من فکر می کنم یه مشکل این گوشی نیود گارانتی درست حسابیشه (به جز سیتادل). روزی که من گوشیمو خریدم 1000 جور قیمت های مختلف داشتم. داشت گریم می گرفت که چرا تو ایران دنیا اومدم. من فقط تو سایتای ایرانی شنیدم از باطریه گوشی یه عده ناراضی بودن. من خودم خیلی راجع به x1 و pro تحقیق کردم تا اینکه x1 گرفتم. اولش خورد تو ذوقم. باطریش یه روز و نیم خالی می کرد. دوستم گفت چند بار شارژ و خالی شه بهتر میشه. الان بعد دو هفته بهتر شده. حدود سه روز نگه میداره.
من قبل خرید x1 بین سرعت اون و pro تحقیق کردم و حتی یه سری ویدئو تو youtube دیدیم (اگه خاستین بگین لینکشو بذارم) که مشخص می کرد سرعت x1 بهتر بود. حتی تو یه سری review خونده بودم که فاصله بین حروف تو کیبوردش کارو واسش راحت تر کرده. اگه این دوستمون میگه اینطوری نیست خوب حتما درست میگه.
تو یه قروم دیگه کسی بود که گوشیش سری اولی بود در سوئد خریده بود. از کیفیت عکسش راضی نبود ولی بعد آپدیت میگفت خیلی بهتر شده. من فکر کنم سری های اول اول یکم مشکل داشتن ولی کسایی که الان گویشو گرفتن میگن بعد آپدیت کیفیت عکسش تغییر محسوسی نداشته. شاید مال شما جزو سری اول بوده. من از کیفیت عکسش تقریبا راضیم. فقط تو نور کم به لرزش دست زیادی حساسه.
ایراد این ppc به نظرم ویبره ضعیفشه و صدای زنگ پایینش. ولی خوب ویندوز موبایل آدمو معتاد میکنه.
آقای peter-se بگه که از pro راضی هست؟ از باطریش؟ از صداش، فیلمش، عکسش، فلشش؟ چون بالاخره اون x1 رو داشته و باهاش کار کرده. اکثر کسایی که مقایسه می کنن در بهترین حالت گوشی رو گرفتن تو دستشون یا یکم باهاش ور رفتن. هر چند که شاید اصلا گوشی ایشون ایراد داشته.