تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 649 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده برو بچ مموری یعنی mass stroge چه جوری فعال میشه تو کامپیوتر
    یعنی من که از اکتیو استفاده میکنم مموری داخلی یا همون دیوایس رو نشون میده چه جوری مموری کارت رو فعال کنم تو ویندوز xp

داره خودمونی میشه shahpuffi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - FALLAH

پيش فرض

start > setting >CONnections > USB TO PC o bezar to tik paini dar zemn hamon activesyne ham zire poshehash begardi memori stroge ro neshon mide

3. این کاربر از shahpuffi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده
    چه جوری میشه ز اینترنت رایانه در اکسپریا استفاده کرد مثلا برای آپدیت نرم افزارها

داره خودمونی میشه peymanmo6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کاشکی حداقل آپدیت میکردند مهدی جان دلم نمی سوخت
    الان شگرد طبقه همکف علاالدین شده
    گوشی رو ازت میگیره میگه یه 10 دقیقه وایستا بعد میره ده دقیقه دیگه میاد می گه آپگرید - آپدیت شد حالا 60 تومن بده به همین سادگی - تازه اینقدر با اطمینان بهت میگه اگه این کار رو نکنی اصلا گوشیت جواب نمیده و اصلا کار نمیکنه ! خیلی جدی هم میگن هر چه قدر هم دلیل و برهان بیاری که بابا کار شما شارلاتان بازی قبول نمیکنند.
    من یه گوشی G705 خواستم یگیرم، طبقه اول فروشگاه چلسی قیمت خوبی گفت، بعد تست گفت که یه سری برنامه کاربردی هم هست که به شدت گوشیت بهشون نیاز داره، دلبخواهیه، ولی توصیه می کنم بگیری، اگه نگیری ازت تعهد می گیریم که اگه گوشیت چیزیش شد من مسئول نیستم. گفتم باشه تعهد میدم! گفت بیا فاکتورارو ببین از همه گرفتم. گفتم خوب من لازم ندارمشون. گفت گوشیت symbian داره اله و بله...
    گفتم داداش تو باغ نیستیا. سیمبینش کجا بود. نه مرسی.
    آخر سیمکارتمو د از تو گوشی در آورد داد بهم گفت نمی تونم مسئولیتشو قبول کنم. شرمنده!

میبینید چه شارلاتانائین. واسه همین x1 رو از علاءالدین نگرفتم، کاش فقط دزد بودن، بدبختی اینه که هیچیم حالیشون نیست!

6. این کاربر از peymanmo6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه peymanmo6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو پنل های خود سونی اریکسون (اون پنل هایی که option دارن و میتونیم تقویم و ساعت آنالوگ و دیجیتال و تسک و آیکن برنامه ها رو به دل خواه خودمون بزاریم و رنگش رو هم عوض کنیم ، فکر کنم اسم پنل هست sony ericsson panel 1 &2 ) ساعتی که نشون میده یه ساعت از ساعت دستگاه عقبتره. هر کاری میکنم درست نمیشه. خیلی ها این مشکلو دارن. مثلا اگه ساعت گوشی تنطیم شده روی 11:30 و روی همه پنل های دیگه هم 11:30 دیده میشه ، تو این دوتا پنل 10:30 نشون داده میشه.
    برای حل این مشکل چیکار کنم ؟

8. این کاربر از peymanmo6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده
    چه جوری میشه ز اینترنت رایانه در اکسپریا استفاده کرد مثلا برای آپدیت نرم افزارها
    بچه ها کسی نمیدونه

تو پنل های خود سونی اریکسون (اون پنل هایی که option دارن و میتونیم تقویم و ساعت آنالوگ و دیجیتال و تسک و آیکن برنامه ها رو به دل خواه خودمون بزاریم و رنگش رو هم عوض کنیم ، فکر کنم اسم پنل هست sony ericsson panel 1 &2 ) ساعتی که نشون میده یه ساعت از ساعت دستگاه عقبتره. هر کاری میکنم درست نمیشه. خیلی ها این مشکلو دارن. مثلا اگه ساعت گوشی تنطیم شده روی 11:30 و روی همه پنل های دیگه هم 11:30 دیده میشه ، تو این دوتا پنل 10:30 نشون داده میشه.
    برای حل این مشکل چیکار کنم ؟
    مال من هم درست نبود یکم روش ور رفتم درست شد با انگشت روی ساعت نگه دار تنظیمات رو انجام بده ببین درست میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا حمید اکسپریا که خراب نمیشه - بابا این گوشی رو با امنیا اشتباه نگیرید
    بعد وقتی می گم این تاپیک فقط کارش گیر دادن به گوشیای دیگست ناراحت می شید...
    مگه قرار نشد وقتی راجع به گوشی اطلاعات نداریم راجع بهش نظر ندیم ؟

11. 4 کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان اكسپريا دار......اگه ممكنه جواب peter_se رو توي صفحه 263 بدين و ما رو از دودلي دربياريد......البته خيلي هم ريز نوشتن ايشون، خوندنش سخته.........اين يه مطلب.....مطلب بعدي اينكه آدرس گارانتي اصلي رو برام بذاريد.....چون گفتيد كه تو علاءالدين نيست گارانتي اصلي سوني اريكسون....ممنون و متشكر....

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد وقتی می گم این تاپیک فقط کارش گیر دادن به گوشیای دیگست ناراحت می شید...
    مگه قرار نشد وقتی راجع به گوشی اطلاعات نداریم راجع بهش نظر ندیم ؟
    نه علی جان اینو نوشتم بعد خودم پشیمون شدم
    شرمنده - شما درست میفرمایید.

14. 2 کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

11

دوستان اكسپريا دار......اگه ممكنه جواب peter_se رو توي صفحه 263 بدين و ما رو از دودلي دربياريد......البته خيلي هم ريز نوشتن ايشون، خوندنش سخته.........اين يه مطلب.....مطلب بعدي اينكه آدرس گارانتي اصلي رو برام بذاريد.....چون گفتيد كه تو علاءالدين نيست گارانتي اصلي سوني اريكسون....ممنون و متشكر....
    ادرس سیتادل همون 2 3 تا مغازه کنار پاساژ علاءالدين هست...از هرکی بپرسی بهت میگه...
    و اما جواب سوال های peter_se توي صفحه 263 ...اونایی که میدونم میگم..
    1.فرقی نمیکنه
    2.هیچ کدوم از پنل های اکسپریا مشکلی نداره و اصلآ درصدی از cpu رو پر نمیکنه...شاید 2 3 % بیشتر که ناچیزه
    3.اپ نکردم...!!!
    4.فرقی نمیکنه...
    5.بله خودم تست کردم مشکلی نداره
    6.رنگ مشکی این گوشی فقط رنگ در باتریش (اونم در بعضی سری هاش) میره...وگرنه رنگ هیچ جاش نمیره...مخصوصآ نقره ایش...
    7....؟؟!!!
    8.باتری اکسپریا خیلی قویه...اما بعضی دوستان باتریشون 1 روزه خالی میشه...مال من بین 2 3 روز کار میکنه...با بیشترین مصرف..فیلمو اهنگ نزدیک 2 روز با لایت 100% کار کرد...
    9....؟!!!
    10.نمیدونم ولی فکر نمیکنم...
    11.عاااالی...هرچی دوست داری بریز روش....
    12.....؟!!!!
    13.من با صداش مشکلی ندارم و .اسه همسن دنبال نرم افزارهایی نرفتم که صدا رو زیاد کنه
    14.سخت افزاری

16. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •