید
    داستان این شانس کارتها چیه؟

14. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •