تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 265 از 649 اولاول ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,641 به 2,650 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه peymanmo6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان اكسپريا دار......اگه ممكنه جواب peter_se رو توي صفحه 263 بدين و ما رو از دودلي دربياريد......البته خيلي هم ريز نوشتن ايشون، خوندنش سخته.........اين يه مطلب.....مطلب بعدي اينكه آدرس گارانتي اصلي رو برام بذاريد.....چون گفتيد كه تو علاءالدين نيست گارانتي اصلي سوني اريكسون....ممنون و متشكر....
    من فکر می کنم یه مشکل این گوشی نیود گارانتی درست حسابیشه (به جز سیتادل). روزی که من گوشیمو خریدم 1000 جور قیمت های مختلف داشتم. داشت گریم می گرفت که چرا تو ایران دنیا اومدم. من فقط تو سایتای ایرانی شنیدم از باطریه گوشی یه عده ناراضی بودن. من خودم خیلی راجع به x1 و pro تحقیق کردم تا اینکه x1 گرفتم. اولش خورد تو ذوقم. باطریش یه روز و نیم خالی می کرد. دوستم گفت چند بار شارژ و خالی شه بهتر میشه. الان بعد دو هفته بهتر شده. حدود سه روز نگه میداره.

من قبل خرید x1 بین سرعت اون و pro تحقیق کردم و حتی یه سری ویدئو تو youtube دیدیم (اگه خاستین بگین لینکشو بذارم) که مشخص می کرد سرعت x1 بهتر بود. حتی تو یه سری review خونده بودم که فاصله بین حروف تو کیبوردش کارو واسش راحت تر کرده. اگه این دوستمون میگه اینطوری نیست خوب حتما درست میگه.

تو یه قروم دیگه کسی بود که گوشیش سری اولی بود در سوئد خریده بود. از کیفیت عکسش راضی نبود ولی بعد آپدیت میگفت خیلی بهتر شده. من فکر کنم سری های اول اول یکم مشکل داشتن ولی کسایی که الان گویشو گرفتن میگن بعد آپدیت کیفیت عکسش تغییر محسوسی نداشته. شاید مال شما جزو سری اول بوده. من از کیفیت عکسش تقریبا راضیم. فقط تو نور کم به لرزش دست زیادی حساسه.

ایراد این ppc به نظرم ویبره ضعیفشه و صدای زنگ پایینش. ولی خوب ویندوز موبایل آدمو معتاد میکنه.

آقای peter-se بگه که از pro راضی هست؟ از باطریش؟ از صداش، فیلمش، عکسش، فلشش؟ چون بالاخره اون x1 رو داشته و باهاش کار کرده. اکثر کسایی که مقایسه می کنن در بهترین حالت گوشی رو گرفتن تو دستشون یا یکم باهاش ور رفتن. هر چند که شاید اصلا گوشی ایشون ایراد داشته.
    Last edited by peymanmo6; 08-03-2009 at 20:29.

2. 2 کاربر از peymanmo6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peymanmo6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مال من هم درست نبود یکم روش ور رفتم درست شد با انگشت روی ساعت نگه دار تنظیمات رو انجام بده ببین درست میشه
    آقا کاوه مطمئنی درست شد؟ شاید ساعت گوشیتو یه ساعت بردی جلو بعد ساعت پنل درست شده. من خودم یه مدت اینکارو کردم بعدا فهمیدم ساعت گوشیم جلوتره!
    Last edited by peymanmo6; 07-03-2009 at 23:44.

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه مقایسه ی تصویری بین X1 و E75

داره خودمونی میشه shahpuffi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - FALLAH

پيش فرض

تو پنل های خود سونی اریکسون (اون پنل هایی که option دارن و میتونیم تقویم و ساعت آنالوگ و دیجیتال و تسک و آیکن برنامه ها رو به دل خواه خودمون بزاریم و رنگش رو هم عوض کنیم ، فکر کنم اسم پنل هست sony ericsson panel 1 &2 ) ساعتی که نشون میده یه ساعت از ساعت دستگاه عقبتره. هر کاری میکنم درست نمیشه. خیلی ها این مشکلو دارن. مثلا اگه ساعت گوشی تنطیم شده روی 11:30 و روی همه پنل های دیگه هم 11:30 دیده میشه ، تو این دوتا پنل 10:30 نشون داده میشه.
    برای حل این مشکل چیکار کنم ؟
    من هم همین مشکل رو دارم و خیلی رو مخمه اطفا یکی کمک کنه !

TanQ

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

12 مشکل ساعت در پنل های اکسپریا

دوستان این مشکل ساعت با یه تیک حل میشه...!!! این 100% مشکلو حل میکنه...دوست عزیز jra_cp این روش رو گفت

- برید تو پنلی که باهاش این مشکل را دارین.
    2- Option را انتخاب کنید.
    3- روی City1 یا City2 کلیک کنید.
    4- گزینه Daylight Saving Time را انتخاب کنید.
    5- Ok را از بالا کلیک کنید.
    Last edited by hesamkowsar; 08-03-2009 at 01:49.

7. 2 کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

در مقایسه ی تصویری بین X1 و E75 توجه کردید که کیبرد اکسپریا با زاویا باز میشه اما هیچ گوشی ندیدم زاویه دار باز شه...این دو گوشی هم خیلی فاصله دارن...اکسپریا پیشش پادشاه...!!!
    مشخصات زیر رو ببینید...

9. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا کاوه مطمئنی درست شد؟ شاید ساعت گوشیتو یه ساعت بردی جلو بعد ساعت پنل درست شده. من خودم یه مدت اینکارو کردم بعدا فهمیدم ساعت گوشیم جلوتره!
    نه بابا پیمان جان واقعاً درست شد
    اولش برای من هم همینطور بود نمیدونم دو سه جا ساعت رو ست کردم اومدم صفحه اصلی دیدم درست شده الان هم ساعت پنل وساعت گوشی یکی هست

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - FALLAH

پيش فرض

دوستان این مشکل ساعت با یه تیک حل میشه...!!! این 100% مشکلو حل میکنه...دوست عزیز jra_cp این روش رو گفت

- برید تو پنلی که باهاش این مشکل را دارین.
    2- option را انتخاب کنید.
    3- روی city1 یا city2 کلیک کنید.
    4- گزینه daylight saving time را انتخاب کنید.
    5- ok را از بالا کلیک کنید.
    آقا دمت گرم درست شد ایول

12. این کاربر از shahpuffi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - FALLAH

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این بازی دمو ولی یه چند مرحله ای ازش آزده و ساپرت رزولیشنش WVGA خودم نصب کردم چیزه میزونیه به شما هم پیشنهادش میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گوش شیطون کر مصرف باطری خیلی بهتر شده الان با هر شارژ و استفاده روزمره و نرمال 72 ساعت نگه میداره که من فکر کنم بقیه دوستان هم اگر صبر پیشه کنند بعد از 2 هفته این مسئله محسوس میشه و هیچ نگرانی از بابت باطری وجود ندارد و رفته رفته بهتر هم خواهد شد. دیگه شما حق بدبد با این cpu قوی و رزولوشن تصویری که داره باید هم زیاد مصرف کنه باور کنید اگر دست نوکیا بود باید روزی 4 بار شارژ میکردید !!!!

15. 4 کاربر از mishen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •